evet hocam ev sahibi acımıyor. harsh tigers-flarex uniex maçını merakla bekliyoruz bakalım, önemli bir maç olduğu kesin de, senin deplasmanda olman maçı çekişmeli kılacak sanıyorum (:
tabi bir cumartesi daha ve bir nefret dolu açıklama da eksik olmamalı diyorum.
yine hedef maçımızda deplasmandaydık ve yine aksilikler peşimizi bırakmadı. nedir bu çektiğimiz anlamadım. her hafta ayrı bir olay. bu hafta da maçın başında pivotu kaybettik. bütün planlar baştan yalan oldu. daha sonra da şutör gard irfan sakatlandı yerine giren adam da maç erken kopar ve yedekler oyuna girerse diye ikinci yedekler bölümündeki 18lik eleman... böylelikle averajı kurtarmak bile hayal... öte yandan farkı yaratması beklenen kısa forvet pozisyonundaki litvanyalı lobacius'un hayatının maçını çıkarması, yani 25te0 şut isabetiyle maçı tamamlaması! tüm kazanmak için çıktığım maçlarda böyle saçma sapan şeylerle boğuşuyor olmak beni çok sıktı. neden her şey üst üste başıma gelmeye başladı anlayamıyorum. bütçeyi 518bine kadar düşürdük fakat lig sıralamasında yarıştan çekildiğim filan yoktu. ama her hafta her hafta da olmaz ki be kardeşim... sakatlıkların maç içi olmasına şükreder hale geldik.
sözde bu sezonu yeni bir sistem kurmak için denemelerle geçirip ertesi sezona hazır olacaktık ama sezon yarılandı hala tam kadro maç bitiremedik.
bir diğer konu: sinirden kafayı yediğim pittsburgh maçından sonra çirkef fikirlere kapıldım ve beni yenen pitt rakiplerimi de yensin o zaman diye düşünmeye başladım. ne iğrenç bir herif oldum çıktım. ve sonuca bak: pitt hoca çıta yükseltti kadroya takviyeler yaptı, ama tahminimce o da çıldırıyordur ki yeni aldığı yüksek maaşlı pivot iki maçtır ay şuram acıdı ay buram acıdı diye diye soyunma odasına koşturuyor. tabi 2de0...
daha niceleri. çok da büyütmeyelim olayı.
ama biri motora dur desin. ben şu oyunu eğlenmek için oynuyorum ama baktıkça dert oluyor vallahi. yenilmeyi tahammül edemeyen bir yapıya sahip olmasam da bu kadar aksilikle cebelleşerek kaybetmek sinir bozucu. yenildiğimde genelde kendime kızardım şöyle yapmalıydım böyle etmeliydim diye. şimdi ne hoş ki suç atacak bir motor bulduk! yeni eğlencemiz çok şükür...
hey allahım ya. sinirleniyorum yazıyorum. he deyin geçin abi...