BuzzerBeater Forums

Hellas - III.13 > Season 24

Season 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243367.15 in reply to 243367.14
Date: 6/15/2013 1:29:44 PM
Overall Posts Rated:
138138
Συμπεράσματα (post game):
1) ο Προμπονάς κέρδισε άνετα. Βάζει υποψηφιότητα από την 1η αγωνιστική λοιπόν κατά τα αναμενόμανα. Babastrumf τι έγινε?
2) Οι Σαλούμπαρδοι δείχνουν ότι δεν ήταν κομήτης αλλά έχουν διάρκεια. Αντίθετα η Valencia απογοήτευσε και ρίχνει ματιές προς το ...υπόγειο από τώρα
3) οι νεοφώτιστοι στάθηκαν πολύ καλά
4) επί προσωπικού αυτό: στημένη η ομάδα αλλαγές-αναπληρωματικοί, ακόμα και οι ρεζέρβες, με αυστηρή επιλογή και μου βάζει τη ρεζέρβα pf να παίζει 12 λεπτά σαν play-maker ενώ είχα συγκεκριμένο παίκτη αναπληρωματικό που δεν αγωνίστηκε εκεί. Σπάσιμο χοντρό.

This Post:
00
243367.16 in reply to 243367.14
Date: 6/15/2013 1:34:42 PM
Overall Posts Rated:
8686
Περιμενα την ηττα σημερα αλλα οχι τοσο ανετα!!

Με προβληματιζουν τα pp που βγαζουν οι παικτες σου κ ειδικα οι ψηλοι σου. Ειναι βεβαια αποτελεσμα της καλης ροης που εχεις, αλλα οι αμυνες μου ειναι πολυ καλες με εξαιρεση μια τρυπουλα που εχουμε στη 5αδα σε 2ουσα αμυνα. Κατι πρεπει να σκεφτω για το μελλον γτ δε γινετε δουλεια οταν τρωμε 47/84!!!

Απο την αλλη μερια στην επιθεση περιμενα να εχουμε προβλημα γτ εχω μονο 2 σοβαρες απειλες, κ αλλες 2 που δεν ειναι ουτε μισες. Αλλα για αυτο ψαχνει τη λυση ο τεχνικος διευθυντης, που εχει ξεσκονησει τη μεταγραφικη λιστα :)

Σκεφτηκα τη δυνατη να σου πω την αληθεια, αλλα τελικα δεν την επελεξα. Τωρα βεβαια θα κουβαλαω αυτη τη βαρια ηττα για τα 2/3 της σεζον. Πλακα πλακα ειναι μεγαλο πληγμα οικονομικα, διπλο θα ελεγα γτ σε περιπτωση που κερδιζα θα εχανε λεφτα ο βασικος ανταγωνιστης μου απο τον κοκκινο ομιλο.

This Post:
00
243367.17 in reply to 243367.16
Date: 6/15/2013 1:52:39 PM
Overall Posts Rated:
231231
Εγώ το περίμενα γιατί η ρακέτα σου είναι άδεια ακόμη.

Δεν μπορείς με 2,5 ψηλούς να αντιμετωπίσεις την πληρέστατη 4άδα ψηλών μου, ενώ σίγουρα δεν μπορούσες να στήσεις εσωτερική επίθεση, οπότε η 3-2 σίγουρα θα σου δημιουργούσε πρόβλημα.

Όσο για τη δευτερεύουσα άμυνα, να υποθέσω πως εννοείς εσωτερική άμυνα σε περιφερειακό σου.
Αν ναι, τότε δεν είναι μικρή τρύπα απέναντι στους δικούς μου περιφερειακούς που όλοι πλέον οι βασικοί έχουν αρκετό εσωτερικό σκοράρισμα.

Επίσης μην ξεχνάμε την αλλαγή του ΜακΜάνους με τον Ταρούμι, κάτι που αν το είχα κάνει νωρίτερα, να είχε αλλάξει το αποτέλεσμα στον ημιτελικό. 15άρα πάσα πλέον και η τροφοδοσία γίνεται πολύ πιο εύκολη.

Τέλος στο PF έβαλες τον Απατεωνίδη να μαρκάρει τον Ραχίντ. Ο Ραχίντ δεν επιτίθεται μόνο με το εσωτερικό σουτ του, αλλά και με το ντράιβ του απέναντι στην περιμετρική άμυνα του αντιπάλου του.

Και η 4άρα περιμετρική του Απατεωνίδη είναι λίγη για το 16άρι ντράιβ του Ραχίντ.

Έχεις χρόνο και χρήμα. Ενισχύσου να γίνει παιχνίδι.

Last edited by kajabbar at 6/15/2013 2:00:01 PM

This Post:
00
243367.18 in reply to 243367.17
Date: 6/15/2013 2:30:45 PM
Overall Posts Rated:
8686
Βλεπεις οτι ηδη γινετε προσπαθεια να πουληθει ο Απατεωνιδης. Ψαχνω να βρω ΠΦ για εξωτερικο συστημα αλλα δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.

Περιμενα οτι ο Απατεωνιδης θα εχει προβλημα, αλλα οχι κ ο Γκαγιοζο με τον Νταχαν, τουλαχιστον οχι τοσο πολυ.

Με 14αρα αμυνα ο βασικος κ 11αρα η ρεζερβα κ καλο μπλοκ θα περιμενα κατι καλυτερο. Κ χωρις τρυπα στην περ αμυνα.

Χρονος υπαρχει, χρημα οχι κ τοσο. Αλλα θα ενισχυθω σιγουρα κ με προσεγμενες κινησεις.

Στοχος ειναι η 2η θεση στη κανονικη περιοδο, αφου πλεον η ομαδα σου ειναι ετοιμη.

Αντιθετα εμενα τωρα χτιζεται

This Post:
00
243367.19 in reply to 243367.18
Date: 6/15/2013 3:27:51 PM
Overall Posts Rated:
231231
Ακόμη ένας ακόλουθος της νέας τάξης ψηλών που εισήγαγε ο Νεκτάριος με το αντι-κοίτα μέσα σύστημά του.

Είναι δυσεύρετοι επειδή δεν έχουν προπονηθεί έτσι.

Όλο το ΒΒ έφτιαχνε ψηλούς για εσωτερικά συστήματα, οπότε περιφερειακοί ψηλοί με χαμηλό εσωτερικό σουτ, υψηλή άμυνα κι ακόμη υψηλότερο ριμπάουντ σε συνδυασμό με υψηλό περιμετρικό σουτ και ολίγη εμβέλεια είναι ανύπαρκτοι.

Βλέπεις ψηλοί με χαμηλό εσωτερικό σουτ και υψηλά τα άλλα δύο θα βρεις. Αλλά θα είναι επιθετικά ανίσχυρος.

Κοίταξα και γω μία και δεν βρήκα.

This Post:
00
243367.20 in reply to 243367.19
Date: 6/16/2013 2:52:02 PM
Overall Posts Rated:
8686
Νεκταριος ειναι ο μαθηματικος? Εχω διαβασει πολλα πραγματα στο φορουμ αλλα δε συγκρατω ονοματα.

Η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλα καλα περιφερειακα ΠΦ κ οσοι τα εχουν δεν τα πουλανε.

Η ομαδα μου με Καραγκουνη στο 4 κ Απατεωνιδη στο 5 ειχε απειλες κ στους ψηλους, για αυτο κ τη περασμενη σεζον δουλευε καλυτερα η κινηση, αλλα ειχα μεγαλο προβλημα στην αμυνα. Αυτους τους 2 κ τον Μανολογλου που πουλησα τους προπονουσα μαζι κ ηταν οι πρωτοι παικτες που προπονησα. Το σκεπτικο μ ηταν να γινουν ψηλοι για εξωτερικα συστηματα, αλλα τοτε δε με εκοβε πολυ κ τους εδωσα κ εσωτ σουτ , καπαρανε γρηγορα κ δεν εγιναν ποτε αυτο που ηθελα.

Τα γκαρντ που προπονω τωρα ειναι και αυτα για εξωτερικα συστηματα . Οποτε δε νπορω να στησω ενα καλο κοιτα μεσα. Αρα εχω 2 επιλογες:

1) να τους πουλησω κ να ξεκινησω απο την αρχη μια αλλη ομαδα
2) να τους κρατησω κ να χτισω γυρω τους μια καλη κινηση

Προτιμω το 2ο γτ δε θελω να τους πουλησω. Με μιση καρδια εδωσα τον Μανολογλου κ πουλαω τωρα τον Απατεωνιδη. Ξερω οτι ειναι ο δυσκολος δρομος αλλα στα @@ μου!! :))

Μπορει βεβαια μεχρι το τελος της σεζον να μη βρισκω παικτη να θολωσω κ να τους πουλησω ολους.

This Post:
00
243367.21 in reply to 243367.20
Date: 6/16/2013 6:29:37 PM
Overall Posts Rated:
231231
Ο Νεκτάριος είναι ο sarithin, η ομάδα Tsouik στη ΙΙ.3.

Δεν είναι μαθηματικός. Πυρηνικός φυσικός είναι. Δεν βγαίνει κάτι σε πιο καμένο, αλλά είναι γαμώ τα παιδιά.

Η κοινότητα γενικότερα και γω ο ίδιος του χρωστάω πολλά για το επίπεδο του ΒΒ τόσο σε ατομικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Ακόμα και αυτός δυστυχώς κατάφερε να εισπράξει κάποια αρνητικά σχόλια, πάνω στο αντικείμενό του κιόλας, από κάτι τελειωμένους μάνατζερ, γιατί σε όλες τις κοινότητες, ακόμα και στο ΒΒ θα αναπτυχθούν παρασιτικοί οργανισμοί.

Τέσπα, προχωράμε. Είσαι και συναισθηματικούλης βρε γαμώτο με τα pixelάκια σου.

Εγώ όπως βλέπεις καθόλου. Τσίμπησα έναν φθηνά, θα διώξω τον παρόμοιο πιο ακριβά και πάει λέγοντας.

Οτιδήποτε αρκεί να βγαίνει κέρδος.

Καπιταλιστικό σύστημα.

This Post:
00
243367.22 in reply to 243367.21
Date: 6/17/2013 8:08:44 AM
Overall Posts Rated:
8686
Ε οχι κ πιξελακια οι παικτουρες μου!!! Προσεχε τα λογια σου!!! :))

Περα απο τη πλακα τωρα προσπαθω να σοβαρευτω κ να αρχισω να τα βλεπω με αλλο ματι. Βλεπεις ηδη εγιναν τα πρωτα βηματα.

Αυτον εννοουσα μαθηματικο. Εκτος απο ονοματα δε συγκρατω ουτε ειδικοτητες. Κ πανω που τον συζητουσαμε εγραψε αλλο ενα ωραιο ποστ για τα εξωτερικα συστηματα.

Ωρες ωρες πιστευω οτι εχεις γραφειο μανατζερ με τοσες μεταγραφες που κανεις

This Post:
00
243367.23 in reply to 243367.22
Date: 6/17/2013 12:08:36 PM
Overall Posts Rated:
231231
Είναι αλήθεια ότι scoutάρουν πολλοί τη λίστα για μένα και εγώ για άλλους.

Θα σου πω και κουτσομπολιό. Ο ρινόκερος μετά την απόκτηση του Lisiak από τον Αντώνη, πήγε και του χτύπαγε ένα πολύ τίμιο παίκτη, τον Ursino, αλλά τελικά του τον άφησε. Έτσι κι αλλιώς με τα δικά του λεφτά τον πήρε ο Αντώνης...

Βασικά λαμβάνω 4-5 μηνύματα την ημέρα με παίκτες που ενδιαφέρουν εμάς, αλλά και που έχουν χτυπηθεί από αντίπαλό μας.

Σκέψου κάψιμο που έχουμε. 35 χρονών γομάρια και ασχολούμαστε με Pixelάκια, άστα να πάνε.

This Post:
00
243367.24 in reply to 243367.23
Date: 6/17/2013 3:53:29 PM
Overall Posts Rated:
8686
Ειναι οργανωμενο το εγκλημα δλδ!!!

Κατι παρομοιο κανουμε εγω με τον φιλο μου τον str77. Παρακολουθουμε ολη μερα τη μεταγραφικη λιστα, κ αμα παρει το ματι μας τπτ καλο ή δουμε αντιπαλους μας να χτυπανε παικτες, τα λεμε ολα στη βραδυνη αναφορα. Αλλα να φανταστω οτι εχεις κ εξελακια ενημερωμενα με οτι καλο βρισκεται στην αγορα. Εγω παλι δε κραταω σημειωσεις.

Τι να κανουμε ρε Γιαννη, ειναι αρρωστια το ΒΒ

This Post:
00
243367.25 in reply to 243367.23
Date: 6/18/2013 4:01:15 AM
Overall Posts Rated:
138138
Ε όχι και τον Ursino!
Παρατηρούσα και έναν τύπο με μαύρα γυαλιά το πρωί να με κρυφοκοιτάει. Σύμπτωση να υποθέσω?

Advertisement