BuzzerBeater Forums

Hellas - III.13 > Σεζόν 25

Σεζόν 25

Set priority
Show messages by
This Post:
00
247754.182 in reply to 247754.181
Date: 11/22/2013 7:06:27 PM
Overall Posts Rated:
8686
Κ εγω προτιμω την αμυνα απο την επιθεση, αλλα δεν γινετε να σουταρω με 38,2% στο πρωταθλημα!!!!

Εχω το χειροτερο ποσοστο απο τις 16 ομαδες του ομιλου κ εχω ενα απο τα ακριβοτερα ροστερ. Αυτο μου δειχνει οτι κατι δεν παει καλα. Για αυτο εκανα τοσες μεταγραφες, ηθελα βασικα να ενισχυσω τον παγκο μου, αλλα πηρα κ 2 βασικους που θα μου σωσουν σκορ πιστευω.

Αμυντικα οι αντιπαλοι μου σκοραρσουν με 38,1% κ εχω την 4η καλυτερη επιδοση. 1η αμυνα ειναι του Rhino με 35.1%, 2η η δικη σου με 37.1% κ 3η των Αγαμων θυτων με 37.7%. Οι Αγαμοι θυται εχουν κ την καλυτερη επιθεση με το εκπληκτικο 52.7%!!!

This Post:
00
247754.183 in reply to 247754.182
Date: 11/23/2013 5:17:34 AM
Overall Posts Rated:
138138
Αν και είσαι από τους παίκτες που δεν αλλάζουν συχνά το ρόστερ τους, το τελευταίο μήνα όμως χάσαμε τη μπάλα από τις μετακινήσεις.

This Post:
00
247754.184 in reply to 247754.183
Date: 12/1/2013 4:50:08 AM
Overall Posts Rated:
138138
Πολύ περισυλλογή έχει πέσει ένεκα των play-off που πλησιάζουν.΄Άντε σιγά-σιγά να έχουμε τις πρώτες προβλέψεις:

Στους μπλε τα πράγματα είναι απλά. Την επόμενη αγωνιστική θα γίνει η μάχη για τη 3η θέση με Αταλάντα επί του Σιμωνίδη, οι οποίοι προετοιμάζονται από καιρό. Ο αγώνας θα είναι δυνατός με ένα μικρό προβάδισμα της Αταλάντας λόγω έδρας. Μάχη θα γίνει και για την αποφυγή του play-out μεταξύ Zappatista kai Touretts με το Zappa να έχει βάσει προγράμματος και διαφοράς πόντων ένα μικρό προβάδισμα.

Στους κόκκινους τα πράγματα μένουν μπλεγμένα όπως ήταν και σε όλη τη σεζόν. Θεωρώ ότι ο τεράστιος δε θα αυτοκτονήσει τη τρίτη και θα καπαρώσει τη πρωτιά αλλά από εκεί και πέρα μπλέκονται όλοι για όλα, εκτός από τους Μακεδόνες που είναι σίγουρα τέταρτοι και απλά θα βλέπουν τους άλλους να σφάζονται. Οι συνδυασμοί που μπορεί να προκύψουν είναι πολλοί και η εικόνα της βαθμολογίας για τους κόκκινους θα αλλάξει.

Ένα σχόλιο για τις ομάδες της 7ης-8ης θέσης και των δύο περιφερειών που έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και η κακή διαχείριση ρόστερ και ενθουσιασμού τις φέρνει με το ενάμιση πόδι στην IV.

This Post:
00
247754.185 in reply to 247754.184
Date: 12/1/2013 7:32:19 AM
Overall Posts Rated:
8686
Ετσι να μπαινουμε λιγο σε ρυθμους play-off.

Εμενα τα πραγματα στο κοκκινο ομιλο μου φαινονται πιο απλα. Δε βλεπω να αλλαζει κατι μεχρι το τελος. Αν υπαρξει καποια αλλαγη θα ειναι στις θεσεις 5-6 αν κερδισουν οι Marvel τους Bulls αλλα κ παλι δε φτανει μονο αυτο καθως μειονεκτουν στην διαφορα ποντων. Η Τετραφυλια με το προγραμμα που εχει χρειαζεται ενα θαυμα για να γλιτωσει την 8η θεση.Τελος δυσκολα θα μου κανει την χαρη ο Τεραστιος να χασει απο τους Μακεδονες για να παλεψουμε τελευταια αγωνιστικη για την πρωτια.

Στο μπλε ομιλο θα συμφωνησω μαζι σου τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Μαχη θα γινει για την 5η θεση. Απο κει και περα αν κερδισει την Αταλαντα ο Σιμωνιδης θα θελει να χασει την τελευταια αγωνιστικη η Αταλαντα απο τον Zapatistas ή να καλυψει την διαφορα ποντων, οποτε αν υπολογισουμε και το πλεονεκτημα εδρας που εχει η Αταλαντα δυσκολα θα χασει την 3η θεση.

Εβαλα κ την 100αρα μου τις προαλλες κ ηρεμησα :)

Last edited by babastrumf88 at 12/1/2013 7:36:08 AM

This Post:
22
247754.186 in reply to 247754.185
Date: 12/1/2013 8:15:13 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
βεβαια για τον 8ο του κοκκινου ομιλου να τονισω οτι ειχαμε τους τετραφιλια ξεγραμενους μετα την ηττα τους στην εδρα τους απο τους εμπερορ... θεωρω πολυ πιθανο να βαλει μια δυνατη την τελευταια αγωνιστικη μπας και σωσει την παρτιδα και τερματισει 7ος...

για τις θεσεις 5-6 στον κοκκινο οι μαρβελ δεν πιστευω οτι απειλουν ουσιαστικα τους μπουλς αφου εκτος απο εδρα και διαφορα ποντων που εχουν οι μπουλς εχουν και τους αγαμους τελευταια αγωνιστικη με 5 παικτες...

στις θεσεις των πλει οφ εχουμε σιγουρα 4ους τους μακεδονες 3ους τους αγαμους....λογικα και εγω θα ειμαι 1ος με τον τρομπονιακο 2ο αλλα μπορει να εχω το πλεονεκτημα εδρας στον ημιτελικο(εφοσον και ΑΝ περασω απο τους μακεδονες) εσυ θα εχεις πλεονεκτημα σε ενθουσιασμο...θα γινει μεγαλη μαχη...

στους μπλε τωρα 1ος ο ρινοκερος εδω και πολυ καιρο με απολυτο πλεονεκτημα εδρας...
2η σαλουμπαρδοι εχουν κλειδωσει και αυτοι την θεση τους νωρις...

ολα παιζονται για την 3η θεση στο ματσ την τριτης... ο σιμωνιδης σε περιπτωση που κερδισει εχει βαλενθια στην εδρα του τελευταια αγωνιστικη αρα μπορει να καλυψει την διαφορα των 2 ομαδων στο γκολ αβερειτζ...

ο ζαπατιστας θα ελεγα εχει προβαδισμα για την 5η θεση με πιο βατο προγραμμα απο τους τουρετς που εχουν ρινοκερο εντος και μποκα εκτος...δηλαδη το πολυ 1 νικη και θα παει κ αλλο μειον στην διαφορα ποντων λογω ρινοκερου...

7η σιγουρα η μποκα
8η η βαλενθια

ειναι νωρις ακομα αλλα μαλλον παμε για πλει οφ:
μπλε ομιλος :
πλει οφ:
ρινοκερος-σιμωνιδης
σαλουμπαρδοι-αταλαντα

κοκκινος ομιλος πλει οφ :
τεραστιους-μακεδονες
τρομπονιακος-αγαμοι

πλει αουτ:
μαρβελ-μποκα
τουρεντς-εμπερορ

This Post:
11
247754.187 in reply to 247754.186
Date: 12/3/2013 12:15:06 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
ο αλητης ο δικος μου αποβληθηκε τουλαχιστον να επερνε και κανεναν στο λαιμο του

This Post:
00
247754.188 in reply to 247754.1
Date: 12/4/2013 9:51:08 AM
Overall Posts Rated:
8686
Χωρις εκπληξεις η προτελευταια αγωνιστικη. Στο κοκκινο ομιλο εχουν ξεκαθαρησει ολα. Μονη αλλαγη μπορει να γινει στη 4η θεση ομως οι Μακεδονες εχουν ξεκαθαρο προβαδισμα. Στο μπλε ομιλο ειναι ανοιχτες οι θεσεις 4,5,6. Πιστευω ομως πως ο Σιμωνιδης δεν θα αυτοκτονησει κ θα παρει τη 4η θεση. Απο κει κ περα οι Τουρετς θα παλεψουν για την 5η θεση με τους Ζαπατιστας, οι οποιοι ομως εχουν ευκολοτερο αγωνα αρα κ το προβαδισμα

This Post:
00
247754.189 in reply to 247754.188
Date: 12/8/2013 5:53:53 AM
Overall Posts Rated:
138138
Τα play-off αρχίζουν!

Ο Kaja που μας είχε συνηθίσει στις αναλύσεις έχει τους δικούς του αγώνες τώρα, αλλά όποιος μπορεί να είναι αντικειμενικός ας ρίξει μια ανάλυση.

This Post:
22
247754.190 in reply to 247754.189
Date: 12/8/2013 9:26:03 AM
Overall Posts Rated:
8686
Τελειωσε η κανονικη περιοδος κ οι 3D XAValencia B.C. κ Τετραφυλια μας αποχαιρετανε. Εγω να τους ευχηθω γρηγορη επανοδο στα σαλονια της 3ης κατηγοριας.

Play out

zapatistas45 - Emperor 1914
Καθαρο προβαδισμα για τους zapatistas45. Περα απο το πλεονεκτημα εδρας που εχουν, αντιμετωπιζουν μια παρατημενη ομαδα.

Marvel Team - boca.gr
Καλυτερη ομαδα οι Marvel, εχουν τις αγων. καταστασεις κ την εδρα πιστευω πως θα κερδισουν ευκολα ή δυσκολα αυτη την μονομαχια.

Play off

Rhino Warriors - ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
Με 3 παικτες στην ουσια οι φιλοξενουμενοι, δεν εχουν καμια ελπιδα.

Saloumpardoi B.C. - atalanta bc
Ισως το πιο αμφιρροπο ζευγαρι. Καλες ομαδες κ οι 2, οι γηπεδουχοι εχουν ενα προβληματακι κ δεν συνδεονται συχνα με το παιχνιδι, απο την αλλη σε εξαιρετικη κατασταση οι παικτες των φιλοξενουμενων. Μοιρασμενες οι πιθανοτητες, θα ρισκαρω με το διπλο.

terastiousp - MACEDONIANS
Καλη ομαδα οι Μακεδονες θα παλεψουν για τη νικη, αλλα ο pottercy εχει την εδρα κ την ομαδα για να παρει την προκριση.

tromponiakos bc - ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ
Οι φιλοξενουμενοι πετυχαν το στοχο τους να μπουν στα play off κ υστερα πεταξαν λευκη πετσετα. Περιμενω ευκολη προκριση για την ομαδα μου.

Απο κει κ περα βλεπω μεγαλο φαβορι για την ανοδο τους Rhino Warriors που εχουν το απολυτο πλεονεκτημα εδρας. Στο κοκκινο ομιλο θα γινει μαχη για να φτασει καποιος απο εμας στο τελικο, τα πραγματα ειναι πολυ αμφιρροπα κ θα εξαρτηθουν πολλα απο τις αγων καταστασεις ενω μπορει να αλλαξει τις ισορροπιες ενας τραυματισμος. Θα εχουμε πιο ξεκαθαρη εικονα την Παρασκευη, οποτε θα τα ξαναπουμε.

This Post:
11
247754.191 in reply to 247754.190
Date: 12/8/2013 5:07:22 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
συμφωνω με ολα οσα λες... γενικα φετος ηταν μια ησυχη χρονια χωρις ιδιαιτερες συγκινησεις αφου κανενας πλην του ρινοκερου δεν εκανε κινησεις για ανοδο...ηταν ετσι κι αλλοις το φαβορι ο ρινοκερος και πολυ πιο μπροστα απο καθε ομαδα του ομιλου αφου τις 2 τελευταιες σεζον εκανε πρωταθλητισμο χανοντας απο την καλυτερη ομαδα του ομιλου παντα στα πλει οφ...

πιστευω ψιλοσβηστα θα παρει την ανοδο (εκτος κι αν του κατσουν 3-4 τραυματισμοι που θεωρω απιθανο)...εχω μεγαλη περιεργεια για την επομενη σεζον να δω ποιες ομαδες θα κινηθουν αναλογα και αν θα ειναι τουλαχιστον 2(οχι οπως φετος) και δουμε καποια καλη μαχη μεσα στην σεζον αλλα και στα πλει οφ...

κριμα για την βαλενθια παντως που μετα απο 4 συνεχης σεζον σε αυτον τον ομιλο τραβαει κατα κατω..καλη επανοδο ευχομαι..

This Post:
00
247754.192 in reply to 247754.191
Date: 12/9/2013 3:50:00 AM
Overall Posts Rated:
138138
Οι τραυματισμοί στα play-off, τα τερτίπια της μηχανής όσον αφορά το παράγοντα "τύχη" όπως και το πως θα κινηθούν οι ομάδες στους τελικούς είναι τα κλειδιά για το πρωταθλητή.
Εξάλλου η πορεία της Αερονομίας τη σεζόν 23 είναι νωπή.

Advertisement