BuzzerBeater Forums

BB Israel > אוקראינה - ישראל

אוקראינה - ישראל

Set priority
Show messages by
From: Warrior

This Post:
00
83429.19 in reply to 83429.18
Date: 3/30/2009 12:47:12 PM
Overall Posts Rated:
1010
לגבי ההפרש, טעות שלי..
על המיקום רציתי להוסיף אבל בסוף וויתרתי ואני דווקא על המיקום לא חושב שיהיה השפעה על היריבה שנקבל כי בטורניר התנחומים זה לגמרי אחרת מנסיוני..

כמו שאנחנו הגענו לטורניר בקדנציה הקודמת עם 0-2 אחרי שנשרנו מטורניר הזדמנות השנייה ככה גם צרפת וקנדה ואורגוואי, ועוד קבוצות טובות הגיעו העונה.. אז יש להם סיכוי להיכנס ל32 אבל סיכוי יותר גדול להיכנס בחלק התחתון..

אז ביגלל שאתה לא משחק מול כל ה78 זה קצת קשה להסתמך על זה שאם נסיים גבוהה יותר נקבל יריבה חלשה יותר.. זה לא מדוייק לדעתי ואני זוכר גם בטורניר האחרון שהיו מספר מפגשים מעניינים כבר בסיבוב הראשון..

תראה, אחרי שאנחנו מאבדים את אמיל ואסף וגם בלי אטיאס, לפחות נכון לעכשיו, קשה לי לדבוק בדברים שלי מתחילת העונה שיש לנו סיכוי להביא את האירוח של המוקדמות הבאים כי מדובר בשלושה שחקני מפתח שכולם יודעים מה החשיבות שלהם עבור הבוגרת..

וכמו שאמרתי אני עדיין חושב שיש לנו סיכוי לקבל ביתיות בסיבוב הראשון אם ננצח 3/4, גם אם ננצח רק 2, זה תלוי הרבה במשחקים האחרים.. אם יהיו "הפתעות" כששוב, נבחרת צרפת יכולה לסיים תחתינו ולקבל נבחרת שממוקמת גבוהה ולעבור אותה ונקבל אותה ויהיה לנו ביתיות עליהם.. תראה, זה מאוד יחסי ולא מדוייק כמו אליפות היבשות..

אני תמיד בעד לצבור התלהבות וכמה שיותר כי שוב, אנחנו יודעים מה החשיבות של זה, בטח בנבחרת ..
חוץ מזה, זה חשוב כבר לשבועיים הקרובים שככל הנראה לא נעלה בהם רגוע ונצטרך לנצח אחד מהם.. לפחות בבית ..

ובקיצור בטורניר הזה אנחנו ממש לא תלויים רק בעצמנו.. מצד אחד יכול להיות יתרון, מצד שני חיסרון..
אבל במצב הנוכחי של הנבחרת לדעתי זה יתרון די גדול שצריך לשחק עליו .