Аз не го гледах и не знам какво точно имаш предвид, но според мен заслужена победа. Имаш по-добри играчи, по-добри форми и повече ентусиазъм. Аз разчитах само на домакинско предимство.
По отношение на формите всички много подценяват DMI-а, а според мен дава прилична насока за ситуацията. Зависи си и от умения и форма, което никой няма да отрече че е най-важно. Та днес забелязах, че аз съм додрапал до 8 М (досега май не съм имал отбор с толкова много), но ти имаш 11.5 М.

На мен ми харесва само, че са ми проработили разместванията в защита. Плеймейкърът ми ти е спрял АЗ-то, а резервния ми АЗ ти е спрял ПГ-то (пуснах го титуляр заради формата и повечето защита от титуляра). Центровете ми също са с повече защита, затова ти пазеха тежкото крило, който реших, че е по-звяр. Обаче лекото ми крило си е посредствено и не се е справило много добре. Не е помогнало и, че пуснах титулярния АЗ като резервно леко крило.

А най-тъпото е че вече почти със сигурност изпадам при положение, че отборът ми в момента е поне топ 10 за БГ. Ако някой твърди друго, не разбира играта.