Ben bukadar kolay gececegini ummuyordum macin pota altimiz cok zayif ayrica pivotumuzun formu dusuktu karsilikli atariz kim cok atarsa kazaniriz diye dusunuyordum uzunlarimiz faul problemine girdigi zaman rakip uzunlar degerlendiremedi bunun galibiyette payi buyuk, 3. ceyrekte farki acinca yedeklerimiz dakika aldi hamza maci da cok zor olucak ama kazanirsak sanssiz ve kotu kaybettigimiz ilk iki macimizi unutturucak.
Biz de bi uzun almayi umuyoruz ancak kriterlerimiz yuksek, farkeden oldu mu bilmiyorum gecen sezon da bu sezon da uzunlarimiz 5 asist ortalamayla oynuyor, Bu sisteme uyucak Tek bir pivot yeticek savunmada ve ribauntta bize soluk aldiricak. Ic savunma yetersiz oldugu icin rakip kisalara da cok ic sayi imkani doguyor. Bunu cozup kupada bu sezon da iyi bi seri yakalamak istiyoruz.
Ayrica Emre icin soyleyecek benim de biseylerim var, henuz birebir vermemeni tavsiye ederim , ic savunmasini bilmiyorum ama dis savunmasi 9 veya 10 olduktan sonra sut menzilini de 9 veya 10 yap tek mevkide, daha sonra uzaktan sut verebilirsin bir sure daha ozelliklerinden emin degilim 3 numara mi oynayacak 2 mi o yuzden yorumlar da sinirli kaliyor. Birebir ozelliklerini sut ve defans verirken sezonda 2 ozellik arttirabilirsin bu da 3 sezon antreman alan bi oyuncu icin yeter 5 top surme 4 top tutma atlamasi olasi , Istedigin duzeye gelmezse 22 ya da 23 yasinda birebir verebilirsin. Okadar gelecek vaadeden bi oyuncunun erken yasta maasini cok arttirma derim, top surme yerine biraz pasi olsa cok daha verimli oynar. Tek mevkide verebilecegin antreman turlerini tercih et oncelikle genc yaslarda.