BuzzerBeater Forums

Hellas - III.10 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208673.182 in reply to 208673.181
Date: 4/19/2012 8:31:23 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Αρίβα δες πως είναι οι δύο ήττες μου.Η πρώτη στη δεύτερη παράταση και η δεύτερη στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Σε αντίθεση με το Βόλο που κέρδισε μέσα στον Bombay με 3 πόντους και στην παράταση τον ktp. Τώρα έχει τη διαφορά, οπότε λογικά τερματίζει πρώτος και του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έχει μία πολύ καλοδουλεμένη ομάδα.
Ο απέναντι όμιλος νομίζω πως είναι ίσως ο πιο ενδιαφέρον από όλους.Κάθε βδομάδα υπάρχουν αλλαγές.

From: Getho

This Post:
00
208673.183 in reply to 208673.182
Date: 4/19/2012 12:35:39 PM
Overall Posts Rated:
162162
Εντάξει και η τύχη παίζει τον ρόλο της σίγουρα...
Πάντως ο Βόλος είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος...
Εσυ ρίσκαρες με το χαλαρό απέναντι στην αφαλαρίδα και το πλήρωσες, δυστηχως αυτα γίνονται με τα ρίσκα...
Παρόλα αυτά εχεις πολλές ελπίδες για τον τίτλο...
Εμένα ας πούμε μου έσκασαν 2 τραυματισμοί τελαυταίες βδομάδες και δεν υπάρχει ελπίδα για πολλά...

This Post:
00
208673.184 in reply to 208673.183
Date: 4/19/2012 9:58:26 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Άσχημο σημείο για τραυματισμούς αρίβα.Καλά όποιος και να κερδίσει την πρώτη θέση απλώς αποκτά προβάδισμα. Ρίσκαρα με το χαλαρό για να έχω φουλ διάθεση στο τέλος.

From: tsohas

This Post:
11
208673.185 in reply to 208673.184
Date: 4/20/2012 4:31:06 AM
Overall Posts Rated:
7474
Φτασαμε μιαμιση στροφη πριν το τελος της κανονικης σεζον και θα κανω ενα σχολιο για την πορεια των ομαδων ως τωρα.
ΤΡΕΛΙΑΡΗΔΕΣ:ακολουθει πιστα τον προγραμματισμο,που σημαινει απευθειας υποβιβασμο και μεγαλη επεκταση του γηπεδου.ωστοσο η παρουσια τους ειναι αξιοπρεπης καθως παρα το χαμηλο μπατζετ συνηθως δεν διασυρονται αλλα παλευουν τα ματς,ρωτηστε λιουμη και ελα μωρη παναθα!
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ:σε αλλο ομιλο δεν θα ηταν εβδομη αυτη η ομαδα αλλα...ατυχησε.ξεκαθαρα καταλαμβανει την σωστη εβδομη θεση και θα υποβληθει στην ψυχοφθορα διαδικασια των πλει αουτ.η νικη που πετυχε μεσα στα τρελα μυρμηγκια με κανει να πιστευω πως...τιποτα δεν εχει τελειωσει!
UNITED KNIGHTS:παρα την αποδυναμωση λογω οικονομικων...σφιξιματων,οι ιπποτες διεκδικουν την εισοδο στα πλει οφφ αλλα δεν νομιζω να τα καταφερουν.νομιζω θα βγουν εκτοι καθως εχουν 2 πολυ δυσκολα ματς με αριβα και ρετρο.αλλα στα πλει αουτ θα εχουν το προβαδισμα...
ktp-panathinaikos:ασταθεστατη ομαδα,ικανη για το καλυτερο και το χειροτερο.μπορει να κερδισει τους παντες(πχ ρετρο,αριβα) αλλα και να χασει απο υποδεεστερους αντιπαλους(ελα μωρη,ιπποτες).αν ειχε βαλει υψηλοτερη διαθεση θα με ειχε κερδισει ανετοτατα...μπορει στη συνεχεια να κανει απο μια εως και τρεις νικες,πραγματικα προβλεψη δεν μπορω να κανω μ αυτη την ομαδα.
biribakides:αποδυναμωσης συνεχεια κι εδω αφου μας αφησε ενας απο τους καλυτερους ψηλους της κατηγοριας,ο Ιον.ο κοουτς νομιζω απο τωρα σκεφτεται την επομενη σεζον καθως στην τωρινη δεν εχει ελπιδες για τιποτα μεγαλο.νομιζω 5ος.
Retro b.c.:πραγματικα ισχυρη ομαδα και κυριως αθορυβη,εφτασε στην πρωτη θεση το προηγουμενο σαββατο χωρις κανεις να το παρει χαμπαρι.κομβικης σημασιας η ηττα απο κτπ την τριτη,αυριο με τον αριβα θα κριθουν πολλα,μεγαλο ματς!
Arivatanokoutsogerakas:copy paste φυσικα...ο τραυματισμος του Guy ισως τον ξενερωσε λιγο αλλα θα τον εχει στον τελικο του κοκκινου ομιλου,με πιανετε ετσι?με διαφορα η καλυτερη αμυνα του ομιλου,ομαδα μαχητικη και σκληροτραχηλη.υπεταξε για πλακα τους τιπτονερς,νομιζω ειναι το φαβορι των κοκκινων.
Tiptoners:και ειναι το φαβορι ο αριβας γιατι απλα οι τιπτονερς δεν πειθουν οτι ειναι ανικητοι.σε κρισιμα ματς χασαν απο αριβα και ρετρο.αν τελικα βγουν πρωτοι θα τους δωσω credit μονο και μονο επειδη θα εχουν την εδρα.

This Post:
22
208673.186 in reply to 208673.185
Date: 4/20/2012 5:55:23 AM
Overall Posts Rated:
7474
3D XAValencia B.C.:κι εδω υπαρχει σχεδιο αρα πολλα δεν μπορω να πω,παρα καλη και γρηγορη επανοδο στην τριτη κατηγορια!
Lioumi B.C.:κριμα,η λιουμη βρισκεται σε ελευθερη πτωση και αναρωτιεμαι ποτε και αν θα γινει το μεγαλο come back.solero θα μας πεις τα σχεδια σου?ιστορικα θα σας πω οτι η ομαδα υφισταται απο την τριτη σεζον του παιχνιδιου και εχει φτασει στην δευτερη κατηγορια πριν βρεθει στον...καταραμενο ΙΙΙ.10.ωστοσο αν ριξετε μια ματια στις μεταγραφες θα διαπιστωσετε οτι ο τελευταιος παικτης που αποκτηθηκε ηταν περυσι τουν ιουνιο κι ο προηγουμενος το καλοκαιρι του 2010!κατι παιζει λοιπον!7η θεση και υποβιβασμο προβλεπω.
τρελα μυρμηγκια:ξεκαθαρα η 6η ομαδα των μπλε,τα πλει αουτ με την παναθα θα εχουν μεγαλο ενδιαφερον καθως οι ομαδες ειναι σχετικα ισοδυναμες.το υλικο τους ειναι για την ΙΙΙ κατηγορια αλλα οχι για πρωταγωνιστικο ρολο.τους χρωσταω ενα ευχαριστω καθως με την νικη επι της μπομπαη με εβγαλαν απο τον κινδυνο της τριτης θεσης.ξεκινωντας τη σεζον ηταν ενα απο τα ερωτηματικα του ομιλου,τελικα δεν μπορεσαν να κανουν την υπερβαση.
Afalarida:κι αν χρωστω στα μυρμηγκια τι να πω για την αφαλαριδα?τρομερη νικη επι της παμεσα το σαββατο,με περιμενει δυσκολο ματς αυριο.η τεταρτη θεση ειναι στα μετρα τους λαμβανοντας υποψην και την επιθυμια των bad greens για την πεμπτη,ομως πρεπει να κανουν μια νικη παραπανω και να καλυψουν και καμια 60ρια ποντους.ιδωμεν...γενικα παντως ειναι πολυ ενδιαφερουσα ομαδα,απροβλεπτη και χρησιμοποιησε αρκετα τρικ(την υπομονετικη πχ) που αλλοτε της βγηκαν κι αλλοτε οχι.
bad greens:πολυ καλη πορεια ειχαν οι κακοι,στηριζομενοι στην περιφερεια δυσκολεψαν κοσμο και κοσμακη.σιγουρα στο μελλον θα μετατραπουν σε φαβορι για ανοδο καθως ο κοουτς εχει σχεδιο και προοπτικη αφου τα ατου τους βρισκονται σε καλη ηλικια.να σημειωσω οτι ειχαν 4 νικες στη διασταυρωση με τους κοκκινους,υποτασσωντας μαλιστα τιπτονερς,αριβα και ρετρο!
BOMBAY MIXX:νομιζω απο πλευρας θεμελιων,η ανωτερη ομαδα ολων.πληρες ροστερ,μικρες ηλικιες,πολλα συστηματα,συγκρατημενοι μισθοι,μεγαλο γηπεδο.συντομα θα τη δουμε στην δευτερη κατηγορια.ποτε?ελπιζω οχι φετος!τους κερδισα με ανωτερη διαθεση,κι εδω στα ισα θα εχανα.μοναδικη παρασπονδια η ηττα απ τα μυρμηγκια,κατα τ αλλα επιτυχημενη σεζον με 8/8 απεναντι στους κοκκινους.
pamesa valencia bc:ενταξει,το χα πει απ την αρχη ετσι?το απολυτο φαβορι ΑΛΛΑ...δεν θα ριξω σταχτη στα ματια,πιστευω δεν ειναι ανικητοι.με εχουν κερδισει 2 φορες με ανωτερη διαθεση,στο ματς στην εδρα μου Erhui και Ogazón παιξαν απο το32 αν θυμαμαι καλα με 5 φαουλ,ενας να εβγαινε κι αν παιζαμε στα ισα ισως να το ειχα το ματς.αν παρουν την πρωτη θεση οκ,τελος συζητησης μας γονατιζουν κι ανεβαινουν.αξιζουν συγχαρητηρια στον αιμαρ παντως για την ομαδα που εχει φτιαξει,2 θηρια στη ρακετα να κατεβαζουν ριμπαουντ σαν σταφυλια και περιφερειακοι που εναλασσουν ανετα θεσεις να πυροβολουν χωρις να ξερεις ποιον να πρωτομαρκαρεις.
Volos Lions:εχοντας 2 χαμενους τελικους τις προηγουμενες σεζον η ομαδα εχει φτασει σε τελμα.δυστυχως οι παικτες μου εχουν σταματησει να παιρνουν προπονηση αλλα εχω δεθει μαζι τους και θα το παω ως το τελος μ αυτους.αλλωστε καθε δευτερα ειμαι στο μειον και δεν ειχα φροντισει να φτιαξω γηπεδο οταν μπορουσα.για πρωτη φορα στον ΙΙΙ.10 θεωρω πως ευνοηθηκα απο την αντιμετωπιση των αντιπαλων οσον αφορα τις διαθεσεις καθως τις προηγουμενες σεζον ετρωγα ακατεβατα 9 με 10 δυνατες.αρα,παμε για νικη στην αφαλαριδα και μετα βλεπουμε,ελπιζω να υπαρχει κινητικοτητα στο φορουμ ετσι μαγκες?καθε σχολιο δεκτο...

This Post:
00
208673.187 in reply to 208673.186
Date: 4/20/2012 6:38:19 AM
Overall Posts Rated:
162162
Γεια σου ρε Τσόχα ηγέτη!
Μπαλίτσα για την πολύ καλή σου ανάλυση...

Οσο για την ομάδα μου σίγουρα δεν είμαι φαβορί για την πρωτιά γιατι απλά δεν με ενδιαφέρει να ανέβω και να γίνω ασανσέρ αλλα οταν ανέβω θέλω να είμαι έτοιμος και να παραμείνω εκει...
Αυτό δεν σημαίνει βέβαι οτι θα κάθομαι να χάνω με κατεβασμένα τα χέρια απο τον καθένα...
Αν τώρα σπάσει ο διαολος το πόδι του και φτάσω τελικό θα προσπαθήσω να χτυπήσω τα ματς με όποιους παίχτες θα εχω στην διαθεση μου...
Αν πάντως ανέβαινα τώρα θα ξαναπεφτα αλλα με 3-4 μυρια στην τσέπη :Ρ
Οχι και ασχημα....

Την Κυριακή πρώτα ο Θεός θα ανοίξω ενα νήμα να ψηφίσουμε MVP καλύτερο ρόστερ και άλλα...
Η ψηφοφορία θα κρατήσει μέχρι πριν τους τελικούς...

Καλή συνέχεια παίδες...

This Post:
00
208673.188 in reply to 208673.187
Date: 4/20/2012 6:46:05 AM
Overall Posts Rated:
7474
ποιος πιστευεις οτι ειναι φαβορι?

This Post:
00
208673.189 in reply to 208673.188
Date: 4/20/2012 7:15:22 AM
Overall Posts Rated:
162162
Χαχαχα δύσκολη η ερώτηση σου :Ρ

Θα έλεγα Τιπτόνερς & Ρετρό με αυτην την σειρά και τρίτος εγω...
Εγω όμως θα πουλήσω παίχτες τώρα και θα ασχοληθώ απκλειστικα με την βελτίωση των παιχτων μου...
Δύσκολο ματς αυριο με Ρετρό εκτός...

This Post:
00
208673.190 in reply to 208673.189
Date: 4/20/2012 8:29:40 AM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Mπαλίτσα στον Βόλο για την εξαιρετική ανάλυση
Στον μπλε όμιλο θα ήταν φαβορί ο Αρίβας εάν δεν είχε τραυματίες. Τώρα με τους τραυματισμούς απλά δεν υπάρχει φαβορί. Τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Τώρα στα μεταξύ μας παιχνίδια στο πρώτο που έπαιξες χαλαρά νίκησα με μεγάλη διαφορά, οπότε με ίδια διάθεση πάλι θα νικούσα.
Στο δεύτερο που νίκησα καμιά 10 πόντους, αλλά όλους στο τελευταίο λεπτό, με κανονική διάθεση νομίζω το παιχνίδι θα κρινόταν στο τελευταίο σουτ. Αν πάντως ένας από τους δύο παίκτες που ανέφερες είχε αποβληθεί τότε θα ήμουν χλωμός...

Άντε παίδες 3 ματς μένουν πριν τα πλέι οφ. Οπότε τώρα πρέπει να γίνει χαμός στο φόρουμ.

This Post:
00
208673.191 in reply to 208673.190
Date: 4/21/2012 6:50:41 AM
Overall Posts Rated:
162162
20 αγωνιστικη σήμερα και τα πράγματα μπαίνουν στην τελικη ευθεία...

Οι κόκκινοι έχουμε γίνει αντικείμενο συζήτησης στα διεθνή φόρουμ...
Απολάυστε (214800.6)

From: ktlp
This Post:
00
208673.192 in reply to 208673.191
Date: 4/21/2012 8:08:57 AM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Αυτα ειναι...!

Advertisement