Gurak czy Kurak
Zdecydowanie Burak.
W dzisiejszym meczu rozważam wszystkie taktyki, łącznie z pressingiem. I koniec z Bunga i głupimi zmianami trenera, czas odpaść honorowo :) Falborski musi wziąć przykład z wtorkowego Bocza.
Jaxiu, pomścij mne w finale!
edit po meczu:Ku mojemu zdziwieniu blisko było, Praktycznie przez cały mecz (do 45 min.) utrzymywał się remis. Nie udało się wykorzystać kontuzji u rywala i własne boisko przeważyło szale zwycięstwa na rzecz Aniołów. Przyszły sezon trzeba będzie lepiej rozegrać, bo 2-3 miejsce w lidze i PP jest frustrujące.
Czego można się spodziewać po Rosomakach w przyszłym sezonie:
Na pewno wzrastającej roli Opary i Kowalczyka. Na początku sezonu powinni razem z Piszczkiem dostać 2-3 skoki na dole, bo gra w BB ewidentnie pod kosz się przenosi. Gry w B3 nie będzie więc pomyślimy o przewietrzeniu składu. No i pewnie ostatnie skoki Falbora i Miąsika. Trzeba będzie również zadbać w końcu o kondycję i osobiste, żeby taka sytuacja jak w finale PP (16 pudeł FT) więcej się nie zdarzyła. Innymi słowy w przyszłym sezonie Rosomaki powinny być lepsze niż w obecnym, a szczyt formy obecnego składu powinien przypaść za 2 sezony, (potem trzeba będzie dziadów sprzedać)
PS 2 Właśnie zabrałem się za restrukturyzację wydatków na personel. Moja chwilowe wydatki na 3 darmozjadów to łącznie prawie 25 tys. :)
Last edited by Big Z at 10/23/2011 2:57:24 AM