Pamiętam jak dziś, gdy pisałem pierwszy post o rozpoczęciu typerka, a tu jesteśmy po 22. kolejce. Przede wszystkim chciałbym podziękować wszystkim biorącym udział w zabawie. Nie zawsze wszyscy znaleźli czas, aby zatypować, ale zawsze było co podliczać

Chciałbym również podziękować Polo za fabryczne podliczanie wyników przez większość kolejek. Jax miałes rację- Polo liczy szybciej niż liczydło i czasami miałem wrażenie, że wyniki pojawiały się szybciej niż te z livescore.com. Jeszcze raz wielki dzięki za poświęcony czas i szczere chęci.
Czas na przyjemności. Przed rozpoczęciem typerka szacowałem, że granica 100 punktów może zagwarantować wygraną, a w najgorszym wypadku miejsce na pudle. Udało się to pierwsze z czego jestem bardzo zadowolony, tym bardziej że walka była do ostatniej kolejki. Należy jednak dodać, że mój główny rywal nie typował w jednej kolejce i tylko wyłącznie dzięki temu zawdzięczam zwycięstwo. Kiedyś miałem analogiczną sytuację kiedy rywalizowałem o zwycięstwo w końcowej klasyfikacji z Kaznodzieją i musiałem obejść się smakiem. Trzecie miejsce przypadło Jax-owi, który moim zdaniem jakby typował regularnie wygrałby w generalce ;)
Był konkurs- czas na nagrody.
Do wygrania były trzy doładowania:
Za 1 miejsce 10 zł
Za 2 miejsce 5 zł
Za 3 miejsce 5 zł
"Nagrody za 1 i 2 miejsce funduje Jax, natomiast ja za 3 miejsce"
Jax niedługo odezwę się z jakiej sieci prosiłbym o doładowanie. Mam telefon na abonament i muszę popytać wśród znajomych kto chce extra 10 zł na przegadanie. Polo pisz do Jaxa, że chcesz doładowanie z Orange. Jax z jakiej sieci korzystasz?
Typera oficjalnie uważam za zamkniętego i mam nadzieję, że spotkamy się w przyszłym sezonie w liczniejszym gronie. Dobrze było!
Wyniki 22. kolejkiArielos7- 4
Polo- 4
KOŃCOWA KLASYFIKACJA GENERALNA1. Arielos7 100 *2 ^6
2. Polo 99 *2 ^10
3. Jax 86 *2 ^7
4. krzys999 75 *2 ^3
5. Skowroński 69 *2 ^5
6. lad 9
Last edited by Arielos at 11/21/2016 8:27:18 PM