BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Ime kup takmicenja

Ime kup takmicenja (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
53109.154 in reply to 53109.152
Date: 11/25/2009 3:50:49 AM
Overall Posts Rated:
00
Nemoj da te sad chuje moja sestra, profesorka srpskog, j... bi jeza u ledja! :)) Glagoljica je postojala davno, jedno 10 vekova pre Vuka, u vreme Cirila i Metodija. Tvorac cirilice je neko od Cirilovih uchenika, a Vuk kao shto sam rekao reformator. Jbg, uvek moram da budem ovako precizan, ona ne prashta takve greshke! ;)

pa jeste reformator, ali pre njega nije postojala srpska cirilica, tako da ju je on na neki nacin i stvorio samim tim sto je iskombinovao ostala pisma i nesto sam dodao.. uglavnom ne kazem ja nista, totalno si ti u pravu , da sad ne duzimo.. :))))

Onda se ne krecemo u istim krugovima ili razlichito definishemo shta znachi kada nekog mrzish, a shta kada nekog ne volish. To su dva sasvim razlichita pojma i pre bih rekao da ima tih tvojih 75% ljudi koji ih ne vole, nego shto ih mrze.

ok, ne vole, malo sam se ja preostro izrazio, mada na zalost ima i onih koji ih mrze.. situacija: ja i drugar u engleskoj na nekoj letnjoj skoli i tamo upoznamo neka 3 hrvata, koji su godinu dana pre toga isto bili tamo (kada mi nismo) i tad su bili i neki srbi i obe grupe su se medjusobno svadjale na nacionalnoj osnovi.. uglavnom drug i ja im pridjemo skroz normalno.. i sad mi se tu i druzimo malo sa njima, ok likovi, al realno iako ih je trojica neki su mali, tako da verovatno su se bojali i izgleda nisu smeli nista da nam se suprotstave.. uglavnom mi se zajebavamo sa njima sve super najvise smo se sa njima druzili.. mi njih totalno shvatili kao drugove.. i jednom uzmemo drugi i ja mp3 od ovog iz hrvatske i krenemo da listamo pesme kad ono ne znam koliko pesama od thompsona.. i nastavili smo se mi sa njima druziti, al kad znas da neko ne voli tvoj narod a ni sam ne zna zasto.. to je postao jako velik problem..

This Post:
00
53109.155 in reply to 53109.153
Date: 11/25/2009 4:23:41 AM
Overall Posts Rated:
178178
Tvoj post je primer funkcionisanja dvodimenzionalnog mozga...to je jedina korist istog.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos