a čuj, očito je bolje ne imat znanja neg ga imat kao ti pa od previše znanja ne možeš donjeti pravu odluku. jednostavno igraj bez brige i samo lupaj najbolje za tvoju ekipu. tako se to radi ovdje, i dobro uz veliku pomoć glavešina.
pročitao sam tvoje kukanje, morao sam. znao sam da si u depri. to ti je tak kad nemaš kvalitetne zamjene. zato bolje 7-8 istih igrača pa ne gubiš na kvaliteti u slučaju ozljede neg se ozljedi šešo i onda ja ne mogu više ništ. sredit ćemo da ti se šešo ozljedi pred doigravanje na 5 tjedana da vidimo jel tvoja ekipa vrijedi ili ne 2. lige. bolje ga prodaj. i još igra krilo a nisam baš uvjeren u njegovu vanjsku obranu. ak nema vanjske obrane protiv vanjki orijentirane ekipe tu će curit uvijek. najbolje ga prodaj. šta će ti taj loši igrač bez kojeg ti ekipa ne zna igrat...;)
mjesto ja čuvam onome tko zavrijedi, budem sredio tamo s marijolom i mafijozom nomadom. probat ćemo te ugurat. mora to doći do kuma, on o tome odlučuje ;)
ma ja sam u stanju sve izgubiti pa tako i sutra. jer ja ne znam, a i sreća me nešt neće u zadnje vrijeme a i zamjerio sam se glavešinama radi stalnog provociranja.