Evet arkadaşlar kadrom kalbim gibi tertemiz kaldı :) Sanırım gitmesini istemediğim 2 oyuncumdan biriyle beraber :) Düşük maaş yüksek verim umarım benchten gelip verdiği katkıyı ilk 5te de verip birkaç sezon takım düze çıkana kadar bana yetebilir Forbes...
İkincisi oyuncularımdan birisinin ligte kaldıgını görmek hem sevindirici hem üzücü. Hayvan gibi uzaktan şutu olmasına rağmen ilk 5 planlayıp neredeyse takımdan kovmayı düşünecek kadar beni çıldırtan şutörüm kırıkkalede patlama yaparsa pişman olabilirim :) Hayırlı olsun hocama da...
Ve üçüncü konu 19luk Mvp OK aldık şimdi hedef Polatcan :) Tahminim 1 veya 2 hafta antrenman kaçırmış olsa da sezon başı foruma yazdıgım ilk mesajlardan birisinde ismi geçmişti ancak hocası satmayı düşünmediğini söyleyince açık ve net hevesim kursağımda kalmıştı... Umarım alabilirim yeterli bütçem var diye düşünüyorum. Benim bütçeyi aşacak kadar veren olursa da zaten oyuncuyu çöp etmeyi göze alamaz en azından Türk genç oyuncular adına üzülmemiş oluruz...
Son bir genç Türk daha alabilirim polatcandan sonra, elinde genç kısası olan varsa antrenman veremeyen 18 19luk oyunculara talip olabilirim. Son 1 oyuncuya. Veyahut Dış Defansı +10 olan iki oyuncu alabilirim. İlanen duyrulur, ancak Polatcandan sonra... Bu nedenle düşüncesi olan hocalarım özelden ulaşabilirler :)
Herkese iyi eğlenceler...