BuzzerBeater Forums

Türkiye - II.2 > 50. Sezon: The Last Dance

50. Sezon: The Last Dance

Set priority
Show messages by
This Post:
00
304839.165 in reply to 304839.159
Date: 7/6/2020 2:02:08 AM
Overall Posts Rated:
144144
Bu haftada da maaş vermeyeyim dedim kabul etmediler şart koştular neymiş bizim şehirde gece kulübü yokmuş eğlenemiyorlarmış da sıkıntıları buymuş o yüzden deplasmanda kazanamıyorlarmış. Dedim sıkıntınız buysa sizin CSKA deplasmanında götürürüm deyince çocuklar gibi sevindiler ama maçı kazanmak koşulunu koyunca bizimkiler en iyi oyununu ortaya koymuşlar :)

CSKA'nın ponpon kızları çok fena. Onları görünce hormonlar tavan yapmıştır senin çocukların. :)

This Post:
00
304839.166 in reply to 304839.158
Date: 7/6/2020 2:04:15 AM
Overall Posts Rated:
144144
Senin özel jet hiç inmiyor ki zaten hep havada..

Adam o kadar zengin ki, havada yakıt ikmali yapan uçağı bile var! Leyleği havada görmek böyle birşey olsa gerek! Tok açın halinden ne anlar zaten. Zenginin malı, züğürdün çenesini yoruyor görüldüğü üzere. :|

This Post:
11
304839.167 in reply to 304839.1
Date: 7/6/2020 3:01:12 AM
Overall Posts Rated:
144144
Doğu - Batı maçları tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarın Batı'yı ağırlıyoruz.

Izmir Jammers - eagle_paw = 2
Jammers da benim gibi maç maç ilerlemeyi tercih ediyor. Kupa gelirini düşünerek bu maça yedek çıkacaktır. eagle paw'dan tek ricamız, Jammers'ın çaylaklarını maç sonunda ağlayarak soyunma odasına kaçacak kadar ezmemeniz. Ondan sonra niye kimse yerli oyuncu yetiştirmiyor diyoruz. :|

Galatasaray 1481 - Çanakkale Kordon = 1
Çanakkale'nin zorlu 4 maçlık fikstüründeki en zor maçı. Bu 4 maçtan gözüne kestirebileceği tek maç, kupa maçı bence.

BJK KARTAL - KIDISPOR = 1
Haftanın maçı. BJK favori görünebilir ama benim oyuncular sakatlık veya faul problemi olmazsa epey zorluk çıkartacaklardır, taraftar desteği ile birlikte. Keyifli bir maç olacağı kesin. Maç saatini sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

Sakarya Devil's - Odrisia Drunken = 2

Marvellous TeaM - r1card0 = 2
r1card0'nun sürekli havada olan uçağı bu maç öncesinde yere inip içinden bir maaş canavarı daha çıkarır mı bilinmez ama artık kazanmaya başlamalı r1card0, aksi halde lig sonunda kendini 7. sırada Jammers'a karşı KKM oynarken bulabilir. Jammers deplasmanına lig maçı için bir kere gitmek zaten yeterince can sıkıcı oluyorken sonucunu bildiğin bir deplasmana KKM için 2 kere gitmek?? Yani bilemiyorum. Bence İzmir'e kadar yorulmaya gerek yok. Direk kafaya sık olsun bitsin. :|

İbibikspor - Bella Ciao = 2
Seni gidi tankingci Bella Ciao seniii!

Pinar Karsiyaka, Izmir - Düzcespor81 = 2
Son yorumlardan sonra konferansımızın TBL adaylarından biri haline gelen Düzce bakalım bu duruma ne diyecek?

CSKA Istanbul - dürbinar sharks = 2
dürbinar taraftarları son Jammers yenilgisinden sonra artık olay çıkarmayacaklarını ve her maçtan sonra yensek de yenilsek de şehrin sokaklarında şampiyon olmuş gibi "en kalabalık halay rekoru denemesi" yapacaklarını söylediler. O sırada tek dişi kalmış, gözlük camının teki düşmüş bir dürbinar taraftarı mikrofona kafayı uzatarak "Zabaha kadar burda halay çekeceğiz, zabaha kadarr!" şeklinde bir beyanatta bulundu. Yani dürbinar cephesinde gidişat heç eyi değil heç! :|

This Post:
00
304839.169 in reply to 304839.168
Date: 7/7/2020 11:49:49 AM
Overall Posts Rated:
1515
Batının ilk 4ünün 3 takımı ilk yarıları geride kapattı ilginç maçlar seyrediyoruz. Bağkur hocamdan yorumlarını bekliyoruz.

This Post:
00
304839.170 in reply to 304839.169
Date: 7/7/2020 12:41:54 PM
Overall Posts Rated:
1515
Gs 1481 hariç tüm batıdaki takımların kaybettiği bir maç günü oldu..

This Post:
00
304839.171 in reply to 304839.169
Date: 7/7/2020 1:12:55 PM
Overall Posts Rated:
144144
Evet sayın seyirciler yine tarihi akşamlardan birini yaşıyor KIDI ARENA! Şu an parkenin üstü ana baba günü! Oyuncular taraftarların elleri üzerinde asker uğurlamasındaki gibi havaya atılıp tutuluyor. Umarım bir sakatlık çıkmaz. Bu hengamede KIDI hocamı arıyorum, ahanda buldum valla! (kolundan tutup kenara çekerek)

- Hocam gel hele gel! KIDIBET'in bu akşam tutmayan tek maçı senin maç oldu. Neler söyleyeceksin?

- GÜRÜLTÜDEN DUYAMIYORUM! BAĞIR BİRAZ!

- KIDIBET DİYORUM! SENİN MAÇTAN YATTI!

- Hee evet öyle oldu biraz. Kök söktürelim derken bizim oyuncular mesajı fazla içselleştirdiler sanırım. Kazandığımız için söylemiyorum gerçekten çok keyifli bir maç oldu. Son periyot iyi gaza bastı BJK ama ilk 3 periyodun şaşkınlığını atana kadar fark epey açılmıştı. Bir 5 dakika daha olsa herşey daha farklı olabilirdi bizim aleyhimize. BJK'nin yeni transferi yaman çıktı. Kendisine ödenen her kuruşu hakettireceğini gösterdi ayağının tozuyla. Rakibimize bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

- Darbanville sizden devre arasında kısa bir röportaj bekledi ilk yarı skorlarını değerlendirmeniz için.

- Valla devre arasında el ve ayak parmaklarımı birbirine dolayıp 3 kulhü, bir elham okuyarak totem yapmakla meşguldüm. :)
- Bundan sonraki maçlarda neler olur?

- Herşey olur! Lige iyice renk geldi. Jammers iyi sallamış ama yıkamamış. Adamın OK'yi sakatlamasalar belki de kaybedecekti maçı eagle paw. Umarım benim maça kadar düzelir Jammers'ın ehtiyar. Dürbinar taraftarları da çok mutludur şimdi bizim gibi. Onların "zabaha kadar halay" rekorunu kıramasak da bizim taraftarlar da şehrin altını üstüne getirirler kesin. Virüs mirüs hak getire! Ertesi gün tüm şehri karantinaya almasalar bari!

This Post:
00
304839.172 in reply to 304839.171
Date: 7/7/2020 1:52:05 PM
Overall Posts Rated:
1515
İyi akşamlar sayın hocam. Evet Bağkur hocamızın ardından darbanville hocamızla beraberiz. Hocam nasıl değerlendiriyorsunuz maçları ve sezon genelini?

-İlginç maçlar seyrediyoruz ligimiz gerçekten zorlu maçlarla geçiyor, her hafta olduğu gibi bu hafta da zorlu geçti. Kazanan takımları tebrik ediyorum ve KIDIBET'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. Açıkcası sponsor oldukları takıma karşı duygusal davranmamak için full tahmin şansını kaçırdılar yine de iyi iş başardıklarını söylemek gerek.

-Hocam sezon nasıl devam eder? şampiyonluk adayınız varmı? Süpriz adaylar çıkabilirmi?

-Her an her şey olabilir ligimizde tabiki. Kendi adımıza konuşmak gerekirse kupada devam ediyoruz. Oyuncularda kondisyon ve form düşüklüğü oluşmaya başladı bir yandan ekonomik neticelerden dolayı kupa maçlarına da aynı ciddiyetle çıkmak zorundayız. As oyuncular oynamaya devam edicek.

-Son soru olarak Batı bu hafta resmen hezimete uğradı Gs 1481 takımı hariç galibiyet alamadılar ne düşünüyorsunuz?

-Şimdi hezimet falan deyip ortalığı galeyana getirmeyelim. Bağkur hocamızın tahminleri tuttu diyelim he he!. Şaka bir yana dediğimiz gibi lig çok zorlu herkes herkesi yenebiliyor ben önümüzdeki haftalarda ligin her şeye gebe olduğunu düşünüyorum.''Zabaha kadar halay'' çeken takımlara keyifli haftalar dilemek gerekiyor. Son olarak ibibik takımının hocasını da tebrik etmek istiyorum iyi mücadele ettiler ancak sanırım risk almazsan viski içemezsin mottosuyla maça çıktılar ki ilk yarıda maç bitti. Cesaretlerini tebrik ediyorum ayrıca.

This Post:
00
304839.173 in reply to 304839.172
Date: 7/7/2020 2:20:15 PM
Overall Posts Rated:
144144
Puan tablosuna baktım da; gerçekten son yılların en çekişmeli ve keyifli sezonu oluyor diyebilirim.

This Post:
00
304839.174 in reply to 304839.173
Date: 7/8/2020 2:39:24 PM
Overall Posts Rated:
1313
Bağkur hocamı gönülden tebrik ediyorum çok rahat bir galibiyet aldı. Maçı izleyemedim ama ilk yarıda 14 sayı fark atmış. Takımımı yıldızları ne yazık ki çok kötü bir performans sergiledi. Daha doğrusu çok iyi savunuldu. Takıma fırçayı bastım bugün. Artık antrenman kaçıran ağır cezalar koyduk. Galibiyet primlerini artırdık. Çocuklarda haklı hocam burası çok tecrübeli oyuncularla dolu biz daha küçüğü henüz bu lig seviyesine alışamadık dediler hak verdik. Bir abi lazım bize diyorlar maç içinde tecrübeli oyuncuların hakem görmeden yaptıkları çok da profesyonelce olmayan hareketleri öğretmek için. Artık zamanla öğreneceksiniz çakallıkları dedim. 🙂

This Post:
00
304839.175 in reply to 304839.174
Date: 7/8/2020 5:40:35 PM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
302302
Second Team:
OminaL
Bu lige yeni sponsor lazım.. Böyle bir ligin kazandığı paranın artması lazım.. Oyun yöneticileri sesimizi duy.

Advertisement