kırkısrak eagles - Bagkur Idmanyurdu = Ruperto sakat olmasaydı başabaş geçer derdim ama şu şartlarda ibre benden yana. %75 Bagkur. xXLoneStarStateXx - Layhar = Layhar'ın 4. sıra garanti ama Çağrı Eren'le play-off'ta sahasında oynamak için bu maçı mutlaka kazanmak zorunda. Layhar play-off için isteklilik biriktirmek isterse Çağrı rahat alır yada Layhar sırf isteklilik biriktirmek adına lig sıralamasını doğrudan etkilemeyeyim ve Çağrı'ya karşı ilk galibiyetimi alma çalışayım diye düşünerek normal eforla çıkarsa maç ortada. %51 Çağrı.
Çağrı da RO çıkarsa o zaman RO'ya RO Layhar kazanır. hiç boşuna uğraşma normal çıkacağım çünkü hem ezeli rakibimsin hem de birincilik garanti değil. Alper giderayak ÇZ çekerse duman olurum çünkü bugün seni yenersem o maçta yedeklerle RO yapmayı düşünüyorum. bugün seni yenemezsem o zaman aslarla RO oynamak zorunda kalacağım Alper'e. kendi sahamda beni 3 türlü yenebilirsiniz; 1-sezonun ilk maçında indiana'nın yaptığı gibi formlar sıfırlanmışken ÇZ çekerek, 2- RO'ya karşı ÇZ çekerek, 3- Fois'i sakatlayarak.:)ayrıca Çağrı bugün RO yaparsa, seni play-off'ta deplasmanda bile olsa gözüne kestirmiş demektir.:)