Συγχαρητηρια στην ομαδα Fataoules που σημερα κατεβηκε κανονικα να χτυπησει το παιχνιδι, επισεις δινω συγχαρητηρια και στην ομαδα του Panthessalonikiou που στο προηγουμενο παιχνιδι δεν κατεβηκε με το σημερινο σκεπτικο του kouklou..
Θεώρησα πως έπρεπε να κατέβω κανονικά, μια και θα παίξουν ρόλο και οι διαφορές.
Αν μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι έρθουν βολικά τα αποτελέσματα για εμένα, τώρα μπορεί να ολοκληρώσω τη season στην 3η θέση. Όχι ότι κερδίζω τίποτα, αλλά για παραπάνω δεν είμαι.
Στόχος ήταν η παραμονή στην αρχή και στη συνέχεια τα play off. Μέχρι εκεί όμως.
Συγχαρητηρια και στον ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ για το ευ αγωνιζεσθαι και που κατεβηκε με μοναδικο σκοπο οχι απλα να χασει αλλα να φαει οσο το δυνατο περισσοτερους ποντους
Αν ο ΠΑΟΚ δεν κατέβασε ομάδα σήμερα για να προστατεύσει τους παίκτες του από τραυματισμούς, ώστε να πάρει το τελευταίο σημαντικό ματς, τότε είναι κατανοητό.
Αν όμως το έκανε για να βοηθήσει τον Καρχαρία να καπαρώσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας, τότε είναι κατακριτέο.
Για τα υπόλοιπα περί Super League, δεν θα σχολιάσω ιδιαίτερα. Θα πω μόνο πως δεν αξίζει να ασχολούμαστε τόσο φανατικά πια με τις ομάδες, όπου εμείς αγαπάμε τις ομάδες μας και μας αρέσει να τις βλέπουμε ή να τις υποστηρίζουμε, κι άλλοι να το βλέπουν καθαρά σαν ευκαιρία για να βγάλουν λεφτά. Ότι κι αν έγινε στο ματς με τον Ηρακλή και την Λάρισα.
Υ.Γ. θελω να πω στην ομαδα Fataoules και Panthessalonikiou οτι θα χτυπησω κανονικα το τελευταιο παιχνιδι του πρωταθληματος
Δεν χρειάζεται να κάνεις δηλώσεις για το τελευταίο ματς. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Hanibal πάει σε Relegation Game. Εγώ έχω εύκολο παιχνίδι. Άρα, αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, περνάει 3ος και εγώ 4ος. Αν ο ΠΑΟΚ χάσει, τότε πάμε για τριπλή ισοβαθμία και τότε λόγω διαφορών τερματίζω 3ος και ο 4ος παίζεται.