To 50άρικο στην αρχή είναι πιο σημαντικό για μένα από έναν αγώνα πρωταθλήματος, ειδικά στην αρχή που το πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι η γιγάντωση του ενθουσιασμού.
Απλά θα πρέπει να κοιτάξεις να δώσεις τον εντός έδρας και να πάρεις τον εκτός αν μπορείς, για να περιορίσεις τη ζημιά στην προσέλευση.
Εγώ με 1-1 και πρόκριση στο κύπελο θα ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την πρώτη εβδομάδα, αλλά η έδρα και η διπλή διαφορά διάθεσης του νεοφώτιστου φίλου με έβγαλαν εκτός προγράμματος.
Τώρα πάλι κλήρωση με χρήστη και ο εντός μου είναι ΚΑΙ τηλεοπτικός. Ήδη δηλαδή θα έχω υποστεί διόλου ευκαταφρόνητη οικονομική ζημιά, σε σχέση με το αρχικό μου πλάνο, που ένας αποκλεισμός στο κύπελλο, θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
171 χιλιάρικα προσέλευση μπορέι να ήταν η 6η καλύτερη της πρώτης εβδομάδος στη λίγκα μας, αλλά είναι 40 χιλιάρικα κάτω από το επιθυμητό. Τώρα θα πρέπει να δώσω πάλι αγώνα και πάει λέγοντας.
Βέβαια εσύ κληρώθηκες με τον ΘΕΟ ICI τον μοναδικό. Φίλος από τη ΙΙ.1 με απίστευτα post (όσοι δεν τον έχουν διαβάσει, χάνουνε). Θα πρέπει να δώσει κι εκείνος αγώνα (πιθανότατα με τον Φενταγίν) για να προκριθεί απέναντι στα 350 χιλιάρικα ρόστερ σου.
Θα είναι ενδιαφέρουσα εβδομάδα.