κοιτα..και εγω συνηθως ψαχνω να εχω 3 σκορερ στο παιχνιδι (για να εχεις παντα εναλλακτικες αν δν σου βγει κατι)
το οτι βγηκε ο ασσος 3ος σκορερ δεν σημαινει τιποτα..και εγω πατα στις αγορες μου στον ασσο επιδιωκω να εχει μπασιμο (και οσο μπορω να εχει και εσωτερικο σουτ) και μπαινει πολλες φορες μαπινει ο πλει μεκερ για ατιμικη ενεργεια..
(42746651) χθεσινο παιχνιδι μου..περισσοτερες προσπαθειες εκανε ο ντενκενς απο ολοους και ας ειχα να κανω με 3-2
και οι ενεργειες που πηρε ο μαουρε ηταν κυριως κατω απο το καλαθι..βεβαια ειναι και αναλογα στο τι παικτες βαζεις σε ποιες θεσεις..πχ σε αυτο το παιχνιδι επειδη το ειδα..ο ταραου απο το κεντρο εβγαινε πολλες φορες εξω απο την ρακετα..
αυτο το παιχνιδι της εθνικης παντως δεν κολλαει πολυ με το δικο σου με τον ρεντ..η Εσθονια κατεβηκε με 3 ψηλους το λοου ποστ στην περιφερεια εκανε πολυ καλα την δουλεια του..γενικα δεν ειναι να εμπιστευεσαι τακτικες των εθνικων γιατι εχουν τερατα και βαθος..στο λεω γιατι και εγω απο την εθνικη ειχα γνωρησει οτι η 2-3 παιζεται και με περιφερειακα παιχνιδια και οσες φορες το εχω κανει χρειαστηκε κρανος στο κεφαλι!!:P
αυτο με την υπερφορτωση πασας ειμαι +φωνος..θυμασαι την πρωτη χρονια που ηρθα στην ΙΙΙ και ειχα τον πλαι μεκερ με την 15αρα πασα?αν θυμασαι το πρωτο χρονο επαιζα λοου ποστ..και δεν σου κρυβω οτι και τωρα αυτο θα ηθελα :P
υ.γ. δεν το αμφισβητησα ποτε οτι δεν εχεις :)