BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Season 32

Season 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
272297.168 in reply to 272297.167
Date: 11/1/2015 4:03:37 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τα χτεσινά ματς.
Μεγάλα παιχνίδια και τα 2.. η ομάδα μου έκανε την έκπληξη με την ευρεία εκτός έδρας νίκη βγαλμένη από τα πιο τρελό όνειρα των παικτών μου. Αλλά είναι σημαντική η ποιότητα των ημιτελικών.
Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν άμεσα καθώς ο Σιμωνίδης είναι ομάδα Α1 που έβγαλε έξω τους κυπελλούχους.
Δεν φανταζόμουν να φτάσω μέχρι εδώ αλλά θα το ευχαριστηθώ παίζοντας τελικούς Α2 τουλάχιστον ακόμα και να μην με βγάλει πουθενά αυτό.

This Post:
00
272297.169 in reply to 272297.168
Date: 11/1/2015 6:07:01 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
To ειχα σιγουρο οτι θα περασεις εφοσον ο Μπορμπα ειχε να συνδεθει απο τις 27/10. Στις 27/10 δεν ειχαν βγει οι εντολες για το επομενο παιχνιδι απομενως θα κατεβαινε ετσι κι αλλιως με την βασικη του συνθεση που ειναι δηλωμενη οπως φαινεται σαν κοιτα μεσα. Εκτος αν κανω καποιο λαθος.

This Post:
00
272297.170 in reply to 272297.169
Date: 11/1/2015 8:58:37 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Φίλε ούτε που το χα δει χαχαχα
και χαίρομαι μόνος μου
Είδα ότι έπαιζε εσωτερικά μόνο τελευταία και πρόβλεψα..να πω την αλήθεια με επηρέασες που είπες για πιθανές προβλέψεις και λέω ας προβλέψω. :Ρ
Ντάξει κι έτσι να ταν δεν παύει να χει πολύ καλό ρόστερ και μεγαλύτερο μπάτζετ από μένα αλλά και την έδρα οπότε θεωρώ ότι κάτι έκανα

This Post:
00
272297.171 in reply to 272297.170
Date: 11/1/2015 9:04:10 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Καλα σιγουρα απλα το ανεφερα γιατι το ειχα παρατηρησει. Βεβαια δεν το ειπα πριν το παιχνιδι σας γιατι δεην ηθελα να επηρεασω ουτε εσενα αλλα ουτε και να αδικησωα υτον σε περιπτωση που δεν εμπαινε οπως τελικα και εγινε.

This Post:
00
272297.172 in reply to 272297.171
Date: 11/1/2015 9:11:43 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Ναι ρε φίλε καλά έκανες..απλά άμα το χα δει θα πήγαινα κανονικά μιας και θα μουν σίγουρος για την πρόβλεψη..αλλά δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς ο Σιμωνίδης πολυ δύσκολα κοντράρεται.

This Post:
00
272297.173 in reply to 272297.172
Date: 11/1/2015 10:03:49 AM
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
IV.17
Overall Posts Rated:
3838
Ενα μεγαλο ευχαριστω απο μενα στον Μετεωριτη και στο Μαλτεζο για τα καλα τους λογια...
Ειναι μεγαλη υποθεση η ομαδα σου να κερδιζει τον προπονητη της Εθνικης και (παρολες τις κακες σχετικα καταστασεις και τα τερτιπια της μηχανης) να κερδιζεις και τον κυπελλουχο Ελλαδας.!!!
Εδω θελω να σταθω λιγο στην επιλογη των παικτων μου, πολλες φορες εγινα δεκτης σχολειων του τυπου τον πηρες ακριβα... Τελικα αυτοι οι παικτες τ αξιζαν, ναι εαν παρεις κατι πολυτιμο ναι πρεπει να τα σκασεις και εκ του αποτελεσματος αυτοι οι ακριβοι παικτες ειναι για 2η φορα ανταγωνιστικοτατοι και φτασαν την ομαδα για 2η συνεχομενη χρονια τελικο... Πολυ μεγαλο επιτευγμα ολες αυτες τις χρονιες εδω ενας ηταν ο στοχος να φτιαξω ομαδα να διεκδηκισω πρωταθλημα... Και επειδη το λαθος που εκανα την προηγουμενη σεζον να ξεχασω να βαλλω τον Tham στην ομαδα στο 2ο τελικο δε θα το ξανακανω ,θελω να ειμαι αισιοδοξος για την εκβαση του!!
Μεγαλο τοπικο ντερμπι αναμεσα σε Κεα και Ανδρο (Μπατσι) εχουμε λοιπον (ξερω και κοσμο στο Μπατσι παρεπιπτωντως)-εαν δε κανω λαθος, διορθωσε με...
Ολα για ολα λοιπον με επαθλο την 1η φορα συμμετοχη στα μεγαλα σαλονια...Καλη τυχη και να παρακολουθησουμε ματσαρες.

Last edited by green october at 11/1/2015 10:24:14 AM

This Post:
00
272297.174 in reply to 272297.167
Date: 11/1/2015 11:02:42 AM
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
IV.17
Overall Posts Rated:
3838
Eνα ακομα ευχαριστω για τα καλα σου λογια και τα συγχαρητηρια, αλλα οπως λεει το ρητο η αξια του νικητημενου δινει δοξα στο νικητη... Μου αρεσε που ο πρωταγωνιστης του παιχνιδιου (Fuchsjager- αλεπουδοκυνηγος κατα την μεταφραση)ταλαιπωρημενος απο 2τραυματισμους μεσα στην σεζον, δεν εχει την σταθερη πορεια που θα μπορουσε, δεν ηταν μεσα στους ΜVP.Μου χει κανει μεγαλη εντυπωση πως με 2 βαρια σε κυρια σκιλλς σεντερακια εκανες το θαυμα ηταν αυτος ο λογος της επιτυχειας η επιπροσθετως το γεγονος οτι επαιζες εννοιωτε και με 3ο ...; Τελικα το repeatειναι εφικτος στοχος; ποιος ειναι ο στοχος της νεας χρονιας;

Last edited by green october at 11/1/2015 11:03:37 AM

This Post:
11
272297.175 in reply to 272297.174
Date: 11/1/2015 12:30:18 PM
Overall Posts Rated:
4040
χαχαχα θες να πουμε την αληθεια τωρα? (για το πως εγινε το θαυμα) εγινε λοιπον για τους εξης λογους :

1) Ημουν απιστευτα τυχερος στις κληρωσεις!!! τουλαχιστον μεχρι τους 4 οπου αναγκαστικα θα παιξεις με υπερομαδες...Τι εννοω απιστευτα τυχερος? Πρωτων δεν κληρωθηκα ποτε με ομαδα της Α1 (μαλιστα με τη μονη που επαιξα ηταν ο ζωγραφιωτης κατευθειαν στο τελικο)...Επαιξα με καλες ομαδες δε λεω...πχ Fakistra Shells ή Blue Parrot αλλα παντα κατεβαζα φουλ βασικους και κανονικα (δινοντας ματς πρωταθληματος και χανοντας απο νωρις το πλεονεκτημα)...Στους 4 η μηχανη αναμεσα σε δυο ομαδες Α1 και τον Villagkoura μου στελνει τη θεωρητικα πιο αδυναμη (θεωρητικα παντα γιατι ο Villagkouras ειναι υπερομαδα για A1)

2) Στα δυο πιο σημαντικα παιχνιδια δλδ ημιτελικο και τελικο πιανω 2/2 προβλεψεις (μελετη των αντιπαλων αν θες...αλλα σιγουρα και απειρη τυχη) και μπλοκαρω απιστευτα την επιθεση τους με το γνωστο εκ των υστερων αποτελεσμα.

3) Στο τελικο οχι μονο πετυχαινω διπλη προβλεψη αλλα ειμαι και αλλο τοσο τυχερος με το να με προβλεψει εσωτερικα ο ζωγραφιωτης οπως το ειχα σκεφτει!! Ακομα πιστευω οτι αν δεν με προβλεπε θα κερδιζε...Εγω παντως στη θεση του δεν θα εβαζα προβλεψη (αλλα μπορει και να εχω αδικο δεν ξερω)

4) Μη παραβλεψουμε επισης οτι ειχε και 2 τραυματιες που αν ηταν καλα κ παιζαν και με το Θεο να τα ειχα κανονισει κυπελο δεν εβλεπα.

Ολα αυτα λοιπον για να πω οτι δεν επαιξαν τοσο μεγαλο ρολο τα μουφα σενταρακια μου των 700.000 αλλα κυριως ολοι αυτοι οι παραγοντες που ανεφερα παραπανω. Προφανως και η ομαδα μου ειναι καλη για να παιζει εσωτερικα δεν αντιλεγω...αλλα τρυπες υπηρχαν πολλες κυριως στους ψηλους...λογικο βεβαια καθως ηθελα να κανω 1-2 οικονομικες αγορες για να γινω ανταγωνιστικος και οχι να σκασω 3-4 μυρια κατευθειαν σ ενα μονο ψηλο!!

To repeat ειναι σχεδον απιθανο γτ πιθανοτικα μονο να το παρεις...να ξαναγινουν ολα αυτα που συνεβησαν αυτη τη σεζον ειναι δυσκολο (πχ μια ομαδα της Α1 να βρεις σχετικα νωρις στο δρομο σ βαζεις αυτοματα τελος!!).

Κατα τ αλλα πιο ρεαλιστικος στοχος ειναι μια αναλογη πορεια στο πρωταθλημα και οπου βγει! Εκει βεβαια οι στοχοι μπορει να διαφοροποιηθουν αναλογα με το τι μεταγραφες θα γινουν απο τις αλλες ομαδες, ποιος θα πεσει απο την Α1, ποσο νοσοκομειο θα ειμαστε, ποιοι θ ανεβουν κτλ κτλ.

Οποτε βλεποντας και κανοντας...

Υ.Γ. Παντως θα θελα να δω τις ομαδες μας σε ουδετερη εδρα...πιστευω θα εχανα με buzzerbeater τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο..χαχαχαχα...πλακα κανω ακομα κ εκει πιστευω θα μ ειχες...

Υ.Γ.2 Οταν βγαλεις για πουλημα Fuchsjager στειλε ενα μηνυμα!! Πρεπει να μελετηθει το πιστολι που σκοτωσε τον αρχηγο της ομαδας.. :)))

This Post:
11
272297.176 in reply to 272297.175
Date: 11/1/2015 3:55:52 PM
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
IV.17
Overall Posts Rated:
3838
Κατ αρχας να ευχαριστησουμε τον Κυπελλουχο Ελλαδας γι αυτην την πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη...
Εξου και το μπαλακι...
Απο εκει κι επειτα να απαντησω στο πρωτο υστερογραφο παλι θα κερδιζα αλλα με 8-14 ποντους και σιγουρα οχι με μπαζερ τριποντο του τελευταιου δευτερολεπτου...χαχαχαχαχα
Οσον αφορα τον Fuchsjager τον ειχα βγαλει στην αρχη της σεζον λιστα αλλα αφου δε τον περναν στην τιμη που ηθελα τον κρατησα και εστω και με τους τραυματισμους ηταν εκει που χρειαστηκε ...

This Post:
00
272297.177 in reply to 272297.176
Date: 11/1/2015 4:54:11 PM
Overall Posts Rated:
4040
χαχαχα μπαλακι κι εσυ για την αυτοπεποιθηση σου!!! :)))

Αν και το 8-14 με πληγωσε θα το καταπιω και θα σου δωσω ραντεβου στο κυπελο τη νεα σεζον! Εκει ειμαι καλος :P

This Post:
00
272297.178 in reply to 272297.177
Date: 11/2/2015 4:16:27 AM
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
IV.17
Overall Posts Rated:
3838
Xαχα φανταζομαι οτι το ευρος σε πληγωσε...λολ,
Ε ενταξυ εαν συναντηθουμε στο κυπελλο με δικια σου εδρα τοτε ναι ενδεχομενως να εχεις εσυ το θετικο αποτελεσμα...
Καλημερα και καλη εβδμαδα σε ολους συγγεντρωνομαστε πλεον αποκλειστικα και μονο στο επομενο ματσακι και αφηνουμε ολα τα υπολοιπα πισω!!!

Advertisement