BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל - פולין

ישראל - פולין

Set priority
Show messages by
From: Warrior
This Post:
00
72075.19 in reply to 72075.18
Date: 2/9/2009 3:48:13 PM
Overall Posts Rated:
1010
אין לי הרבה מה להגיד היום..
בעצם יש לי.. אבל אני יחסוך ממכם.
קראנץ של 2 הנבחרות כמו שחשבנו..

שחקנים של 65% מהקו כמו יוחפז היום החטיאו 0/7 מהקו היום.. עוד לא ראיתי דברים כאלה..
קורנפיין השווה את המשחק, חסידים חטף כדור 8 שניות לסוף יכלנו לקחת זריקה אחרונה אבל איזה דבר זה במצב של שיוויון לקחת את הזריקה אחרי 2 שניות ????

כדור אחרון היה של הפולנים וניצחו את המשחק מהקו על שטויות.. לפחות היו מושכים את השעון עד הסוף אני לא מצליח להבין את זה.. באמת שלא .

ניצחנו ב4 מאצ'אפים בנוק-אאוט אפשר להגיד.. זה פשוט לא היה היום שלנו.. הכל הלך הפוך.. שיחקנו פוש וקלענו מבחוץ בערך כמו הפולנים, גם הזריקות כמעט אותו הדבר..

אכזבה.

This Post:
00
72075.20 in reply to 72075.1
Date: 2/9/2009 3:55:48 PM
Overall Posts Rated:
1010
החיסרון של צדוק גמר לנו את המשחק היום.. לפעמים שחקן משפיע על משחק שלם בטח במצב של היום..
אני בטוח שעם צדוק היינו מנצחים.. אני חושב שאנחנו הנבחרת היחידה שכל שבוע היה לה שחקנים כל כך משמעותיים בכושר הזה..

בלתי אפשרי להתנהל ככה כשהשחקנים הכי טובים בכושר נמוך וזה כל כך חבל יש לנבחרת פוטנציאל גדול מאוד הוכחנו את זה לאורך כל הקמפיין.. חבל שכאלה דברים עולים לנו בקמפיין שלם.. באמת אכזבה ואנחנו עוד ניזכר הרבה בנושא הזה לאורך כל הקמפיין.. חבל חבל חבל.

From: LA-Nir

This Post:
00
72075.21 in reply to 72075.20
Date: 2/9/2009 4:10:49 PM
Overall Posts Rated:
343343
טוב אני יודע שהטורניר רשמית לא נגמר אבל מעשית הוא כן

אז אני רוצה לנצל את הזמן הזה להודות לעופר על טורניר שאם לא היה נסיבות שנראה כאילו כל הטורניר הזה מקולל היה יכול להיות יותר מוצלח אבל זה דברים מעבר לשליטתנו כושר משחק זה תלוי באנשים אחרים לא היה חסר בנבחרת פציעות שזה חוסר מזל אבל ראינו בכל שבוע איך עופר מצליח להיכנס לראש של היריב לנצח טקטית כל נבחרת גם את הולנד וגם את איטליה הגדולה ובאמת עשה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר

אז תודה רבה עופר על עונה טובה בסך הכול

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Ehud

This Post:
00
72075.22 in reply to 72075.21
Date: 2/9/2009 4:17:15 PM
Overall Posts Rated:
274274
זה "ספורט" - וירטואלי אבל ספורט - ולפעמים גם מפסידים. לא נורא...

צריך להסתכל קדימה והכי חשוב זה ללמוד מההפסדים האלו.

שיהיה לנו בהצלחה

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: adomole
This Post:
00
72075.23 in reply to 72075.22
Date: 2/15/2009 1:37:22 PM
Overall Posts Rated:
22
לא נורא, לא כל טורניר חייב להיות הצלחה מסחררת.
אם יכולנו יותר-מאמין שכן.
לא קרה ואין מה לעשות... ממשיכים הלאה... יש לנו משחק מול בולגריה מחר ומתוקף תפקידו של עופר לשדר עניינים כרגיל ולהתייחס בשיא הרצינות למשחק.
ההפסד והאכזבה היחסית מהטורניר הזה לא נוראיים, הקטע היפה פה הוא שתמיד יש עונה הבאה לתקן וכל עוד הנפילה היא חד פעמית ולא מגמתית אז הנזק הוא מינימלי ומתבטא באיבוד נסיון די מועט למספר שחקנים.
צריך לדעת להרים ראש, להרים תחבר'ה, ולהמשיך הלאה. סומך על עופר והצוות שנראה שיפור בעונה הבאה.
אל אל ישראל

This Post:
00
72075.24 in reply to 72075.23
Date: 2/15/2009 2:07:09 PM
Overall Posts Rated:
1010
אני כבר באותו היום הרמתי את הראש ואין מה לעשות זה המשחק.. וכך היה גם אחרי המשחק מול הולנד בו שברו את ההסכם..
אני אך לא בטוח כמה הקהילה מבינה ומודעת למצב.. בעונה הבאה נבלה בטורניר התנחומים כשיהיה אפשר להסתכל על זה כסוג של טורניר רשמי גם כן כשבסופו של דבר אולי יהיה אפשר לזכות באירוח מוקדמות אירופה הבאים שזה יתרון חסר תקדים ובהחלט יכול להיות שווה את העונת שהות הזאת בטורניר ולא להיות באליפות העולם במקום..

אבל עדיין זה תלוי בחוזק הנבחרות שיהיו שם וכנראה יהיו מספיק נבחרות מעולות כמו גם פורטוגל ועוד..
וכדי לראות שיפור צריך את העזרה של כולם.. עליי תמיד אפשר לסמוך בנושא הזה אבל אני לא מנהל את קבוצות השחקנים וזה קצת מעבר לסמכותי ואני מקווה שיהיה בסדר בשונה מהעונה.

ואת שאר הפרטים יחד עם הסיכום של העונה הנוכחית פירסמתי באשכול למשחק של מחר..
ואני מאמין שמי שחשובה לו הנבחרת גם לא יתעצל לקרוא קצת כמה שורות .

Last edited by Warrior at 2/15/2009 2:08:15 PM

From: adomole

This Post:
00
72075.25 in reply to 72075.24
Date: 2/17/2009 7:55:40 AM
Overall Posts Rated:
22
למה "סוג של טורניר רשמי"? זה טורניר רשמי לכל דבר.
כמו שאמרת, אירוח הטורניר שלאחר מכן זה יתרון גדול.
אמנם יהיה פייט קשה בתנחומים, אבל אנחנו צפויים להיות מהחזקים שיהיו שם ולכן, כמו בכל טורניר, אני יודע שנבוא בשביל לנצח ולהגיע הכי רחוק שאפשר.. אני חושב שאנחנו ניחשב לאחת הפייבוריטיות עונה הבאה, נקווה שלא יסמנו אותנו חזק מדי.
בכל אופן, זה אתגר שנעבור כבר בעונה הבאה, לעונה הזאת נשאר לך רק לבנות את הסגל לעונה הבאה... מאמין שנגיע מוכנים בהדרכתך.