BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 14. Sezon

14. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160019.185 in reply to 160019.184
Date: 12/12/2010 5:18:42 AM
Overall Posts Rated:
3434
forum cezam bitmiş yenisini almadan bişeyler yazayım

bu sezon yine motor a ayak uyduramadığım için takımdan istediğim verimi bir türlü alamadım hem kupayı hemde ligi götürecek takımım yok birini tercih etmezsem tahminim ikisinide kaybedeceğim bu haftaki kupa maçı ve diğer maç sonuçlarına göre bir karar vereceğim

takımımın kapanma olasılığı var oyunda kırdığım kişiler varsa hakkınızı helal edin. son zamanlarda oyundaki değişiklikler canımı çok sıktı aslında tartışmaların hepsi bb lerin saçmalıklarından kaynaklanıyor. ekonomideki dengesizlik isteklilik gibi saçmalıklar her türlü hileye kapı açıyor bu durum tartışmalara sebeb oluyor. malesef bb lerin adalet anlayışı çok farklı yapacak bişey yok adamlar adaletsizlikten zevk alıyorlar

This Post:
00
160019.187 in reply to 160019.186
Date: 12/12/2010 10:30:37 AM
Overall Posts Rated:
3434
dediklerin motor için söylenebilir yani beceremediler iyi yapmaya çalışırken kötüye gitti bu kabul edilebilir. ama oyundaki temel değişikliklerin hiç bir bahanesi olamaz 5 m değerindeki oyuncular 1 hafta içinde 12-13 m e satılmaya başladı daha sonra yine 1 hafta içinde 4-5 m e düştü hele uzun oyuncular için durum içler acısı 300-500 k ya satılıyor eskiden 8-9 m eden oyuncular.

bu durum herkes için süpriz olsa yine anlarım ama bb yandaşları bu süreçte 1-2 haftada 15-20 m para kazanırken olaylardan habersiz kullanıcılar ne olduğunu anlamadan 15-20 m zarar etti

şimdi gelinen noktaya bakalım bb nin en iyi pivotları 300-500 k ya satılıyor maaşları 550 k civarı ve oyuna katkıları yok denecek kadar az peki maçı tek başına çevirebilen gardlar ne alemde? 100 k maaş alıyorlar 1.80 boyunda olmalarına rağmen koy 4 numaraya karşısında pivot un kralı olsa yinede maçı tek başına kazandırıyor

bu söylediklerimin programlama ile alakası yok bu adamlar ya gerizekalı yada insanlarla dalga geçiyorlar. madem motor u ayarlayamıyorsun o zaman gardların maaşını 600 k yap etkisi az olan pivotların maaşı 100 k olsun neden değiştirmiyorlar ?

14 sezon geçmiş hala ekonomiyi ayarlayamamışlar böyle fiyasko görmedim bütün bb lere mesaj attım cevap bile vermediler anca ceza vermeyi bilirler gerçi bb ler vermiyor onların yalakası olan gm ler veriyor. bb ler yalakalıkta sınır tanımayan gm lere yapılacak değişikliklerle ilgili birkaç ipucu daha verirler heralde

nede olsa ikili ilişkiler bu oyunun temelini oluşturuyor

hiç kabullenemediğim şey ise bb lerin bu motoru övmeleri bu adamların basketbol bilgisi 10 yaşındaki çocuklarda var hatta bu adamların hayatında basketbol oynadıklarına bile inanmıyorum

eğer oynuyorlarsa şöyle bir izlenim bıraktı bende:

tahminim bu motoru yapan kişi 1.50 boyunda gerçek hayatta yediği bloklardan dolayı yaşadığı ezikliği bu oyunda değiştirip kendini tatmin etmeye çalışan birisi. yoksa 1.80 boyundaki bir gard ın 4-5 numarada oynayan bir pivot u ezmesinin başka bir açıklaması olamaz

Message deleted
This Post:
00
160019.189 in reply to 160019.178
Date: 12/17/2010 10:51:25 AM
Overall Posts Rated:
6565
sımya-deu: playofflar yaklastıkca ısteklılık denetımı de mac sonuclarına dırek etkı etmeye baslayacak, kımı saklarken kımı bunun avantajını kullanmaya calısacak. bu mac da bu tıp maclardan, deu lıgı bırıncı bıtırme sansını surdurmek ısteyecek ama sımyanın da kaybedecek cok seyı var. sanıyorum ev sahıbı ısı sıkı tutup kazanacaktır. yuzde 75.

kanarya-mugı: mugı dolu dızgın ılerlıyor ve kanaryaya sans tanıyacagını sanmıyorum. yuzde 90.

ındy-lonestar: gerek kadro gerek ısteklılık gerek hedefler, her acıdan tek taraflı bı mac. son bı galıbıyet alıp sezonu kapatsam mı yoksa 6.lık mı hala bu ıkılemdeyım ama bu macın sonucu kararımla degısmez. yuzde 99 lonestar.

layhar-sweye: layhar rahat durumda olmasa favorı olurdu ama sımdı eforu dusuk tutacagından ortada bı mac gıbı. yuzde 55 layhar.

realmaden-kırkısrak: sonuc bellı. yuzde 100 kırkısrak.

bcdıngo-hucjıab: dıngo lıgı tamamen bırakmıs durumda. yuzde 100 hucjıab.

uludag-sweps: uludagın kupa taktıgı aslında bı uyanıs gıbı oldu, dıs hucum da yapabıldıgını kendı de bız de gormus olduk. bı kac sanssız maglubıyetı olmasa bu zor durumda olmazdı. kupa macına ısteklılık tutmak ıstedıgı ıcın bu macta pek sanslı gormuyorum ama potansıyellı bı rakıp olacak swepse. yuzde 75 sweps.

bagkur-flarex: flarex yenı oyuncusuna pek sans tanımadan yollayıp daha ıyı bı gard getırdı. buradan cıkartacagı galıbıyet hem gıdısat hem de 5.lık ıcın onemlı. bagkur ıcın de keza onemlı bı mac. ıkı ıyı takımın macında sanslar esıt bence.

This Post:
00
160019.190 in reply to 160019.189
Date: 12/17/2010 1:19:48 PM
Overall Posts Rated:
33
sevgili hocalarım milli takım oyuncumu satmayı düşünüyorum makul teklifleri mesaj olarak gönderirseniz sevinirim:)

Alptekin Tuna (8774295)
Şutör Guard
Sahibi: Geridöndüler

Haftalık Maaş: $ 178 905

DMI: 908800
Boy: 6'1" / 185 cm
Potansiyel: süperstar
Form: güçlü

Uzaktan Şut: efsanevi Şut Menzili: sansasyonel
Dış Defans: dünya dışı ↑ Top Tutma: olağanüstü
Top Sürme: görkemli Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: berbat İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: iyi

Tecrübe: zayıf

This Post:
00
160019.193 in reply to 160019.192
Date: 12/17/2010 5:44:21 PM
Overall Posts Rated:
33
rabesu hep yediydi hocam ben vermedim:D
alt liglerde pas pek lazım olmadığından bende pek düşünmedim:)

This Post:
00
160019.195 in reply to 160019.189
Date: 12/17/2010 10:34:40 PM
Overall Posts Rated:
9797
sımya-deu: deunun saha avantajı şansını son maça bırakmak için yenmesi gerek. simyada mugiyi sahasında cok zorladı sonucu süpriz olabilcek bi maç %60 deu

kanarya-mugı: mugı şanssız sakatlıkdan sonra yaptığı transferle açığını kapatmış gibi duruyor. kanaryanın kadrosunda yapılanmaya gitmesi lazım . %75 mugi

ındiana-lonestar: her türlü ihtimalde alıcağım bi maç %100 2

layhar-sweye: 7. ligi garanti olan shweye isteklilik toplamak zorunda. layhar rahat galibiyet alır. %80

realmaden-kırkısrak: 2

bcdıngo-hucjıab: hucjiab rahat bi galibiyet alır. %100

uludag-sweps: uludağın kupa için isteklilik biriktireceğini varsayarsak şweps bundan rahat faydalanır %75 şweps

bagkur-flarex: flarex güzel bi transfer yaptı ama bağkuru yenmesi pek kolay görünmüyor. %70 bağkur

Advertisement