kupa finali çekişmeli olacaktır takımlarınız denk gibi gözüküyor ama seninde dediğin gibi deu form avantajı ile bir adım önde gibi
playoıff larda diğe takımların formu yüksek bir deu yu sahasında yenecebileceklerini pek düşünmüyorum deu nun tbl şampiyonluğu çok yüksek gibi gözüküyor
çoğu kişi önümüzdeki sezon çekişmeli olacak diye yorum yazmış sanırım alttan gelecek takımlar arasında iddialı kişiler var
ben yinede çok farklı olacağını düşünmüyorum ilk 3-4 maçtan sonra küme düşmeyi kabullenen 1-2 takım olacaktır
Fois dün beni fena bozdu hocam. adamın formu düşük dedik diye zoruna gitti herhalde, Flarex'in dediği gibi karşısında sanki lucky fun varmışçasına oynayıp attığını soktu. kupa finalinde de böyle oynarsa DeU'nun işi zor.:) lige gelince; verdiğin %90'a %10 oranına ben de katılıyorum ama diğer taraftan Ali'nin dediği gibi bunca atılıma ve devasa oyuncu transferlerine rağmen finali gene Deu ile Bağkur oynarsa bu durum önümüzdeki sezonlarda bu tür atılım yaparak play-off'lara renk katmayı düşünen takımların hevesini kıracaktır ve lig eski monoton havasına geri bürünecektir. aynı şekilde sezon başında ilk birkaç maçı kaybeden güçlü bir takım lige erkenden havlu atma yolunu seçiyor hemen. oysa kalan maçlarında doğru taktik stratejileri ile ligin gidişatını belirleyici bir rol üstlenmeyi tercih etse lig yine çekişmeli ve heyecanlı haline bürünür. devamında da kendisi için kupa hedefini koyarak o sezonu daha ilk 4-5 maç sonunda bitirmemiş olur. tıpkı bu sezon benim yaptığım gibi. Tufan sezon başında 2 hafta sakatlanınca önce kendi evimde RO oynayan Simya'dan, sonra da deplasmanda FlareX'ten fark yedim ve bir anda ligden koptum. sıcağı sıcağına kupaya ağırlık verdim ve bu sezonun benim için amaçsız hale dönüşmesinin önüne geçmiş oldum. diğer takımların da böyle düşünmelerini öneririm.
bu lafım öncelikle Ali'ye. hasbelkader sezon başı şanssızlığı yaşayıp ekstra birkaç mağlubiyet alırsan hemen o güzelim kadroyu bozup 7.-8. sıralara oynamaya kalkma daha 5. haftadan.:)
Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach