Το οτι δεν εχω γραψει στο φορουμ δεν σημαινει οτι δεν τα διαβαζω και δεν ξερω τι γραφεται. Αλλοι ειναι οι λογοι που απεχω απο τα φορουμ και δεν θελω να αναφερθω σε αυτους την παρουσα στιγμη.
ΑΛΛΑ, αναφερθηκε το ονομα μου και μαλιστα με υπονοουμενα "aot(pikaso)" τα οποια εγω τα εξελαβα, ειτε οτι εχω δυο ομαδες ΑΟΤ και Αρης, ειτε οτι ηρθα σε επικοινωνια με τον ΑΟΤ ωστε να παιξει με εμενα χαλαρα και με τα δευτερα ωστε να κερδισω και να παρω διαφορα και μετα δυνατα με τους τιτανς ωστε να κερδισει.
Γραφω το μυνημα για να βαλω καποια πραγματα στην θεση τους και γιατι δεν εχω κανει τιποτα το μεμπτο. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εχω μιλησει με κανεναν σε προσωπικο μυνημα για τακτικες, για ενθουσιασμο, η για καποιο παιχνιδι στον ομιλο μας. Το εχω κανει για ιδιωτικα γιατι εκει ειναι για δοκιμες αλλα οχι για το πρωταθλημα. Οσο ξερω τον Αντιλ και τον Τιτανς τοσο ξερω και τον ΑΟΤ, δηλαδη καθολου.
Ομως, μιας και γινεται πρωτη φορα θα παρακαλεσω οποιον αναφερει το ονομα μου, να σκεφτεται πρωτα απο ολα, πριν κανει τετοιες κατηγοριες η αφηνει τετοια υπονοουμενα, οπως επισης να ζητησει μια συγνωμη αν οχι απο ολα τα παιδια τοτε τουλαχιστον απο εμενα προσωπικα. Μιας και προσωπικα με προσβαλουν και ειδικα απο την στιγμη που δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα.
Επισης εκφρασεις του στιλ μυξο-παρθενα, ανικανος, δεν εχουν θεση στο φορουμ, η να το πω και αλλιως εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν και πιστευω οτι δεν δειχνουν σεβασμο. Τωρα αν εσεις πιστευτε οτι εχουν θεση, τοτε παω πασο, συνεχιζω να παραμενω στην σκια αλλα θα παρακαλεσω για ακομη μια φορα οταν αναφερεται το ονομα μου, να γινεται με καλυτερο τροπο η επειτα απο σκεψη. Το τι κανει καποιος με την ομαδα του, ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη του, καθαρα. Αν καποιος επιλεγει να παιξει οπως θελει συμφωνα με το δικο του πλανο, τοτε κανεις δεν εχει δικαιωμα να τον κατηγορησει για αλλοιωση αποτελεσματος. Ειμαι σιγουρος πως ολοι, εχουν επηρεαστει με τον ενα η τον αλλο τροπο. Εγω πριν τα περσινα πλει οφ, ειχα τραυματια απο παιχνιδι που επρεπε να ειναι 25-0 και κατα την αποψη μου εχασα την ευκαιρια να παω τελικο. Οπωτε σιγουρα ολοι την εχουμε πατησει με τον εναν η τον αλλο τροπο. Αλλα κανεις δεν μπορει να πει τον αλλο ανικανο, η να του ριξει ευθυνες για τυχον ηττες, η νικες.
Δεν θα επανελθω γιατι εχω παρει καποιες αποφασεις για το φορουμ, απλα ζητηθηκε απο τον Αντιλ να παρουμε θεση, οπωτε πιστευω εγω προσωπικα να σας καλυψα. ΑΛΛΑ την δευτερη φορα που θα αναφερθει το ονομα μου με παρομοιο τροπο δεν θα ειμαι τοσο ευγενικος.
Ευχαριστω.
Aris kai den eimai kala