BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 14. Sezon

14. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160019.160 in reply to 160019.158
Date: 12/4/2010 2:24:57 PM
Overall Posts Rated:
3434
bu maçı gördükten sonra ancak bb lere küfür edilir bende öle yaptım hepsine tek tek mesaj yolladım atsınlar oyundan bitsin artık bu işkence nerdeyse bütün takım becerikli formda kendi sahamızda oynuyoruz her alanda üstünüz isteklilik 9 bu na rağmen nerdeyse bütün oyuncuları düşük formda olan rakibimiz güle oynaya deplasmanda çok rahat bir galibiyet alıyor. kaçırdığı serbest atışlar sonrasında gardların 3 lük çizgisinden uçup aldığı ribaund ları gördükten sonra pek şaşırmamak lazım bb ler rüyasında gördükleri fantazileri bu oyunda deniyorlar insanların emekleriyle dalga geçmek bu kadar ucuz değil..beni oyundan atana kadar hakaret edeceğim bu beyinsizlere

Message deleted
From: TuRgAy

This Post:
00
160019.162 in reply to 160019.160
Date: 12/4/2010 2:53:34 PM
Overall Posts Rated:
1313
Hocam öncelikle helal olsun .

Benimde bugün çok malca bir maçım oldu . Rakip princeton ile beni yendi . Attığı şutların 4 te 3 unde adamım onu savunmadi bile . Geleni attı gideni attı . Birde rakibin pivotu benim dış def muazzam olan adamimin üstünden 2 tane 3 luk atınca resmen delirdm . Oyun iyice delirdi artık . Bende en yakın zamanda bırakıcm . senin ki gibi bb lerle uğraşıpta bırakacağım oyunu .

I Play Every Game Like As My Last Game
This Post:
00
160019.164 in reply to 160019.162
Date: 12/4/2010 3:35:02 PM
Overall Posts Rated:
118118
hocam maçın faciaymış harbiden rakibin kf dışındaki oyuncuları sadece 13 isabetli atış bulmuş.. asisti çok az ribauntları da senden az sadece top çalmada daha iyi nasıl kazanmış anlamadım.. tblden şunu öğrendik pasın da hiç bir önemi yok 3 tane dış şut dış def 15+ eleman yetiyormuş...

This Post:
00
160019.166 in reply to 160019.163
Date: 12/4/2010 4:43:49 PM
Overall Posts Rated:
227227

benim gücüm oyunu erkekçe, sportmence oynayanlara yeter, ona buna maç satarak kurbanına hiçbir şans bırakmayan ahlaksız çakallara değil..

kurban mı oldun şimdi sen :)) yazık üzüldüm haline şimdi :))

This Post:
00
160019.167 in reply to 160019.165
Date: 12/4/2010 4:45:06 PM
Overall Posts Rated:
6565
bugun herkes maclardakı tuhaflıklardan sıkayetcı, alın benden de sıze bı tane. bagkurla olan macımda rıbaunt degerlerı ıyı-orta ya karsı ıyı-yuksek. bagkurun eforu yuksek ama ev sahıbıyım. mac sonu rıbaundları 60a 37. sımdı mesele su kı, benım rıbaunda yakın oynayan oyuncularımın rıboları dusuktur belkı neyse de bu reytıng neyı acıklıyor bıze? madem bu kadar cöp bi veri, hıc vermesınler. ha bu bıle 16 rıbaundlu pıvotumun 35 dkda 6 rıbaund almasını acıklamaz. dıyecegım odur kı rıbaund ıcın gecerlı olan bu yanlıs yonlendırme dıger ozellıklerde de belkı var.

alt lıglerdeyken dıs oyunculardakı blok ıc oyunculardan daha cok ıse yarıyordu, zamanla bu etkı ortadan kalktı gıbı geldı bana ama blogun ozel bı durum olusturduguna daır bı gozlemde bulunacak oyuncu profılım olmadı hıc. acaba bu blocking sadece sut bloklama falan degıl de perdeleme falan gıbı seylerı de ıcerıyor olabılır mı? :)

This Post:
00
160019.168 in reply to 160019.165
Date: 12/4/2010 5:00:27 PM
Overall Posts Rated:
118118
tek hanelerde asist yaparak çok zor maçları kazanan bir kaç maç daha hatırlıyorum da hocam. o yüzden öyle yazdım. hangi maçlardı hatırlayamıycam ama nba de bile gardlar 10+ asisti sık sık yaparken bu oyundaki pasın hiç önemi yok gibi birazcık lazım diyordum ondan da vazgeçtim.. yani takım halinde 10 asist yapamıyorsa pas sıkıntısı var demektir zor maçı nasıl kazansın??

This Post:
00
160019.169 in reply to 160019.164
Date: 12/4/2010 5:10:15 PM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
Hocam durum hiçte öyle değil..İki tarafıda yakından denemiş biri olarak yazıyorum bunları..
Evet geçtiğimiz dönemde kötü gidişatı engelleyememek ve en önemliside takımın hiçbir ruh kıpırtısı göstermemesinden kaynaklı neredeyse tüm kadroyu yeniledik.. Değerli TBL menajerlerinden gerek buradan gerekse de özelden aldığımız beyin fırtınaları sonucunda açıkçası büyük umudlarla oluşturduğum yeni kadronunda eskisinden hiçbir farkının olmadığını görmek hem kendi açımızdan hem de oyuna ilerleyen dönemlerde değişecek olan bakış açımızdan dolayı üzüntü verici..

Eski kadrom zaten uzun bir süre açık durumdaydı ve çoğu kişi biliyordur ancak ben yine de örnek olması amacıyla kısaca özetleyim; 3 kısanın uzaktan şut ortalaması; 19,33 ~ Dış defans ortalaması; 15 ~ Pas ortalaması; 4,66 ~ Top sürme ort.; 10 ~ Top tutma ort; 9,33 .. 2 uzunun içeriden şut ort.; 16 ~ İç defans ort.; 16 ~ Rib. ort.; 14.. Hem kısaların hem de uzunların ters özellikleri oldukça yeterli konumda diyebilirdim..

Görüldüğü gibi takımı dağıtmadan önce ligin en yüksek şut özellikleri ortalamasına sahip takımıydık.. Ancak diğer tarafdan da ligin en kötü hücum akıcılığına ve pas özelliklerine sahipdik.. Biz de yüksek-avantajlı olan taraflarımızı çok fazla azaltmadan, eksik olan kısımlarımızı kusursuz hale getirmesini düşündüğümüz oyuncuları aldık.. Bunun için de yaklaşık 12m harcadık..

Peki büyük umudlarla kurduğumuz yeni kadronun özellikleri nedir diye sorarsanız; 3 kısanın uzaktan şut ortalaması; 16,66 ~ Dış defans ortalaması; 15 ~ Pas ortalaması; 14,33 ~ Top sürme ort.; 14 ~ Top tutma ort; 13 .. 2 uzunun içeriden şut ort.; 15,5 ~ İç defans ort.; 16,5 ~ Rib. ort.; 13

Dediğim gibi önceden ligin en iyi uzaktan şütörlerine ve 2 metre'ye pas atamayan oyuncularına sahipken, şimdi de eminim ki ligin en yüksek pas özelliği ortalamasına sahip takımıyız ama ne değişti; eski kadroyla rahat ol çıkan rakibe karşı 35 sayı fark yiyorduk, şimdi ise 25.. Eskiden de maç başı 12-13 asist ort. ile oynarken şimdi de 14-15 asist ort. ile oynuyoruz..

Gerek bu süre zarfında yaptğımız denemeler ve gözlemlerimiz ışığında, bence olması gereken en optimum (özellik-maaş) özelliklere sahip takım; 3 kısanın uzaktan şut ort.; 11 ~ dış defans ort.; 18,5 ~ top tutma-sürme ort.; 10 ~ pas ort.; 7,5 ~ içeriden şut ort.; 8 ~ iç defans ort.; 8.. 2 uzunun ise ; içeriden şut ort.; 15 ~ iç defans; 12 ~ rib. ort.; 13.. (kısaca MuGiWaRaIcHiMi takımının çok iyi incelenmesi gerekmektedir.)

Son olarak açıkçası lig de 5. olamazsak küme düşme olasılığımız %95 gibi.. Bakalım sezonun son periyodunda neler yaşanacak.. Umarım geçtiğimiz sezonların son zamanlarında yaşanan tatsız durumlar yaşanmaz.. Herkese iyi oyunlar..

Advertisement