Ca sa nu mai postam pe forum de reclame vanzare jucatori propun sa mutam discutia despre Rãzvan Ioan
(35779104) aici.
Long story short, Dacian si Otis din punctul meu de vedere au dreptate. Daca vrei sa mai salvezi ceva din jucator singura lui sansa e sa fie antrenat intensiv pe skilurile de inside.
A doua chestie. Am primit un raspuns pozitiv de la unul din cei pentru care sunt mentor, zergzerg
(106188). A zis ca ar fi interesat mai ales ca mai are un jucator similar pe Nicolae Butnaru
(38214393) care are TSP 82, diferenta fiind evident de varsta (e mai tanar) si butnaru avand secundarele deja facute, acum managerul axandu-se pe interior. Problema e ca va fi al treilea om de la antrenament, desi nu cred ca e chiar o problema, pentru ca are toate amicalele facute sezonul acesta si cu Rares Muresanu
(39014447) pe lista e evident ca nu mai antreneaza exterior si deja a trecut pe interior. Are antrenor de 5. Doar sa nu se duca mai sus de 1 milion pentru ca nu dispune de mai multe finante. I-am facut prioritate antrenamentul de jucatori romani in detrimentul banilor si vad ca urmeaza sfaturile mele.
Last edited by Iwillsurvive at 8/13/2016 8:33:40 AM