E adevarat ca daca vrei sa faci performanta cere mult timp, dar nu neaparat rabdare. Poti investi mult timp in decurs a cateva luni cum a facut Defenders si Zalau, sau poti investi timp pe parcursul a cativa ani, cum fac majoritatea.
Ca un utilizator nou sa ramana ori trebuie sa gaseasca ceva care sa-i placa ori sa aiba un mentor bun care sa-i explice pasii, si dupa prima promovare si retrogradare incepe sa se lamureasca cum e treaba si incepe sa se implice singur.
De exemplu din 5 useri pana acum care i-a sfatuit unul singur mi-a ascultat sfaturile si a si ramas in joc, si are perspective ca in cateva sezoane sa ajunga o echipa de RBBA. Ceilalti ori au falimentat ori au renuntat dupa cateva luni.
Clar cei care sunt mai tineri au tendinta de a renunta mai repede, iar cei care sunt mai in varsta nu prea mai au timpul necesar sa-l dedice unui manager de orice fel.
Si eu am renuntat la sokker si hattrick si eram pe punctul de renunta si la buzzer, exact in sezonul cand am si castigat campionatul, dar s-a tinut un prieten de mine, a zis ca studiaza el tot si doar imi comunica cum sa asez jucatorii si ce tactica sa joc, ca altfel ingrosam si eu randurile celor care au renuntat. Din fericire perioada care am fost supraaglomerat a trecut destul de repede. Oricum nu ar fi fost prima data cand renuntam la buzzer, si poate as fi revenit.
Cred ca nu tutorial mai interactiv si cum mai multe explicatii ar pastra mai multi useri noi, si apoi noi ca si comunitate ar trebui sa-i implicam in proiectele numite Nationala U21 si Nationala Mare.
Pacat ca pleaca dumy. Chiar mi-as fi dorit un rematch cu el.
Last edited by Iwillsurvive at 11/29/2016 3:47:10 PM