BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 32

Σεζόν 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
272399.163 in reply to 272399.162
Date: 10/11/2015 1:34:22 PM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Τουλάχιστον ζωντάνεψε λίγο το forum.
Θα ήθελα να πω και εγώ την άποψη μου.Είμαι υπέρ αυτής της αλλαγής.Θέλω να θυμηθήται παλαιότερα τι συνέβαινε.Η ομάδα που έπαιζε καίτα μέσα,είχε το 90% των σουτ μέσα από την ρακέτα.Αυτό στην πραγματικότητα δεν μπορεί να συμβαίνει.Αν μια ομάδα παίξει έτσι θα χάσει.Ειδικά αν ο αντίπαλος έχει ψηλά και δυνατά κορμιά μέσα στην ρακέτα.Επίσης δεν θα είναι γρήγορη δεν θα έχει καλές επιστροφές,θα δεκτεί πόντους στον αιφνιδιασμό και πολλά σουτ από μακρινή και μέση απόσταση.
Αυτό που συνέβαινε παλιά ήταν λάθος.Οι παίκτες εκμεταλευόντουσαν μια αδυναμία της μηχανής και το ότι ήταν πιο εύκολο να προπονήσεις τρία εσωτερικά skills,παρά όλα τα περιφεριακά και κάποια εσωτερικά για να έχεις καλούς παίκτες και τους ήταν πιο εύκολο να παίζουν ασωτερικά.
Αυτό έπρεπε να αλλάξει.Στο πραγματικό μπάσκετ οι κοντοί έχουν τον πρώτο ρόλο.Οι ψηλοί με σπρωξίματα και ξυλίκι θα εξουδετερώσουν κάπως ο ένας τον άλλον.
Θεωρώ πως οι μανατζερ πρέπει να στήνουν την ομάδα τους να μπορεί να παίξει τουλάχιστον δύο διαφορετικά συστήματα και αν είναι δυνατόν μερικές παραλλαγές αυτών.
Το μπάτζετ όπως έχει διαμορφωθεί είναι και αυτό σωστό.Πρέπει να ξέρουμε εκ των προτέρον ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας μας και να αγοράζουμε παίκτες που ανταποκρίνονται σε αυτούς.
Λίγο οι υπερβολικές τιμές πώλησεις με ξενίζουν μόνο.Βλέπουμε την τελαυταία σαιζόν να πουλιούνται κάτι παλτά με εξωφρανικά χρήματα.Αυτός ήταν ο λόγος που πούλησα σχεδόν όλους μου τους παίκτες και έτοιμος είμαι να διώξω και τους υπόλοιπους.

This Post:
11
272399.164 in reply to 272399.150
Date: 10/13/2015 9:53:50 AM
Overall Posts Rated:
118118
4 αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και η σημερινή αγωνιστική ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο ειδικά στο κόκκινο όμιλο! 7 στα 8 για ακόμα μια φορά εξαιτίας του Δημήτρη αυτή τη φορά!

kologries-P.Faliro bc: Ο απευθείας υποβιβασμός είναι όλο και πιο κοντά για την ομάδα του krouela και σήμερα παίζει το τελευταίο του χαρτί! Αν χάσει χάνεται αν κερδίσει θα δώσει λίγες ελπίδες παραπάνω για το θαύμα! Από την άλλη ο Apollo με νίκη κλειδώνει την είσοδο του στα play out! Δύσκολο ματς για τον krouela και δυστυχώς μάλλον θα επέλθει το μοιραίο!

BOMBAY MIXX-Tiptoners: Το σημαντικότερο από τα ντέρμπι της αγωνιστικής! Ο JAMES WAX υποδέχεται την ομάδα του Sosta στο ματς που θα κρίνει την 1η θέση στο μπλε όμιλο! Με καλύτερες αγωνιστικές καταστάσεις και την έδρα ο JAMES WAX έχει ένα σαφές προβάδισμα απέναντι στον Sosta! Πιστεύω θα είναι από τα ματς που θα κριθούν στο πόντο ίσως και στη παράταση!

Rhino Warriors-Propain: Ο ALARIHOS με νίκη κλειδώνει την 1η θέση στο κόκκινο όμιλο ίσως και το πλεονέκτημα έδρας εφόσον κερδίσει ο Sosta το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο BullsEye προέρχεται από νίκη απέναντι στην ομάδα μας και θέλει και αυτός νίκη για να πάρει ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τα play out! Θεωρώ ότι ο ALARIHOS θα νικήσει και θα καθαρίσει την 1η θέση του κόκκινου ομίλου!

Fakistra Shells-Φ.Ο.ΑΡΙΔAΙΑΣ: Ματς που μυρίζει ντέρμπι! Ο ria77 θέλει νίκη πως και πως για να απομακρυνθεί από τα σενάρια των play out μιας και με ήττα θα μπλέξει στο μπάχαλο που γίνεται από την 2η μέχρι την 6η θέση! Από την άλλη ο stathispaok επανήλθε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει νίκη μπας και καταφέρει να κατακτήσει την 2η θέση στο κόκκινο όμιλο! Δύσκολο ματς αλλά ο ria77 έχει καλύτερες αγων. καταστάσεις και έδρα οπότε έχει ένα αβαντάζ απέναντι στον αντίπαλο του! Ίσως όμως να είναι ακόμα ένα ματς που θα χρειαστεί παράταση για να βγει ο νικητής!

Averwf Larisas-L e g e n d: Αυτός ο Kon με έχει καταστρέψει οικονομικά εδώ και 3 χρονιά μιας είτε με αποκλείει από τους 16 του κυπέλλου μήτε είναι συνήθως ο μισητός μου αντίπαλος και με έχει πάρει φαλάγγι με 4-2 νίκες! Σήμερα θέλει και τη νίκη απέναντι μου προκειμένου να με ρίξει στα play out και να του δώσει αρκετές πιθανότητες να μπει στα play off! Ντέρμπι από τα λίγα και αυτό στη κατηγορία μας και ο νικητής ίσως κριθεί στο πόντο! Περισσότερες πιθανότητες στο διπλό μιας και ο Kon έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τη δική μας! :)

Giouxtas-Enjoy Bulls: Ο EGM-Nickleon με νίκη σήμερα κλειδώνει μάλλον την είσοδο του στα play off απέναντι στην ομάδα του alekos1 που θα κατέβει με 4 παίκτες! Ξεκάθαρος άσσος αλλά μην λέμε μεγάλες κουβέντες απέναντι στην ομάδα του alekos1 που μας πάει συνήθως στο κουβά!

kleinmein-Great Alexander: Ξεκάθαρο το φαβορί στο συγκεκριμένο ματς μιας και η ομάδα του koutsoukman είναι αδύναμη απέναντι στην αμιγώς ελληνική ομάδα που έχει φτιάξει ο PetraN. Ίσως αν είχε κερδίσει και την προηγούμενη αγωνιστική που μου στέρησε το 8 στα 8 να μπορούσε να αποφύγει και τα play out! Πολύ πιθανό όμως να είναι και ο ένας από τους αντιπάλους μου στα play out! :P

Kolosseus-Sipiada: Ο LACfiore με νίκη σήμερα αποφεύγει την 7η θέση και είναι πολύ κοντά στο να αποφύγει και οριστικά τα play out! Ο marculionis θα το παλέψει πάντως με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να αποφύγει τουλάχιστον την 7η θέση! Άσσος το πιθανότερο αποτέλεσμα!

From: Kon

This Post:
11
272399.165 in reply to 272399.164
Date: 10/13/2015 10:53:09 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Αγαπητοί συνάδελφοι καταγγέλω τα προγνωστικά του Scarlito στο μεταξύ μας ματς!!!
Τέτοιο κλάμα ούτε η Μάρθα Βούρτση στις ταινίες της!!! Ο σκοπός προφανής: να επηρεάσει συναισθηματικά την μηχανή υπέρ του ώστε να του δώσει το ματς!!!
Παρακαλώ τον Nickleon να ρίξει έναν κουβά με παγάκια στην μηχανή προκειμένου να σταθεί στο ύψος της και να μην μασήσει απ΄τα κροκοδείλια αυτά δάκρυα.
Παρεπιπτόντως παίκτες μου φυλαχτείτε!!! Ο μαφιόζος συνηθίζει να τραυματίζει τους αντιπάλους του! Φτου σκόρδο!!!

From: ALARIHOS

To: Kon
This Post:
11
272399.166 in reply to 272399.165
Date: 10/13/2015 12:09:54 PM
Overall Posts Rated:
138138
χεχε ήξερα και άλλον έναν της ίδιας σχολής με Βούρτση, Ξανθόπουλο κ.α. και τώρα παίζει Α1.

Έχει και έναν σεβάσμιο γέροντα μαζί του. Λες να έχει γίνει σχολή?

From: Kon

This Post:
00
272399.167 in reply to 272399.166
Date: 10/13/2015 12:15:50 PM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Χαχα, δεν ξέρω, ίσως! Πάντως μέχρι στιγμής το κλάμα αποδίδει! Χάνω από 4 παίκτες!!!

This Post:
00
272399.168 in reply to 272399.167
Date: 10/17/2015 1:19:51 PM
Overall Posts Rated:
138138
Επειδή θεωρώ απαράδεκτο να τελειώνει το πρωτάθλημα και να μην ξέρω με ποιον θα παίξω στον α΄γύρο κάντε κάτι εκεί στους κόκκινους από τον 2ο μέχρι τον 6ο. Αντί να ξεδιαλύνει το θέμα μπερδεύεται και περισσότερο. Άντε να πούμε

From: Kon

This Post:
00
272399.169 in reply to 272399.168
Date: 10/17/2015 3:40:56 PM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Δεν υπάρχει τίποτα το απαράδεκτο, απλώς έχει δυναμώσει ο ανταγωνισμός. Το θεωρώ και λογικό άλλωστε γιατί οι όσοι πωρωμένοι έχουν απομείνει και το παλεύουν ακόμα, μόνο εμπειρία μπορεί να έχουν αποκτήσει μετά από τόσα χρόνια :-)

From: ALARIHOS

To: Kon
This Post:
00
272399.170 in reply to 272399.169
Date: 10/18/2015 4:01:41 AM
Overall Posts Rated:
138138
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον ο τελικός τερματισμός γιατί βλέπω πολλαπλές ισοβαθμίες. Δεν θα μετράει μόνο η νίκη αλλά και με το πόση διαφορά θα κερδίζεις ή θα χάνεις. Και βέβαια εναντίον ισόβαθμων σου η νίκη ή η ήττα μοιάζει διπλή. Πάτησες γκάζι από τα μισά και μετά ενώ άλλοι χαλάρωσαν και τώρα τρέχουν. Για να δούμε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές...

From: Kon
This Post:
00
272399.171 in reply to 272399.170
Date: 10/21/2015 9:44:52 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Wai against Vamvoukas!!!
Wai: Μισθός: 116.521, DMI: 1.944.400, Εν.Π.: 4-13, Ριμ.: 4, Φάουλ: 3, Πόντοι: 8
Vamvoukas: Μισθός: 53.147, DMI: 1.015.400, Εν.Π.: 14-27, Ριμ.: 15, Φάουλ: 1, Πόντοι: 30
Ουάου, γειά σου ρε Βαμβούκα!!!Ένας παίκτης μιά ομάδα!!!
Να μου ζήσεις Hattrick... εεμμ συγνώμη ΒΒ ήθελα να πω!

This Post:
00
272399.172 in reply to 272399.171
Date: 10/24/2015 8:30:45 AM
Overall Posts Rated:
138138
Τελευταία αγωνιστική και η αγωνία στο κόκκινο τουλάχιστον για τους "κόκκινους" του ομίλου μια που η κατάσταση στη μπλε περιφέρεια είχε ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό.

Η πρώτη είδηση είναι ότι δύο ιστορικές ομάδες του Bb θα κάνουν το αγροτικό τους στην ΙΙΙ.

Θα δούμε και αν κάποιος αποφασίσει να ξεκουράσει παίκτες. Αγωνιστική που προσφέρεται για εκπλήξεις λοιπόν. Κυρίως για όσους αποφασίσουν να θυσιάσουν μέρος του ενθουσιασμού τους με αντίτιμο τη νίκη.

Στα παιχνίδια που καίνε προβλέπω:


L e g e n d - Propain-- Άσσος δαγκωτός και άνετος. Χωρίς συγκίνηση, βαρετό παιχνίδι και αλλάζουμε κανάλι

P.Faliro bc - Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ-- Ντέρμπυ μόνο αν αποφασίσει το Φάληρο να κατεβάσει σύνθεση. Πιθανολογώ ότι το παιχνίδι θα γίνει, το Φάληρο θα εκμεταλευτεί την έδρα και θα κάνει μια πολύ δύσκολη νίκη.

Φakistra Shells - Averwf Larisas-- οι γηπεδούχοι έπεσαν σε μια χειμέρια νάρκη κάνοντας αχρείαστες ήττες και τώρα τρέχουν να προλάβουν το τρένο της 2ης θέσης. Για αυτό το παιχνίδι όμως έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα έχοντας αγωνιστικές καταστάσεις στο Θεό καθώς και την έδρα. Από την άλλη ο Αβέρωφ Λάρισας έχει ψηλά dmi και λίγα ποσοστά επιτυχίας, αλλά αν νικήσει σώνεται. Το γεγονός ότι η Sipiada έχει χάλια αγωνιστικές καταστάσεις και έχει σηκώσει λευκή πετσέτα (?) ίσως δώσει το κίνητρο στους Λαρισαίους για το κάτι παραπάνω σήμερα. Νομίζω ότι θα δούμε ένα άγριο παιχνίδι και κόντρα στα "λογικά" προγνωστικά θα πάω στο διπλό.

Advertisement