Ρε φίλε, η προσαρμογή του χρήστη σε ένα παιχνίδι που εξελίσσεται είναι η ίδια η πεμπτουσία του παιχνιδιού!!!
Όλοι παίζουμε με την προοπτική του ανταγωνισμού και της νίκης!!!Κανένας δεν θέλει ένα παιχνίδι στάσιμο!!!
Σε αυτό όμως, δεν μπορούμε να δράσουμε εμείς, αλλά οι σχεδιαστές του παιχνιδιού!!! Τα 3 μύρια που λες φτάνουν για 1,5 παίκτη, αν τα καταφέρεις και αγοράσεις χωρίς μπιντάρισμα!!! Άντε και έχεις προπονήσει άλλους 2 παίκτες όπως λες.
Δεν φτάνουν ούτε για να μείνεις στην ΙΙ!!!
Εγώ διατηρώ ρόστερ 466Κ και με 2 τραυματισμούς με το ζόρι απέφυγα τα play out (βοήθησαν και οι χειρισμοί των αντιπάλων χεχε)!!!Επίσης προπονώ από την στιγμή που ξεκίνησα το παιχνίδι, έως και τώρα!!!Ειδικά εγώ εάν δεν υπήρχε η προπόνηση, δεν θα το έπαιζα το παιχνίδι!!!
Ότι και να λέμε εμείς, η ουσία είναι ότι το παιχνίδι πάει προς το χειρότερο και δεν το λέω ούτε εγώ, ούτε εσύ! Το λέει ο αριθμός των χρηστών που από 50Κ έχει πέσει στις 20Κ!!!
Πάντως απ' ότι έχω καταλάβει, απ΄όσο μιλάω και με τον Valdas, δεν είναι εύκολες οι ριζοσπαστικές αλλαγές σε αυτά τα παιχνίδια...και ίσως εκεί να κολλάμε...