Odrobiłem tych punktów trochę dzięki temu że grałem z wyższym nastawieniem i u Carismy weszły rezerwy . Jakby mial na placu dalej tą swoją pierwsza piątke poległbym faktycznie bardzo dużo . Jezeli idzie o szczegóły tego meczyku to o formie już pisałem , ponadto strefa plus nietrafione GDP tylko pogłębiły problemy w obronie .
Nigdy nie pisałem że jestem mocny ani ze mam jakieś ambicje wygrania PLK/PP za wszelką cenę :-) Nie wiem na podstawie czego tak oceniasz ?? Że wygrałem z Młotem czy z BR66 ?? Z darkonzą mogłeś wygrać i w tamtym sezonie i w tym wystarczyło tylko nie odpuszczać ;-) Nie napinam się , raczej jakaś racjonalna kalkulacja prze ze mnie przemawia . Mam zamiar pograć w PLK troszkę dłużej niż jeden sezon , wiec kalkuluje w dłuzszym okresie czasowym . Na chwile obecną mam drużynkę na środek konfy , moze będę w PO ( w sumie to jest cel przedsezonowy ) i byłby to dla mnie fajny wynik jako beniaminka , jak spadnę w tabeli niżej też jakiegoś niebezpieczeństwa spadku na chwilę obecną nie widze bo w konkuencyjnej konfie Piaski i LZS na chwilę obecną raczej marnie wyglądają ( może sie wzmocnią - zobaczymy ) . Ponadto jest jeszcze jeden argument aby grać raczej na spokoju niz szukać jakiejś napinajacej strategii , jako beniaminek który awansował dzięki bilansowi nie mam handicapu z biletów z hali ( może po ASG to się zmieni ) . Patrze na dochody z biletów i mam je o 800 - 1 mln niższe od beniaminków które awansowały nie dzieki bilansowi .