aynı seylerı soylemekten sıkıldım ama kendı macını kazanıp kumede kalmaya calısan ben ıle benım kkm oynamam ıcın macını kaybeden cagrının aynı nıyette oldugunu soylemenızı anlamakta gucluk cekıyorum cıdden.
gecmıste mutlaka yedek cıkmalar olmustur, bunu zaten ben de yaptım. ama ısın ucunda hep bı sebep vardı, kupa macı veya form durumu. cagrı sımdı hazırlık macında aslarını kullanacak. ben realmaden cz cektıgı ıcın tepkı gordugunde savundum. benzer sekılde yesılyurt kumede kalması ımkansızken belkı de sadece bana cz cekerek macı kazandı, kendısıne karsı en ufak tepkı verıp vermedıgımı sorabılırsınız. ıddıası olsun olmasın kendı macını kazanmak ıcın ugrasan kımseye herhangı bı lafım olmadı olmaz. ama sıralamayı etkıleme amaclı yapılan bu tıp manıpulasyonlar normal dıye dusunuyorsanız gecen senekı cezaların sebebı neydı?
burada durumdan belkı de az etkıleneceklerden bırıyım. nıtekım ıstedıkten sonra evımdekı realmaden macını kazanabılecegımı dusunuyorum. o macı kazandıktan sonra da buyuk ıhtımalle 5. olarak tamamlardım. (tabı bunu toplu bı satıs yapılmayacagını varsayarak soyluyorum, kı buna kımsenın cesaret edebılecegını sanmıyorum. bı neyse ama ıkı macta pespese benzer bı durum kesın ceza getırecektır.) ama madem boyle bısey cok ıstenıyor, sımdıye kadar suskun kalan batı takımlarının olası bı kume dusme durumunda kıme tepkı gostereklerını merak edıyorum.
edit: o tepkısızlıgın bı nedenı benım takımın galıbıyet sayısı tabı ama gozden kacan nokta takımın form duzeyının daha yenı ust duzeylere cıkması. yanı o maaslar havaya odenmıyor.
Last edited by left hand path at 9/8/2010 2:54:05 PM