Aynen hocam; ee birgun bu devran donecek tabiki

yani paralari kari-kizla yeme secenegi olsa tamam da; illaki o paralar bir zaman gelecek harcanacak bir sekilde

bence bu durum dogu takimlari icin cok sikinti olmayacak, bu sefer biz ne yapacagiz; ayni bir suredir bati'nin yaptigi gibi ; gelen paralari saymak icin bir adam tutup, "ates seni cagiriyor", "yiyin birbirinizi", "al al onu da al; yap yap transferleri" diye karsi tarafa bakacagiz oyle

.. Dogu'da kim memnunki bu rekabet durumundan, ve bu bence allstardan 1-2 hafta sonra iyice doruga cikacak.. Ama iste bizim tarafta para harcamayan, ekonomik kayiplar olmasin diyecekler zaten; simdiden 2.lig biletini alsin giseden

Bunun disinda evet zaten takim maaslarina bakinca; su an ligin uzak ara en zarar eden takim oldugumuz cok ortada.. Ama bunla ilgili hicbir sikintimiz yok, bir de su gecen seneki sacma denemelerimiz sonrasinda cilginca kaybettigimiz paralar olmasaydi cok daha iyi olacakti.. Birseyer kaybetmeden de kazanmak, rekabete girme ancak gecici oluyor hocam; ruzgarin estirip goturmesi disinda.. Ki bu sekilde yuksek rekabeti olusturacak cok takim var ligde (mesela adi hic gecmiyor ama; mugi sezonlardir mutevazi kadrosu ve az transferli oyun anlayisiyla cok iyi durumda oldugunu dusunuyorum; keza gecen sezon ligden ayrilan Schweppes Kinder'da 2 sezonda cok cok buyuk kazanclar sagladi.. Bunlarin disinda BC Dingo, yigidospor, Yesilyurt Sk ve dogu rekabetine ragmen Jordan, Layhar'da iyi ekonomilere sahip durumda gozukuyorlar..) Goruldugu gibi aslinda zengin bir ligimiz var; onemli olan dogru zamani tutturmak.. Ancak su da unutulmasin ki; ilerleyen sezonlarda bu ismi gecen ve diger takimlarda hareketlendikce, o dogru zaman hic de gelmeyebilir birilerine.. Para en buyuk guc ve en buyuk de dusman aslinda; kasada parayi gorup, eger biraz da listeyle hasirnesirseniz, cekici ve ucuz gorunup bir suru yanlis transfer yapma olasiliginiz da yuksek (bunu tekrar tekrar yasamis biri olarak yakindan biliyorum

)
Hocam, su brezilyali zavalli milli oyuncumuzun pesini takibiyetini birak yaw

.. cocuk cok tedirgin vallahi, yok yarin mactan sonra yanima gelip; ben basketbolu biraktim diyecek diye korkuyorum
Last edited by AleXia LezQui at 9/21/2012 8:52:56 PM