(http://sports.yahoo.com/nba/boxscore;_ylt=Ak4WhlwL0jmHHSe...)çok bilindik ve bize çok uzak olmayan bir örnek, eminim ki çoğumuz bu maçı biliyoruz.
bu maçtan sonra Detroit yönetimi basın bildirisi yayınlamış ve bu maçın gerçeği yansıtmadığınından yakınmışlar, nba motorunu ve federasyonunu suçlamışlardı di mi arkadaşlar ....
Aslında moutlinho hocamızın vurgulamak istediği asıl nokta şu;
Türk milleti olarak genel sorunumuz aslında bu, ilk olarak sorumlu ve suçluyu dışarda ve özellikle de sistemde arımamız. 7 den 70 e tüm halkımız bu içgüdüyle hareket ediyor. Günlük yaşantımızda da bu böyle sportif zevklerimizde de en nihayetinde de bu oyunda da aynı şekilde. Kötü bir sonuç ile karşılaştığımızda mantıklı mantıksız hemen bir sorumlu buluyoruz. Zaten ileri gidemememizin en önemli nedeni eleştiriyi kaldıramamamız, bunun yanında özeleştiriyi aklımızın ucundan geçirmememiz...
Çoğunuzun maçlarını inceledim, çoğunluk olmasa da belli bir kısmınız (ama hala büyük çoğunluğun maçlarını tekrar izleyip yorumlaması ve hatayı takım tertibinden çıkarması gerektiği düşüncesindeyim) serzenişlerinde haklı olduğunu da gördüm, ama bunlar da aslında verdiğim linkteki gibi işin tadı tuzu biberi değil mi?
Oyunun dört dörtlük kusursuz bir oyun olduğu iddiasında değilim, kimse de değildir, fakat gelişmekte olan ve sürekli kendini yenileyen bir oyun.
Yeni başlayan arkadaşları da düşünerek bir ricada bulunmak istiyorum.Lütfen oyun motoru hakkında yerli yersiz eleştirilerde bulunup, yeni arkadaşları oyundan soğutmayalım. Sizler de eminim bilgisayar takımı ile oynayıp güle oynaya kazanamaktansa, bir arkadaşımızın yönettiği ve çekişmeli geçen sonucu belli olmayan belki de yenilgiyle bitecek maçları tercih edersiniz(aslında düşündüm de yenilgiyi ben kabullenemem herhalde, yenileceğimi bilgisayarla oynarımm ulen

).
Playoff finaline çıkan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum...