Playoff öncesi son lig maçlarına da yorumları alalım, ilginç maçlar olacak gibi..
Batı Konferansı
yigidospor -- SchweyeSchweye MiyaMiya - Ligden düşen ev sahibi için prestij yiğido için ise kritik bir maç, ben olsam galip gelip düşmek isterdim Schweye' de öyle istiyordur diye düşünüyorum ancak buna rağmen yiğido kazanacak gibi..
DeU CarnivorS -- Beton Spor - Yine kiritik bir maç, KKM gediklisi Beton belki bu maçı kazanarak riske girmeyebilir, ancak işi çok zor kalitesiyle DeU galip gelir diye tahmin ediyorum..
Uludağ Wolfs -- KANaryagucu - Ev sahibi büyük ihtimalle galip gelen taraf olacaktır..
HucJiaB -- BC Dingo - HucJiaB galip gelir..
Doğu Konferansı
Eternal Darkness -- xXLoneStarStateXx - Olası kırkısrak mağlubiyetinde 1.lik ihtimali olan çağrı kazanacaktır..
Schweppes Kinder -- Dark Street Ballers - Son transferlerle DSB güçlendi ancak yeri belli ve KKM rakibini bekliyor Schweppes ise diken üstünde, zor bir maç olacak galibi kestirmek zor ancak durumu düşünüldüğünde Schweppes diyorum..
kırkısrak eagles -- Fab_Five - Yine rahat ve diken üstünde olan iki takımın maçı anck kırkısrak maçı kaybederse liderlikte elden gidebilir, Fab_Five ise KKM potasında ve durumu kritik ev sahibi avantajını kullanmak isteyecektir..