Znajdź mi 19 latka z SS10=70 za 300 tyś to pogadamy.
Znajdź mi 19 latka z SS10=70 za 300 tyś to pogadamy. Inna sprawa, że potencjał w tej grze jest od zawsze przepłacany.Do tego jakie ma skile nie będe sie odnosił bo nie ma to żadnego moim zdaniem znaczenia .Pozwolę sobie z Tobą nie zgodzić bo moim zdaniem ma to kluczowe znaczenie.
Do tego jakie ma skile nie będe sie odnosił bo nie ma to żadnego moim zdaniem znaczenia .
masz na moje oko w tej chwili najlepszy zespół w PLK Nie wiem jakie Wy tam plany macie, ale w obecnym sezonie to się już powoli oswajajcie z myślą, że tym razem zgarnie misia skromny fotograf z Włocławka Łukasz. (trophy) :-$
masz na moje oko w tej chwili najlepszy zespół w PLK
Kupiłem po drafcie supergwiazdę SS 69 za 204 tysie , wiek 19 lat i widziałem więcej podobnych transferów . Ok. Tyle, że to było po drafcie kiedy był wysyp dobrych juniorów na TLu. Co innego teraz jak już prawie połowa sezonu za nami. Inna sprawa, że jak byś chciał kupić identycznego historyka to byś zapłacił ponad bańkę:P
Kupiłem po drafcie supergwiazdę SS 69 za 204 tysie , wiek 19 lat i widziałem więcej podobnych transferów .