Όπως σου είπα και πρίν τα παιδιά που μελετάνε τις αλλαγές είπαν ότι δεν έχει τόσο μεγάλη επιρρροή αλλά και οι ΒΒς το έχουν δηλώσει. Μην με ρωτήσεις πόσο είναι ακριβώς αυτή η πειρροή δεν ξέρω αλλά αυτό που γνωρίζω ειναι πως αν μια ομάδα έχει καθαρή υπεροχή, η πρόβλεψη δεν θα την επηρεάσει.
Νίκο μου δεν ξέρω τι νοείται ως καθαρή υπεροχή, αυτό που ξέρω είναι ότι όταν ο αντίπαλος με πιάνει με διπλή πρόβλεψη, η ομάδα μου δεν υπάρχει, ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά. Και αυτό το λέω μετά από 3 τουλάχιστον σεζόν και διατηρώντας μια ομάδα με υψηλό κόστος, η οποία μπορεί να σταθεί εύκολα στην Α1. Απορύφωμα η φετινή σεζόν, όπου με τους τραυματισμούς φιγουράρω στα play out.
Η επιρροή είναι σημαντική, εδώ όταν με πιάνανε δεν μπορούσε να σκοράρει ο Raimundo με 14-13-16 σε σουτ-μπάσιμο-εσωτερικό αντίστοιχα, απέναντι σε αντιπάλους πολύ λίγους αμυντικά, άλλωστε κάποιοι απ' αυτούς φάνηκαν στην πορεία καθώς βγήκανε στην αγορά στη συνέχεια....όποιος θέλει μπορεί να ανατρέξει στα παρελθόντα ματς και να δει.
Εάν επιμένεις ότι η επιρροή δεν είναι σημαντική τότε ή εγώ είμαι κακός μάνατζερ και δεν ξέρω να εκτιμήσω την εξέλιξη ενός παιχνιδιού ή υπάρχουν άλλοι εξωγενείς παράγοντες οι οποίοι επιλεκτικά παρεμβαίνουν προς το συμφέρον τους.
Αυτό το τελευταίο δεν θέλω να το πιστεύω καθώς δεν συνηθίζω να κυνηγάω φαντάσματα και επιπλέον μας έχεις διαβεβαιώσει ρητά πως δεν υφίσταται.
Απ΄την άλλη βέβαια ποιος μπορεί να πιστέψει ότι στο ΒΒ δεν υπάρχουν χακεράδες; Θα είναι παγκόσμιο επίτευγμα :-)