Iyi temennilerin icin tesekkurler hocam..
Takimimiza guvenimizin tam oturmamasi tamamen ozel lig maclarindan geliyor. Play-off’lara ilk siradan girmek tabii ki onemli ama zaten yaptigimiz 8 macin 7’si ucuncu ceyrekte coktan bitmisti. Bu yuzden ozel lig maclarimi baz aliyorum ve takim bana guven vermiyor o kadar. Bir alt grubumuzda bulunan Thrylos’a sezon basinda bir yenilgimiz vardi zaten. Yenildigimiz diger takimlar ya BEI’de degil ya da son 32’ye kalamamis. Tabii ki yendigimiz fena olmayan takimlar da var ama yeterli gelmiyor.:) Bugun o acidan onemli bir test olacak. Ilerlememiz durumda olasi ceyrek final rakiplerimizden Defenders ile yapacagimiz mac hem durumumuzu ortaya koyacak. Fakat su ana kadar ki gozlemim bizle benzer yapida oynayan takimlarin bizi fazlasiyla terlettigi. Uc kisa oynayan takimlara karsi cok sorun yasamasak da rakip uc uzun oynadigi anda en guvendigimiz adamimiz Harthych sinebiliyor. Takimdaki oyuncularin da genelde hep bir yonleri eksik olup, belli yonleri one cikartilmis halde oldugundan da bu takim diger taktikleri de oynayamiyor adam gibi, tek yol iceri bak.:)
Kuralara gelirsek; oynadigimiz ilk sekiz maca kiyasla acik ara en zor macimizi oynayacagiz biz de. Uc uzunla oynayan, cogu acidan benzer iki takimin maci olacak. Kazasiz belasiz atlatmayi umuyoruz.
Ozellikle ikinci grup ile Yalcin hocanin da bulundugu dorduncu grupta cok ciddi takimlar var. Bu acidan Yalcin hocanin talihsiz yenilgisi kura sansini ciddi sekilde etkiledi diyebiliriz. Polonyali’yi gectigi takdirde goreceli daha rahat bir maca cikacagina inansam da, ceyrek finalde kupanin favorileri arasinda saydigimiz takimlardan birinin gelmesi muhtemel. Yari finale ulasana kadar oynanmasi muhtemel 3 macin en azindan 2’sinin sampiyon adaylariyla olmasi nasil bir sanstir Yalcin hocam? :-) bu konuda tek sevindirici nokta Yalcin hocanin ustunde bulunan grubun bana kalirsa zayif halka olmasi ve olasi bir yari final durumunda final kapisinin ardina kadar acilabilecegi.
Bizim acimizdan kendi grubumuzda genelde denk takimlar olup, dengeyi lehine cevirebilecek gucte bir takim gozukmese de, cogu takim belli bir kalitenin ustunde ve ilerleme sansina sahip. Yari final yolunun kesistigi alt grupta ise yine agir toplar goze carpiyor. Boyle bir grupta bulunmamak da her seye ragmen bir sans.
Sonuc olarak, BEI’de kolay mac yok. Ozellikle rahat gecen ilk sekiz macimizdan sonra Israilli rakibimiz bunu gozumuze gozumuze vuruyor.:) Yalcin hoca zaten asisiklik kazanmis durumda artik. Recep hocanin temennisi takimlari gordukten sonra bana cok gelse de, hayal etmekten bir sey olmaz. Finalde gorusuruz hocam:-)
Not: urunlerimizde domuz yagi orani sifir olup hicbir ciddiyet payi icermemektedir.:-)