BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 30

Σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
00
266329.166 in reply to 266329.165
Date: 2/8/2015 7:52:55 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!Ο Θρασύβουλας ο Μόρτης!!!!!Αδερφικός φίλος του Κοτίδη,εβληματικός πρόεδρας των CRETE και ένας από τους λίγους που μπορούν να συναγωνιστούν τον Κοτίδη στο street dancing!!!!!!

Ο πάνσοφος γέροντας τρέφει απεριοριστο σεβασμό στον Θρασύβουλα και αναγνωρίζει τόσο τις χορευτικές του ικανότητες,όσο και την τρομερή πέραση που έχει στα γκομενάκια!!!! <3


ΥΓ Κοτιδη γυρνα αμεσα στην Α1 γιατι ρουτινιασαμε εδω πανω..δεν κινητε τιποτα στο φορουμ [ :)]


Ο πάνσοφος γέροντας δηλώνει αηδιασμένος και αποφασισμένος να μην ξαναγυρίσει πίσω!!Λέει ότι γουστάρει πιο πολύ την ΙΙ!!!Αφιερώνει στους ξενύχτηδες το ακόλουθο τραγούδι και στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Θρασύβουλα τον Μόρτη!!!!!!......

https://www.youtube.com/watch?v=iBkZ_8Rdm8M

From: The Aussie

To: manu
This Post:
00
266329.167 in reply to 266329.165
Date: 2/9/2015 3:09:53 AM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Γεια σου παλίκαρε Κρητικέ. Όλοι στο χορό το έχετε ρίξει. Γιατί άραγε? Θα απευθυνθώ στον Da Boss μιας και πρέπει να πίνει λιγότερο και τα λόγια του είναι σοφά (όπως και οι κινήσεις του )
Οσον αφορα τον Τσιγκ-τσαν-τσουν πως τον λενε εχουμε να δηλωσουμε οτι εχουμε 2 ζευγαρια
πατσουτσια με καινουργιες σολες που θα του δωθουν τσαμπε αφου κεντρισε το ενδιαφερον
του ιδιοκτητη και μαλιστα εχει ανοικτη προσκληση να παρεβρεθει σε συναντηση μαζι με τον
Κοτιδη στην Κρητη(τα εξοδα ολα πληρωμενα)

Ήδη είμαι έξω από το σπίτι σου και περιμένω τα 2 ζευγάρια παπούτσια. Να μην ξεχνιώναστε

Last edited by The Aussie at 2/9/2015 6:03:14 AM

Over and Out !!!
This Post:
22
266329.168 in reply to 266329.160
Date: 2/9/2015 11:16:20 AM
Overall Posts Rated:
118118
https://www.youtube.com/watch?v=KymFaQlc2hQ

Είναι το ίδιο video που χωρεύει ο Κοτίδης. Θέλω όμως να προσέξεις τον πίσω αριστερά με το καπέλο που χορεύει. Αυτός είναι ο πρόεδρος του Blue Parrot, Nick Tsigounopoulos ή για χάριν συντομίας N.Tsig.


Όπως καταλάβατε ο 3ος της παρέας που κάνει τρομερή είσοδο, δεν είναι άλλος από τον Da Boss, πανηγυρίζοντας για το σερί των 3 νικών της ομάδας!

Έτοιμη και η κορνίζα του DA BOSS. Ακριβώς ανάμεσα σε N.Tsig και Κοτίδη ενώ ακριβώς από πάνω είναι του γαϊδάρου σε πόζα να τον πεταλώνει ο Κοτίδης :]


Ο Da Boss νιώθει μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση που τον έβαλαν κορνίζα ανάμεσα σε 2 εμβληματικούς προέδρους της II. κατηγορίας!

ΥΓ Κοτιδη γυρνα αμεσα στην Α1 γιατι ρουτινιασαμε εδω πανω..δεν κινητε τιποτα στο φορουμ :)


Αφήστε τον γερο-Κοτίδη εκεί που κάθεται! Μια χαρά περνάει με μας στα αλώνια της II.2!!

Ο πάνσοφος γέροντας δηλώνει αηδιασμένος και αποφασισμένος να μην ξαναγυρίσει πίσω!!Λέει ότι γουστάρει πιο πολύ την ΙΙ!!


Πες τους τα γέροντα!! Εδώ παρέα θα είμαστε!! Θα κάνουμε τη δίκη μας κλίκα και θα αποφασίζουμε ποιον θα ανεβάζουμε και ποιον θα ρίχνουμε κατηγορία!! Χαχαχαχα!! :P

Γεια σου παλίκαρε Κρητικέ. Όλοι στο χορό το έχετε ρίξει. Γιατί άραγε? :? Θα απευθυνθώ στον Da Boss μιας και πρέπει να πίνει λιγότερο και τα λόγια του είναι σοφά (όπως και οι κινήσεις του :D


Ο Da Boss μέσω του μάνατζερ της ομάδας Scarlito ζητάει συγνώμη για τις μέρες απουσίας του από το φόρουμ! Από τη Παρασκευή το βράδυ είχε γεμάτο πρόγραμμα! Αρχικά πήγε στην κοπή πίτας της ομάδας, ακολούθησαν μπουζούκια στην μεγάλη αοιδό Άντζελα Δημητρίου, έκανε και την γκάφα της ημέρας του Σαββάτου μπερδεύοντας τα γήπεδα, δεν ήθελε και πολύ να αποφασίσει ότι χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση μιας και από Τετάρτη ο Scarlito θα του φύγει για το Ντόρτμουντ και έτσι θα πρέπει να προπονεί αυτός την ομάδα για 10 μέρες!! :P Υπόσχεται όμως ότι θα επανέλθει δριμύτερος και ότι θα πίνει λιγότερο!!!

Last edited by Scarlito at 2/9/2015 11:17:39 AM

This Post:
11
266329.169 in reply to 266329.168
Date: 2/9/2015 2:27:23 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Όπως καταλάβατε ο 3ος της παρέας που κάνει τρομερή είσοδο, δεν είναι άλλος από τον Da Boss, πανηγυρίζοντας για το σερί των 3 νικών της ομάδας!


Μεγάλες στιγμές!!Όλοι οι εμβληματικοί πρόεδροι της ΙΙ.2 μαζί σε μια μεγάλη στιγμή για τον όμιλο!!!

Ο Da Boss κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο βίντεο!!Πραγματικά πετάει!!!Πρέπει να έχει τρελαθεί από την χαρά του για τις 3 συνεχόμενες νίκες........και γιατί επιτέλους βρήκε τον δρόμο για το KARAISKAKIS STADIUM... (party)

Πες τους τα γέροντα!! Εδώ παρέα θα είμαστε!! Θα κάνουμε τη δίκη μας κλίκα και θα αποφασίζουμε ποιον θα ανεβάζουμε και ποιον θα ρίχνουμε κατηγορία!! Χαχαχαχα!! [ :P]


O Κοτίδης δηλώνει ότι απεχθάνεται θανάσιμα τις κλίκες!!! :|

μιας και από Τετάρτη ο Scarlito θα του φύγει για το Ντόρτμουντ και έτσι θα πρέπει να προπονεί αυτός την ομάδα για 10 μέρες!!


Μια νίκη έκανε η Ντόρτμουντ και τώρα που ανακάμπτει πας να την καταστρέψεις πάλι????χαχαχαχαχχαχαχα!!!!

Ο πάνσοφος σε προτρέπει να ενημερώσεις τον πρόεδρο για το ακριβές πρόγραμμα!!!Έχει πληροφορίες ότι κατευθύνεται ήδη για την Grenoble Arena,έδρα του Propain για τον αυριανό αγώνα!!!Λέει να τον πάρεις τηλέφωνο και να του πεις ότι παίζεται εντός!!!!! *-:)

This Post:
00
266329.170 in reply to 266329.169
Date: 2/9/2015 2:37:05 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
extended celebration video με τον Θρασύβουλα τον Μόρτη!!!

https://www.youtube.com/watch?v=aD1euxkzE9I


Αλλά ρε Manu,λύσε μου μια απορία!!Τι κουβαλάει στη σακούλα ο εμβληματικός πρόεδρος τςν CRETE???O Κοτίδης το έχει απορία.... :?

This Post:
11
266329.171 in reply to 266329.170
Date: 2/9/2015 3:17:49 PM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Τι κουβαλάει στη σακούλα ο εμβληματικός πρόεδρος τςν CRETE???

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά μάλλον είναι τα παπούτσια που μου έχει τάξει ο manu

Over and Out !!!
This Post:
00
266329.172 in reply to 266329.171
Date: 2/9/2015 3:21:40 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Άφθονη ποσότητα χαπακίων με την ονομασία VIAGRA μήπως..... :/

This Post:
11
266329.174 in reply to 266329.169
Date: 2/10/2015 5:26:10 AM
Overall Posts Rated:
118118
και γιατί επιτέλους βρήκε τον δρόμο για το KARAISKAKIS STADIUM... (party)


Επιτέλους τον βρήκε τον δρόμο ο αθεόφοβος!! Πραγματικά μες την τρελή χαρά!!

O Κοτίδης δηλώνει ότι απεχθάνεται θανάσιμα τις κλίκες!!! :|


Περιμέναμε πως και πως αυτήν την βαρυσήμαντη δήλωση του γιατί γνωρίζουμε το ποιον αυτού του μεγάλου γέροντα!! Απλώς ο Da Boss ήθελε να τον τσιγκλίσει ώστε να τα πει έξω από τα δόντια προκειμένου να δουν ΟΛΟΙ ότι οι αγώνες παίζονται μόνο μέσα στο γήπεδο και πουθενά αλλού! Έτσι ο ΙΙ.2 είναι καθαρός και διαφανής!!

Μια νίκη έκανε η Ντόρτμουντ και τώρα που ανακάμπτει πας να την καταστρέψεις πάλι????χαχαχαχαχχαχαχα!!!!


Ανακοινώνεται ότι τη Παρασκευή ο Scarlito θα ταξιδέψει μέχρι το Ντίσελντορφ προκειμένου να δει μια φίλη του! Έτσι η Ντόρτμουντ δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στη Μάιντζ στο εντός έδρας ματς! Οπότε ανεπιφύλαχτα ποντάρετε όλοι στον άσσο της Μπορούσια!

Ο πάνσοφος σε προτρέπει να ενημερώσεις τον πρόεδρο για το ακριβές πρόγραμμα!!!Έχει πληροφορίες ότι κατευθύνεται ήδη για την Grenoble Arena,έδρα του Propain για τον αυριανό αγώνα!!!Λέει να τον πάρεις τηλέφωνο και να του πεις ότι παίζεται εντός!!!!! *-:)


Ο μεγάλος Da Boss έχει ενημερωθεί ήδη από τον Scarlito! Εξάλλου δεν θα άντεχε τέτοια καζούρα δεύτερη φορά γιατί όπως λέει το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"!

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά μάλλον είναι τα παπούτσια που μου έχει τάξει ο manu *-:)


Ένα ζευγάρι για τον N.Tsig και άλλο ένα για τον Da Boss! Πάλι "ξηλώθηκε" ο N.Tsig!!!

Άφθονη ποσότητα χαπακίων με την ονομασία VIAGRA μήπως..... :/


Δεν νομίζω ότι χρειάζονται τέτοια χάπια οι πρόεδροι μας και ο μεγαλομέτοχος της CRETE άσχετα αν ξεπερνούν τα 80+!

Εκτος απο το "κυριως" πιατο η σακουλα εχει και τα γουρια του ιδοκτητη...Σκορδα-λαγοποδαρα-τυχερα πεταλα-
κοκαλακια νυχτεριδας-χανδρες θαλασιες-κομποσκινια και αλλα πολλα βρισκονται μεσα σε αυτην... :D


Είναι φανερό ότι ο μεγαλομέτοχος δεν πιστεύει καθόλου στη τύχη!! Χαχαχαχαχα! Σαν άλλος Γ.Ιωαννίδης θα έλεγα!!

Last edited by Scarlito at 2/10/2015 5:27:48 AM

This Post:
00
266329.175 in reply to 266329.174
Date: 2/10/2015 12:25:06 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
O κακός χαμός στο μπλε γκρουπ!3 ματς στον πόντο!!

Στο 4ο περιμέναμε ντερμπυ σήμερα,αλλά μας προέκυψε προπόνηση,αφου ο αντίπαλος κράτησε παίχτες για το κύπελλο!

This Post:
00
266329.176 in reply to 266329.175
Date: 2/10/2015 1:09:03 PM
Overall Posts Rated:
118118
Ο Da Boss είναι έξαλλος με τον Scarlito!! 48 λεπτά αγώνα και πήρε μόλις 1 ταιμ αουτ στα τελευταία 30 δεύτερα?? Ήταν έτοιμος να τον απολύσει αλλά αφού το πήγε παράταση, αποφάσισε να καλμάρει! Ειλικρινά άμπαλο κοουτσάρισμα από τον Scarlito!

Advertisement