BuzzerBeater Forums

BB România > [NT] Sezonul 26

[NT] Sezonul 26 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
252760.17 in reply to 252760.16
Date: 1/21/2014 8:28:42 AM
Overall Posts Rated:
690690
Din pacate, Andi Miron a ramas in China. Sper doar ca autoritatile chineze nu i-au confiscat actele. :p De obiciei, este destul de dificil cu managerii chinezi. Cu ei, este totul sau nimic. Nu prea sunt comunicativi.

Dar avem un nou jucator interesant pe piata: Octavian Raducan (32335961). Ii multumesc managerului sau pentru ca a aceptat a-l vinde. Nu era prea motivat sa-l antreneze.

Si Bogdan Nastasescu (31284682) e interesant. Dar pretul lui e mare. E posibil de discutat cu managerul sau. E un tip in regula chiar daca vrea sa face o afacere cu Nastasescu.

Ieri, am castigat fara probleme meciul impotriva echipei din Singapore (27356). M-a placut mult performanta noastra.

Suntem pe locul 10 si avem inca un calendar abordabil.

(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=6...)

Hai Romania!

This Post:
00
252760.18 in reply to 252760.17
Date: 1/28/2014 3:44:16 AM
Overall Posts Rated:
690690
Ieri am castigat usor. (27419)

Suntem pe locul 9. Rusia, Croatia si Franta sunt marile favorite ale turneului.

(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=6...)

Aurel Ciobanescu [link=32335354] a revenit pe piata. Pretul lui este mare, dar din pacate pierde timp din antrenament.

This Post:
00
252760.19 in reply to 252760.18
Date: 2/4/2014 6:15:44 AM
Carbó VB Ploiesti
RBBA
Overall Posts Rated:
147147
n-am mai vazut demult atatea rating-uri over 20 la NT... buuuun!

Last edited by MCMXC a.D. at 2/4/2014 6:15:56 AM

This Post:
11
252760.20 in reply to 252760.19
Date: 2/12/2014 2:48:42 AM
Overall Posts Rated:
690690
Luni am pierdut impotriva Macedoniei. (27511) Acest meci a fost un bun test pentru noi pentru a putea vedea unde ne aflam. Chiar daca am progresat, mai este multa munca de facut.

Problemele noastre sunt cam aceleasi ca sezonul trecut, in particular secundarele si pozitia de extrema (SF).

Este foarte greu pentru mine sa vad ca in acest meci am pierdut mingea de 18 ori, si ei aruncat aproape 20 de aruncari in plus fata de noi.

GDP-ul nu a fost de partea noastra. Cred cu adevarat ca GDP are o influenta foarte puternica asupra meciurilor. In particular cand predictia este gresita, din ce am vazut, penalizarea este foarte mare. Macedonia a jucat doar tactici rapide tot de sezonul trecut, si mi-am asumat un risc care a fost gresit.
Sunt curios de impresiile voastre despre GDP dupa jumatate de sezon.

Sa continuam cu treaba buna pe care o facem!

Hai Romania!

From: Otis

This Post:
00
252760.21 in reply to 252760.20
Date: 2/13/2014 7:51:29 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
turnovers sunt o consecinta a skillului de pasa la toti jucatorii din echipa, cat si OD al adversarului, dar asta nu e ceva remediabil peste noapte.

personal cred ca GDP isi serveste scopul, si anume daca joci previzibil te penalizeaza, iar in plus iti ofera o posibilitatea sa-ti asumi un risc calculat(sa ghicesti cu GDP e mai putin periculos decat sa risti jucand zona).

din motivele anterior mentionate nu cred ca noi prezentam un lot suficient de echilibrat incat sa zici ca ar fi periculos pt adversar sa foloseasca GDP(nu ma refer ca suntem sau nu previzibil ci pur si simplu avem mai mult skill in interior decat in exterior).referitor la meci, pe scurt pur si simplu ala a ghicit tactica iar asta i-a oferit un avantaj decisiv. nu cred ca daca optai sa nu folosesti deloc GDP ar fi fost mare diferenta, care sa remedieze situatia, fiindca adversarul ne-a ghicit din plin.

ca o concluzie generala fata de GDP, nu cred ca intr-un meci important e asa indicat sa schimbi tactica ta de baza doar pentru ca ti-e frica ca adversarul te va ghici. eu intimpin asta acum si sunt constient ca tb sa-mi schimb jucatori din echipa. nationala nu are acelasi lux. asta e.

This Post:
00
252760.22 in reply to 252760.21
Date: 3/9/2014 3:52:37 AM
Overall Posts Rated:
690690
Sergiu Georgescu (23097130)

E un jucator foarte important pentru nationala mare. Din pacate, n-a fost antrenat de loc in acest sezon. Managerul lui nu mai raspunde la mesajele mele.

Eu vreau ca Georgescu sa schimba echipa pentru a fi antrenat cum trebuie. Cel putin +1 ID si IS, si daca putin OD si PA ar fi util.

Pretul e foarte mare acum. Dar in general un pret e negociabil. Daca cineva e interesat, poate sa vorbeasca direct cu managerul (el vorbeste bine engleza). Pot sa vorbesc si eu dar nu mai am legatura cu el.

Maine vom juca impotriva Israel. Va fi pur si simplu un masacru. Imi pare rau anticipat.

This Post:
22
252760.23 in reply to 252760.22
Date: 3/11/2014 10:55:29 AM
Overall Posts Rated:
690690
Salutare tuturor!

Sezonul nostru s-a incheiat cu acest ultim meci pe care l-am purtat impotriva Israelului. Nu am avut nici o sansa sa castigam, am incercat o tactica cu un line-up mai ciudat, am rezistat in primele 3 sferturi dupa care am cedat.

Din punctul meu de vedere am avut un sezon bun. Echipa noastra este inca in constructie, jucatorii au progresat si am avut si rezultate notabile: 8 jocuri castigate si 2 pierdute - este excelent chiar daca am intalnit in principal echipe mai slabute.

Victoria de saptamana trecuta impotriva Taiwanului va ramane ca o victorie memorabila, nu plecam ca si favoriti insa am facut un meci remarcabil!

Acum incep amicalele pana la finalul sezonului. Precum am facut si sezonul trecut, voi face cateva teste ca sa-l preparam pe cel nou. Voi face cateva modificari in lot si voi selecta cativa jucatori noi. Este momentul perfect pentru a incerca niste tactici noi si jucatori noi, sunt chestiuni pe care ne le permitem in afara partidelor oficiale.

Va anunt totodata ca voi candida pentru un nou mandat la sfarsitul acestui sezon. Precum am spus, echipa este inca in constructie si mi-as dori sa continui munca depusa pana acum si rezultatele bune. Sper din tot sufletul sa beneficiez in continuare de suportul vostru.

Daca aveti idei, intrebari sau orice altceva de zis cu privire la echipa nationala, nu ezitati sa va spuneti punctul de vedere. Voi fi bucuros sa va raspund.

Multumesc tuturor managerilor care antreneza atat jucatorii nationalei mari, cat si cei ai nationalei U21 (care vor fi importanti pe viitor). Vreau sa multumesc totodata si managerilor care au avut grija de formele jucatorilor in acest sezon - chiar daca formele jucatorilor (in special celor de interior) nu au fost grozave in ultimele 2-3 saptamani - in principal datorita altor conditii - Cazan accidentat, Alexa vandut - formele au fost ok pe parcursul intregului sezon si asta ne-a permis sa avem rezultate bune.

HAI ROMANIA!

This Post:
00
252760.24 in reply to 252760.23
Date: 3/11/2014 3:01:53 PM
Carbó VB Ploiesti
RBBA
Overall Posts Rated:
147147
Felicitari pentru un parcurs minunat si pentru reconstructia pe care o faci la NT, lucru care se vede si in rezultatele din ce in ce mai bune.
Sunt sigur ca te vei descurca la fel de bine si urmatoarele sezoane - meriti sa-ti continui munca depusa pana acum :)

Last edited by MCMXC a.D. at 3/11/2014 3:02:13 PM