Hocalarım çok özür dilerim gerçekten ben forum bildirim gelmeyince bakmayı unutmuşum :) Günlerdir Volkan hocam durumdan haberdar Polatcan ve Bilgehanın yanına Sağlam bi genç daha arıyordum bugün TYP 70, 20 yaşında bir efsane daha aldım ve transferi kapattım :) Polatcan ve Bilgehan dakikalarını tamamlamalarına rağmen veri olarak bu haftayı boş geçtiler, ama antrenman sistemini biliyorsanız içerden özellik alma muhabbeti var. Yani 7.6dayken 8.3 olan özellik 7den 8e çıkmış diye görüyoruz. Bu hafta da sanırım 7.1den 7.8'e geçiş gibi tam değer yükselmeden içerden almışlardır. Çünkü sırf bunlar için koçu değiştirip her hafta bi çuval para veriyorum alsınlar bi zahmet :)
İkincisi oyuna her gün giriyorum ama dediğim gibi yoğundum transferde 8 oyuncu kaybettim bugün nihayete erdirebildim ancak :)
Fikstüre gelince Starseeker hocam eski takım falan değil ben tamamen halis muhlis Made by Ferhat takımı kurucam :) Ve doğunun sadece bu hafta değil geçen hafta da sıfır çektiğini nasıl farketmediniz :) Forumun en başlarında "Batı; Batı değil vahşi batı" demiştim sözümün arkasındayım :) Ama Volkan hocamı tutun kaçmasın bir yere. Ligin tadı çıkmaz daha Turgut abisiyle Polatcanı kapıştırıcaz :))
Kusuruma bakmayın tekrar forumu farketmediğim için özür dilerim :)