BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 14. Sezon

14. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160019.190 in reply to 160019.189
Date: 12/17/2010 1:19:48 PM
Overall Posts Rated:
33
sevgili hocalarım milli takım oyuncumu satmayı düşünüyorum makul teklifleri mesaj olarak gönderirseniz sevinirim:)

Alptekin Tuna (8774295)
Şutör Guard
Sahibi: Geridöndüler

Haftalık Maaş: $ 178 905

DMI: 908800
Boy: 6'1" / 185 cm
Potansiyel: süperstar
Form: güçlü

Uzaktan Şut: efsanevi Şut Menzili: sansasyonel
Dış Defans: dünya dışı ↑ Top Tutma: olağanüstü
Top Sürme: görkemli Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: berbat İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: iyi

Tecrübe: zayıf

This Post:
00
160019.193 in reply to 160019.192
Date: 12/17/2010 5:44:21 PM
Overall Posts Rated:
33
rabesu hep yediydi hocam ben vermedim:D
alt liglerde pas pek lazım olmadığından bende pek düşünmedim:)

This Post:
00
160019.195 in reply to 160019.189
Date: 12/17/2010 10:34:40 PM
Overall Posts Rated:
9797
sımya-deu: deunun saha avantajı şansını son maça bırakmak için yenmesi gerek. simyada mugiyi sahasında cok zorladı sonucu süpriz olabilcek bi maç %60 deu

kanarya-mugı: mugı şanssız sakatlıkdan sonra yaptığı transferle açığını kapatmış gibi duruyor. kanaryanın kadrosunda yapılanmaya gitmesi lazım . %75 mugi

ındiana-lonestar: her türlü ihtimalde alıcağım bi maç %100 2

layhar-sweye: 7. ligi garanti olan shweye isteklilik toplamak zorunda. layhar rahat galibiyet alır. %80

realmaden-kırkısrak: 2

bcdıngo-hucjıab: hucjiab rahat bi galibiyet alır. %100

uludag-sweps: uludağın kupa için isteklilik biriktireceğini varsayarsak şweps bundan rahat faydalanır %75 şweps

bagkur-flarex: flarex güzel bi transfer yaptı ama bağkuru yenmesi pek kolay görünmüyor. %70 bağkur

This Post:
00
160019.196 in reply to 160019.190
Date: 12/18/2010 3:53:53 AM
Overall Posts Rated:
6565
selam hocam, alptekını baya saglam bı hale getırmıssın gercekten tebrıkler. tabı ıkı onemlı sorun var. bırıncısı pasının ve ıc defansının dusuklugu, daha kotusu potansıyelını doldurmus olma ıhtımalı. dıs defans artısı kac haftada gerceklestı, eger aklındaysa soylersen sevınırım. bı dıger mesele maası elbette. ama bu ıkı faktore ragmen ben elımdekı kaynakları seferber etmeye hazırım. su an kadroyu satıyorum, kar etmem zor gıbı ama zarar da etmeden cıkartıcam bazı oyuncuları. bırıken 2.8m, bu oyuncu ıcın cok dusuk bı ucret tabı ama pıyasa da yuksek maaslı oyunculara pek ılgı yok. ben kapıyı 3.5, 4 gıbı bı fıyattan acmaya calısırım, playoff donemı oldugu ıcın ustune cıkması cok cok olası. o sevıyede kalırsa zaten sebebı bahsettıgım ıkı sıkıntıdır.

This Post:
00
160019.197 in reply to 160019.196
Date: 12/18/2010 2:00:43 PM
Overall Posts Rated:
33
alptekin 8 yada 9 haftada aldı dış defansı..
teklifin için saol hocam yüksek biteklif gelmezse satmayı düşünmüyorum..

This Post:
00
160019.198 in reply to 160019.189
Date: 12/21/2010 4:12:09 AM
Overall Posts Rated:
153153
HucJiaB - SİMYASPOR = HucJiaB bu maçı kazansa da kaybetse de haftaya DeU'yu mutlaka yenmek zorunda. %75 HucJiaB. aynı şey Simya için de geçerli. bulunduğu sırayı korumak için son maçı kazanmayı tercih etmesi yüksek olasılık.

DeU CarnivorS - BC Dingo = mevcut kadrolarla elbette %100 DeU.

MuGiWaRaIcHiMi - Uludağ Wolfs = bu sezon ligde ve kupada aynı takımların arka arkaya maç yapması oldukça sık görülen bir durum oldu. tıpkı bu maç gibi ama kupa finalinin provası olmaz diye düşünüyorum. 2 takım da yedeklerle RO çıkacağı için ibre evsahibine dönebilir. bu hafta kazansa da kaybetse de haftaya oynayacağı maçı mutlaka kazanması gereken takımlardan biri de Uludağ. aksi takdirde kupayı kazandığı sezon bir alt lige düşen ilk BB takımı olarak BB tarihindeki yerini alabilir. %51 Uludağ.

Schweppes Kinder - KANaryagucu = KANaryagucu geçen hafta sahada çaba gösteren tek takım olmasına rağmen maçı kaybedip karizmayı fena çizdirdi. NBA TV'de Great Moments bölümünde sıkça çıkan MJ'in bir Portland maçında sahanın neresinden atsa soktuğu maçta ellerini iki yana açıp "nereden atsam giriyor, ben de anlamadım" dercesine seyircilere bakışı gibi mugi de ne yapsam kazanıyorum, ben de anlamadım diyordur.:) lafı fazla uzattık, özetle KANaryagucu battı balık yan gider hesabı bir ÇZ daha çekebilir ama yeterli olur mu bilmiyorum. %51 KANaryagucu. yada RO oynayıp haftaya bütün gücüyle Uludağ'ı yenmeye de odaklanabilir çünkü her halûkarda HucJiaB ve Uludağ gibi bugün kazansa da kaybetse de haftaya mutlaka yenmek zorunda. kinder de ligi 5. bitirmemek için elinden geleni yapacaktır bu arada.

FlareX UnieX - RealMaden-SK = %100 FlareX UnieX.

kırkısrak eagles - Bagkur Idmanyurdu = Ruperto sakat olmasaydı başabaş geçer derdim ama şu şartlarda ibre benden yana. %75 Bagkur.

xXLoneStarStateXx - Layhar = Layhar'ın 4. sıra garanti ama Çağrı Eren'le play-off'ta sahasında oynamak için bu maçı mutlaka kazanmak zorunda. Layhar play-off için isteklilik biriktirmek isterse Çağrı rahat alır yada Layhar sırf isteklilik biriktirmek adına lig sıralamasını doğrudan etkilemeyeyim ve Çağrı'ya karşı ilk galibiyetimi alma çalışayım diye düşünerek normal eforla çıkarsa maç ortada. %51 Çağrı.

SchweyeSchweye MiyaMiya - indiana pacerizers = iki iddiasız takımın maçı. %100 indiana pacerizers.

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
160019.199 in reply to 160019.198
Date: 12/21/2010 5:51:27 AM
Overall Posts Rated:
227227

kırkısrak eagles - Bagkur Idmanyurdu = Ruperto sakat olmasaydı başabaş geçer derdim ama şu şartlarda ibre benden yana. %75 Bagkur.

xXLoneStarStateXx - Layhar = Layhar'ın 4. sıra garanti ama Çağrı Eren'le play-off'ta sahasında oynamak için bu maçı mutlaka kazanmak zorunda. Layhar play-off için isteklilik biriktirmek isterse Çağrı rahat alır yada Layhar sırf isteklilik biriktirmek adına lig sıralamasını doğrudan etkilemeyeyim ve Çağrı'ya karşı ilk galibiyetimi alma çalışayım diye düşünerek normal eforla çıkarsa maç ortada. %51 Çağrı.

bu 2 maç dışında katılıyorum
seninle olan maçla başlayalım 1.liği garanti olan bağkur idmanyurdunun maça neden asılacağına anlam veremiyorum yok sakin oynamazsa çağrıyla olan maçta ev sahibi avantajını çağrı verip karşısında beni görmekten korktuğu dedikoduları çıkabilir :)))) bağkur bunu kabul ediyorsa sorun yok ÇZ de çekebilir :))

layhar lonestar maçına gelince daha layharın lonestara karşı galibiyeti yok playoffda nasıl olsa bağkuru yenerim diye düşündüğünden bu maça as çıkıp lonestara karşı kendi takımını tartabilir:))) heleki çağrıın sakin çıkacağı düşünülürse bence layhar için bulunmaz fırsat :)

This Post:
00
160019.200 in reply to 160019.199
Date: 12/21/2010 7:00:27 AM
Overall Posts Rated:
153153
Çağrı da RO çıkarsa o zaman RO'ya RO Layhar kazanır. hiç boşuna uğraşma normal çıkacağım çünkü hem ezeli rakibimsin hem de birincilik garanti değil. Alper giderayak ÇZ çekerse duman olurum çünkü bugün seni yenersem o maçta yedeklerle RO yapmayı düşünüyorum. bugün seni yenemezsem o zaman aslarla RO oynamak zorunda kalacağım Alper'e. kendi sahamda beni 3 türlü yenebilirsiniz;
1-sezonun ilk maçında indiana'nın yaptığı gibi formlar sıfırlanmışken ÇZ çekerek,
2- RO'ya karşı ÇZ çekerek,
3- Fois'i sakatlayarak.:)

ayrıca Çağrı bugün RO yaparsa, seni play-off'ta deplasmanda bile olsa gözüne kestirmiş demektir.:)

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
Advertisement