Αν θυμάμαι καλά από παλιότερο post σε λένε Νικο και έχεις ένα Leon. Λοιπόν Νίκο:
Πρίν ξεκινήσω να πω απλά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης ότι άλλο είναι η προσωπική μου άποψη και άλλο το τι περνάω στους ΒΒς σαν απόψεις τψν χρηστών. Εννοώ ότι εγώ μπορεί να διαδωνώ προσωπικά με κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενημερώνω τους ΒΒς για τις τάσεις που δημιουργούνται.
Για να αντιληφθούν οι σχεδιαστές τις τάσεις που δημιουργούνται, μπορούν να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα με ερωτήσεις για το παιχνίδι στην οποία να πρέπει να απαντήσει ο χρήστης. Έτσι θα δουν ποια τάση υπερισχύει και δεν θα κρίνουν με βάση το περιβάλλον του καθενός.
Τώρα για την πρόβλεψη οφείλω να ομολογήσω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών την αποδέχτηκε πολύ θετικά την αλλαγή όταν αυτή έγινε και ακόμα και τώρα το μεγαλύτερο ποσοστό είναι υπέρ. Ηταν μια κίνηση που βοήθησε στο να περιοριστεί κάπως το φαινόμενο όλο το ΒΒ να παίζει κοίτα μέσα. Αυτό το λέω γιατί μια κίνηση η οποία έχει κριθεί θετικά από το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών δεν είναι εύκολο να αλλάξει. Και με βάση την ενημέρωση που έχω από παιδιά που το έχουν μελετήσει, η επιτυχημένη πρόβλεψη δεν πρόκειται να δώσει το παιχνίδι σε μια πολύ αδύναμη ομάδα. Σίγουρα σε ισοδύναμες ομάδες θα παίξει τον ρόλο της.
Το αν έγινε αποδεκτή η πρόβλεψη εξαρτάται όπως είπα και παραπάνω από το περιβάλλον του καθενός. Για παράδειγμα, εγώ όσους γνωρίζω που παίζουν το παιχνίδι δεν είναι ευχαριστημένοι με την συγκεκριμένη αλλαγή. Το αν αρέσει ή όχι όμως είναι δευτερεύον...η ουσία είναι ότι δεν μπορείς εσύ (ως σχεδιαστής) ουσιαστικά να κατευθύνεις το παιχνίδι μονόπλευρα (όποιος έχει ομάδα για LI είναι νεκρός αυτή την στιγμή και για τις επόμενες σεζόν). Γιατί!!! Με το έτσι θέλω;;; Πρέπει το παιχνίδι να παίζεται ισότιμα!!!Αν θέλω να παίξω LI θα παίξω και δεν έχεις το δικαίωμα να με αποτρέπεις με τις όποιες αλλαγές!!!
Η διπλή πρόβλεψη απαξιώνει την ομάδα που "πιάνεται". Δεν ξέρω τι σου είπανε και ούτε θα καθίσουμε να το συζητήσουμε. Μπορούμε να το διαπιστώσουμε στην πράξη. Εγώ είμαι στα play out. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να με κερδίσει (με εξαίρεση ίσως τον Rhino) χωρίς πρόβλεψη, ας έρθει. Εγώ θα παίζω "Κοίτα μέσα" & "Μαν του μαν"
Αυτά, πάω γιατί μου κάνουν επίθεση...