Öncelikle rakibim olan Buğrahan'i tebrik ederek başlamak istiyorum yazıma. Kendisiyle 4. çeyreğin -maçin değil- sonunu birlikte izledik, uzatmaya giden kısmı. şöyle anlatayim, son 10 saniye kala, Buğrahan 1 sayiyla önde, top kendisinde, atiyor içerden kaçiriyor, aliyor yine atiyor yine kaçiriyor vs derken, sonuna atti. Ama son 10 saniyede 3-4 hücum rebound'u verdim.
Neyse, bizim mal antrenor, mola alarak maçta ilk defa doğru bir hareket yapti, sonra saniyeler tükenirken ,2 saniye kala, ergün dişardaki mert'i gördü ve o da 3'lüğü yazdi. Son 2 saniyede rakip bir atiş attiysa da kaçti ve maç uzatmalara gitti. Sonrası malum.
Maça gelince, müthişti, yerimde zor durdum. Ilk periyot, 2. periyot 3. periyot hep kafa kafayaydı. 3. periyotu 3-5 sayıyla önde kapattim, 4. çeyreğin başinda 5-18 lik seriyle buğra farkı açti, tam klavyeyi kırıyordum ki, bizimkiler geri döndü. Ve malum son. Kendisine de söyledim, bize böyle bir maç yakışırdı, doyamadım desem yeridir.
Sirada ki rakibimin Buğra'dan hiç de aşağı kalır bir yanı yok, coooook zor olacak. İnşallah bugünkü başarımı tekrarlayabilirim. Kısmet artık, kendisine iyi şanslar diliyorum. Kime nasipse o kazansın.
Yeni sezonda kümemize gelecek takımı da hesaba kat Buğrahan. Rakiplerimiz fazlalaşacak. "There will be blood" şeklinde olacak tüm maçlar!!