Doğu - Batı maçları tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarın Batı'yı ağırlıyoruz.
Izmir Jammers - eagle_paw = 2
Jammers da benim gibi maç maç ilerlemeyi tercih ediyor. Kupa gelirini düşünerek bu maça yedek çıkacaktır. eagle paw'dan tek ricamız, Jammers'ın çaylaklarını maç sonunda ağlayarak soyunma odasına kaçacak kadar ezmemeniz. Ondan sonra niye kimse yerli oyuncu yetiştirmiyor diyoruz. :|
Galatasaray 1481 - Çanakkale Kordon = 1
Çanakkale'nin zorlu 4 maçlık fikstüründeki en zor maçı. Bu 4 maçtan gözüne kestirebileceği tek maç, kupa maçı bence.
BJK KARTAL - KIDISPOR = 1
Haftanın maçı. BJK favori görünebilir ama benim oyuncular sakatlık veya faul problemi olmazsa epey zorluk çıkartacaklardır, taraftar desteği ile birlikte. Keyifli bir maç olacağı kesin. Maç saatini sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
Sakarya Devil's - Odrisia Drunken = 2
Marvellous TeaM - r1card0 = 2
r1card0'nun sürekli havada olan uçağı bu maç öncesinde yere inip içinden bir maaş canavarı daha çıkarır mı bilinmez ama artık kazanmaya başlamalı r1card0, aksi halde lig sonunda kendini 7. sırada Jammers'a karşı KKM oynarken bulabilir. Jammers deplasmanına lig maçı için bir kere gitmek zaten yeterince can sıkıcı oluyorken sonucunu bildiğin bir deplasmana KKM için 2 kere gitmek?? Yani bilemiyorum. Bence İzmir'e kadar yorulmaya gerek yok. Direk kafaya sık olsun bitsin. :|
İbibikspor - Bella Ciao = 2
Seni gidi tankingci Bella Ciao seniii!
Pinar Karsiyaka, Izmir - Düzcespor81 = 2
Son yorumlardan sonra konferansımızın TBL adaylarından biri haline gelen Düzce bakalım bu duruma ne diyecek?
CSKA Istanbul - dürbinar sharks = 2
dürbinar taraftarları son Jammers yenilgisinden sonra artık olay çıkarmayacaklarını ve her maçtan sonra yensek de yenilsek de şehrin sokaklarında şampiyon olmuş gibi "en kalabalık halay rekoru denemesi" yapacaklarını söylediler. O sırada tek dişi kalmış, gözlük camının teki düşmüş bir dürbinar taraftarı mikrofona kafayı uzatarak "Zabaha kadar burda halay çekeceğiz, zabaha kadarr!" şeklinde bir beyanatta bulundu. Yani dürbinar cephesinde gidişat heç eyi değil heç! :|