BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 16. Sezon

16. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181060.175 in reply to 181060.173
Date: 7/4/2011 6:23:29 AM
Overall Posts Rated:
153153
benim o maçı kazanmam zor hocam. transfer yapmayı düşünüyorum ama ev sahibi avantajı çok önemli. bi de asıl mesele kalan maçları rahat ol oynayacagım yoksa playoffa kalmamın bı anlamı olmayacak.

o zaman doğunun ilk dördü belli oldu demektir.:)

Son Kişot@ Yeşilyurt Mart Raud'u taşıyabilirse DeU'nun tahtı fena sallantıda demek olur bu. Jeton aynı benim Ömer gibi, atsan atılmaz, satsan satılmaz.:)

Aynı şekilde bizim tarafta da FlareX'in artık bir atılım yapma zamanı geldi. Malzeme fazlasıyla var ama helva yapmaya üşeniyor FlareX.

KKM'ye gelince; Mugi ile Daltons eşleşecek gibi duruyor. Çağrı'nın maçlar daha kolay Daltons'a göre ama bu sefer de kadro olarak kendisinden daha güçlü Pitt ile oynayacak. Takviye yapmazsa evsahibi avantajı yetmez Çağrı'ya. Mugi de Dlatons'a karşı seriyi kaybetmez.

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
181060.176 in reply to 181060.175
Date: 7/4/2011 8:23:29 AM
Overall Posts Rated:
102102
doğuda layhar ve flarex playoff biletini alırlar diye düşünüyorum ben de. indiana'nın daha kadrosunun tam oturmamış olması ve kendisinin dediği gibi kalan maçlarda isteklilik toplaması gerektiği, üstüne bir de saha dezavantajını eklersek bu sezonluk dinlenmeyi tercih edebilir. flarex hem içeriden hem de dışarıdan saldırabilecek bir takım yarattı. bu açıdan rakiplerinin savunma seçimlerinde zorlanacağını söyleyebiliriz. layhar bir takviye ile şansını büyük oranda arttırabilir. simya'da bir transfer yapabilir diye düşünüyorum halen.

raud'u kadroda tutmayı ben de düşünüyorum ama bunun için brogna'yı da yollamam gerekir, bu da takıma en az raud'un gitmesi kadar darbe vurur. gelecek sezon ki kadro yapım bundan çok çok farklı olacak. böylesine iyi işleyen bir içeri bak takımını bozmak zor olacak ama kendi yetiştirdiğim adamlardan da çok ümitliyim. özellikle acar ribauntunun 1 olması nedeniyle takımın yeni yıldızı olacak.

ayrıca ben şu anda kkm oynayan tüm takımların kasasının dolu olduğunu düşünüyorum.:) o açıdan net bir şey söylemek zor ancak saha avantajını eline alanlar her zaman bir adım öndedirler.


This Post:
00
181060.177 in reply to 181060.176
Date: 7/4/2011 9:31:06 AM
Overall Posts Rated:
153153
yahu Candaş sen de FlareX gibi bir tarafı onarırken diğer tarafı bozuyorsun..:)

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
181060.178 in reply to 181060.174
Date: 7/4/2011 12:20:44 PM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
@bağkur hocam, helva yapmaya bizim de niyetimiz var ama bir türlü un-şeker oranını tutturamıyoruz

Son Kişot'un dediği gibi; zaten gelecek sezonlara şimdiden korku salan bir BC Dingo varken, bunun yanında birde alt geniş genç kadrosu ile Yeşilyurt'un mevcut kadrosu ve oluşturmaya aday olduğu ekonomik yapısı ile (satıp müthiş paralar kazanacağı isimler var) şimdiden TBL'nin bir çok takımında endişe yaratmaya başladılar..
Bu değişime eminim gelecek sezonun playoff'u sonrası bir çok takım da dahil olacaktır.. Bu gelişmelerin, uzun sezonlardır TBL takımlarının üzerindeki ölü toprağınında (takımlarını geliştirme manasında) atılması konusunda bir milad olacağına inanıyorum..

This Post:
00
181060.179 in reply to 181060.178
Date: 7/4/2011 1:02:11 PM
Overall Posts Rated:
3434

benim tahminim kupada ihtimaller yüzde 60 deu yüzde 40 bağkur tbl şampiyonluğu için yüzde 80 deu yüzde 10 bağkur yüzde 10 diğer takımlar

deu nun hem fikstür avantajı hemde form antremanı verebilme rahatlığı ile iki kupayıda alması çok zor gözükmüyor. bakalım süpriz sonuçlar çıkacakmı

This Post:
00
181060.180 in reply to 181060.178
Date: 7/5/2011 2:18:46 AM
Overall Posts Rated:
153153
Bu sezon, sezon başı tahminlerini yanıltıp Yeşilyurt ile final oynamanızı bekliyorum.:) Önümüzdeki sezon güçlü takım sayısının fazlalığı sayesinde kupaya ağırlık vermek adına ligde bu kadar rahat oynayıp fazladan maç kaybetme lüksümüz kalmayacağı için daha dikkatli ve özenli maçlar oynayacağız. Aksi takdirde Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olup kendimizi bir anda küme düşme potasında bulabiliriz.

Serkan hocam@ Önümüzdeki sezonlarda bırak lig ve kupa şampiyonluğunu, galibiyetler bile aslanın ağzında olacak. BB-Türkiye tarihinin en çekişmeli TBL sezonlarını yaşayacağız bundan sonraki 2-3 sezon. O yüzden bu sezon kolayca ulaştığımız ve bir daha da yükselebileceğimizi pek düşünmediğimiz kupa finalinden bir galibiyet çıkarıp sezonu keyifli bitirmek istiyoruz. Ah bir de Fois'in formu düşük olmasaydı tadından yenmeyecekti.:)

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
181060.181 in reply to 181060.180
Date: 7/5/2011 2:56:40 PM
Overall Posts Rated:
3434
kupa finali çekişmeli olacaktır takımlarınız denk gibi gözüküyor ama seninde dediğin gibi deu form avantajı ile bir adım önde gibi

playoıff larda diğe takımların formu yüksek bir deu yu sahasında yenecebileceklerini pek düşünmüyorum deu nun tbl şampiyonluğu çok yüksek gibi gözüküyor


çoğu kişi önümüzdeki sezon çekişmeli olacak diye yorum yazmış sanırım alttan gelecek takımlar arasında iddialı kişiler var XD

ben yinede çok farklı olacağını düşünmüyorum ilk 3-4 maçtan sonra küme düşmeyi kabullenen 1-2 takım olacaktır

This Post:
00
181060.183 in reply to 181060.182
Date: 7/5/2011 3:30:17 PM
Overall Posts Rated:
3434
malesef dediğin gibi olmuyor çoğu takım kafadan favori takımları seçiyor ve onlara karşı hep rahat çıkıyor diğer takımlara isteklilik kullanıyorlar önümüzdeki sezonunda farklı olacağını sanmıyorum

This Post:
00
181060.184 in reply to 181060.182
Date: 7/5/2011 3:33:31 PM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
Kurduğumuz kadronun seviyesini tartmak için çıktığımız önemli bağkur deplasmanında, rahat bir şekilde rahat ol oynayan bağkur hocama yenildik..
Bizim için önemli ve güzel bir deneyim oldu.. Ancak şanı şöhreti bu sınırları aşmış ve form seviyesinin en tepesindeki Yaşar'ı 4 sayıda tutup, farklı olarak ayrı bir değeri olan ancak yine de Yaşar'la karşılaştıramayacağım ve form konusunda en sıkıntılı olarak görünen Fois'in karşısında sanki kimse yokmuş gibi oynamasını anlayabilmek tarafımca çok mümkün değil.. (keza benzer olarak bizde de Alptekin abartmış.)
Son transfer ve değerlendirme gelişmeleri sonrası sanki bir anda arka sıralara düştüğü dillendirilen bağkur'un, "halen ben burdayım" dercesine mücadelesi dikkate alınmalı.. Kendisini bu güzel maç için tekrar tebrik ederim.. (işlerdeki yoğunluk nedeniyle izleyemedim ancak zevkli geçtiğine eminim

Advertisement