Αν θέλεις να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παιχνίδι μας πρέπει να δοκιμάσεις τη πρόβλεψη. Βέβαια είναι δύσκολο να μαντέψεις σωστά αλλά θα έχει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν νομίζω ότι ο Ceballos θα είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας σου σήμερα, μια που οι οδηγίες που έχω δώσει είναι να μη δώσει πάνω από 5 ασίστ. Οι πρωταγωνιστές θα είναι οι ψηλοί σου που είναι σε τελεια φόρμα και αναμένω ομηρικές μάχες κάτω από τα καλάθια (όταν καταφέρουν να πάρουν τη μπάλα).
Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι των τακτικών, dmi, κ.α. που αναφέρεις, το Bb μας έχει βάλει τα πολύ δύσκολα στο οικονομικό κομμάτι του παιχνιδιού, όπως όλοι γνωρίζουμε. Μια που οι τιμές όλων των παικτών στη λίστα είναι στα ουράνια κάθησα να υπολογίσω τι κερδίζω αν καταφέρω να σε αποκλείσω:
Με πρόχειρο υπολογισμό η ομάδα που φτάνει στους τελικούς βγάζει:
Αν φτάσουν οι Τιπτονερς στους τελικούς και πάμε σε τρίτο παιχνίδι τότε βγάζω από τα εισιτήρια περίπου στα 630 και ο Τιπτονερς στα 510. Αν φτάσει ο BOMBAY MIXX τότε βγάζω 610 και ο BOMBAY MIXX 480. Σε αυτά δεν έχω υπολογίσει τα έμμεσα έσοδα από τη αύξηση των εμπορικών (ψιλοκοκό αλλά θα σε ακολουθούν για μερικές εβδομάδες οπότε κάτι είναι και αυτά). Επίσης δεν έχει υπολογιστεί η αύξηση της φήμης , των θαυμαστών, γκομενίτσες που σε αγαπάνε και άλλα τέτοια. Το δέλεαρ για να βρεθεί κάποια ομάδα στους τελικούς είναι μεγάλο ανεξάρτητα αν το σηκώσει ή όχι.
Μετά από όλα αυτά κανόνισε να με κερδίσεις σήμερα και να πάει η ανάλυσή μου στράφι.
Ο καλύτερος ας κερδίσει.