BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 50 - It's Not Personal. It's Strictly Business.

Σεζόν 50 - It's Not Personal. It's Strictly Business.

Set priority
Show messages by
This Post:
11
304877.147 in reply to 304877.145
Date: 6/20/2020 3:27:04 PM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Δε ξέρω αν έχεις πάρει εσύ τίποτα, εδώ πάντως δεν έχει φτάσει ούτε ευρώ!

Για πες του Θωμαΐδη να κοιτάξει λίγο καλύτερα τι άλλο κοινό έχουν τα 2 ματς που ανέφερες...

Μας ταράξανε στις βολές ρε δικέ μου! Δηλαδή τιναφτορε!

Οι διαιτητές φέτος έχουν βάλει στο μάτι τους ψηλούς μου και δεν τους αφήνουν σε χλωρό κλαρί

P.S: Τη προηγούμενη Κυριακή κυνηγούσαμε 20 πόντους όλο το ματς και έληξε στο -2. Σήμερα μπροστά όλο το ματς και ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Είπαμε αυτά καλό είναι να μη γίνονται.

This Post:
00
304877.148 in reply to 304877.147
Date: 6/20/2020 3:48:46 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Η γνωστή ιστορία, που μας είχε κατηγορήσει ο Volos, που ο άσος σου έδινε 1,45 και μετά είχε πέσει γύρω στο 1,14. Βγήκε το εξοχικό και την πλήρωσε ο Volavec :P

Μάλλον ο Θωμαΐδης θα πρέπει να κοιτάξει τους λογαριασμούς της τριάδας των διαιτητών. Τρεις αποβολές η Βαλένθια και δύο ο Αετός.

Και μάλλον θα πρέπει να προστατέψεις τον Lau Ching Wei κι εγώ τον Jan Roch. Είπαμε δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά, αλλά το φετινό δεν έχει προηγούμενο. Από κοντά Foutzis, Tolski (που δεν ήταν τόσο επιρρεπής), ενώ βλέπω ότι ο Likouriotis μπήκε κατευθείαν στο κλίμα!

Κάποιοι δυνάμωσαν παρασκηνιακά φέτος...

This Post:
11
304877.149 in reply to 304877.148
Date: 6/20/2020 4:03:33 PM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Και μαζί με τον Volavec τη πλήρωσε και η ομάδα που δεν έβρισκε ψηλό για τόσες βδομάδες

Αλλά για να τα λέμε όλα με το όνομά τους, δεν είμαι σίγουρος ότι το χρήμα (που είμαι σίγουρος ότι θα βρεις με μία γρήγορη έρευνα) έρχεται από τον φίλο (μιας και είναι στους μπλε) Ξεφτιλαϊκό...

Εξ άλλου, που τα βρήκε τόσα λεφτα? Και τους μισθούς του πληρώνει, και τους Σουτέρ του με >180Κ μισθά έχει, έχει πρόγραμμα.

ΑΛΛΟΙ έβγαλαν 3Μ++ πέρσι και διατυμπανίζουν πόσο πολύ θέλουν να παίξουν με την ομάδα του Παπαρέτου τελικούς...!

This Post:
00
304877.150 in reply to 304877.149
Date: 6/20/2020 4:23:55 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Και είχανε ήδη στα ταμεία τους 1.475k μετά από πώληση παίκτη τους.

Χμ...

Αναμένονται με ενδιαφέρον οι δηλώσεις του. Ίσως αργήσουν βέβαια, αφού είτε θα βρίσκεται στα μπουζούκια έπειτα από τη μεγάλη νίκη ή στην... παράγκα :P

This Post:
22
304877.151 in reply to 304877.150
Date: 6/20/2020 4:49:51 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Μετα την απουσια review την Τριτη το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να εχω το Σαββατιατικο στην ωρα του. Οποτε:

ΜΠΛΕ

Valencia-Μετεωρα 103-95

Ντερμπι καθολη την διαρκεια του αγωνα ειχαμε στο Pabellón Fuente San Luis με τις δυο ομαδες να πηγαινουν χερι χερι μεχρι και το 4ο δωδεκαλεπτο. Λιγο πριν την ληξη του αγωνα και ενω οι νυχτεριδες ηταν μπροστα με 7 τα Μετεωρα ετρεξαν ενα 8-0 για να προηγηθουν με 1. Ομως η ψυχραιμια των γηπεδουχων στα τελευταια λεπτα καθορισε το τελικο αποτελεσμα. Μεγαλο ρολο επαιξαν τα επιθετικα ριμπαουντ με την Βαλενθια να εχει 17 εναντι 8.

Matador- Stelaios 81-95

Σημαντικη νικη πετυχε ο Στελιος στον αγωνα που κανει για να διατηρηθει κοντα στην 1η θεση των μπλε. Στον παιχνιδι με τους Ταυρομαχους ειχε τον ελεγχο σχεδον σε ολη την διαρκεια του αγωνα. Ο Στελιος με 3-2 δεν εχει πολλα περιθωρια για στραβοπατημα αν θελει την 1η θεση. Οι ταυρομαχοι απο την αλλη ετσι οπως ολα δειχνουν δυσκολα θα αποφυγουν την 8η αν και ειναι νωρις ακομα.

Tromokrates-Celts 87-77

Διπλα χαμογελα για τους Τρομοκρατες αφου και οι 2 τραυματιες τους επεστρεψαν στην δραση και πηραν μεγαλη νικη απεναντι στους Κελτες, ομαδα που λογικα εχουν τους ιδιους στοχους για φετος. Το παιχνιδι ηταν μεγαλο ντερμπι με τους γηπεδουχους να παιρνουν την νικη χαρη στην φανταστικη επιδοση στην επιθεση που ειχαν στο 4ο δωδεκαλεπτο σκοραροντας 38 ποντους!

Aetos-Xeftilaikos 99-110

Αφηνω για τελευταιο το πιο εντυπωσιακο παιχνιδι της ημερας εκει που ο Ξεφτιλαικος πηρε τεραστιο διπλο μεσα στην εδρα του Αετου. Οι γηπεδουχοι ηταν μπροστα στο σκορ σχεδον σε ολη την διαρκεια ομως πληρωσαν τις αποβολες των Wei και Λυκουργιωτη. Ο Ξεφτιλαικος ισοφαρισε στην τελευταια επιθεση και στην παραταση μετα και την αποβολη του Λυκουργιωτη πηρε και διαφορα. Πλεον ο Αετος μενει παρα πολυ πισω οσο αφορα το κυνηγι της 1ης θεσης ενω αντιθετα ο Ξεφτιλαικος εαν χασει αυτο το προβαδισμα που εχει θα μιλαμε για αυτοκτονια.

This Post:
00
304877.153 in reply to 304877.151
Date: 6/20/2020 5:04:37 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
ΚΟΚΚΙΝΟΙ

Thrylos-Supernova 96-113

Πολυ μεγαλης σημασιας νικη για την αλλη ομαδα εκτος του Ξεφτιλαικου που διατηρει το αηττητο. Οι Σουπερνοβα με +3 προβλεψεις περασαν ανετα απο το Karaitavlis και θα μπουν σε μεγαλο διλημμα οσο αφορα το πως θα κινηθουν σε πρωταθλημα-κυπελλο μετα απο τετοιο ξεκινημα. Ο Θρυλος απο την αλλη δεν ειναι ασχημα με το 3-2 ομως εχασε ευκαιρια να πατησει κορυφη σημερα.

Olympiakos-Enjoy 102-86

Παρα την αστοχη προβλεψη οι γηπεδουχοι κερδισαν πολυ ευκολα τους ταυρους φτανοντας στο 3-2. Τεραστια η διαφορα των ομαδων στα επιθετικα ριμπαουντ αφου ο Ολυμπιακος μετρησε 19 εναντι μολις 6 του Αλεκου. Στο Περιστερι θα δοκιμαστει ο Δον την ερχομενη Τριτη ενω ο Αλεκος θα υποδεχθει τους LEGENDS

Karditsa-terastiousp 60-78

2ο πολυ σημαντικο διπλο για τους τεραστιους που εκαμψαν την αντισταση της Καρδιτσας και εφτασαν στο 4-1. Η Καρδιτσα εχει παρα πολυ δυσκολο εργο αφου φιλοξενειται απο τους Σουπερνοβα την επομενη αγωνιστικη. Οι τεραστιους αντιθετα θα περιμενουν τον Θρυλο με τον νικητη να μενει μονος 2ος στην κοκκινη περιφερεια.

LEGENDS-Περιστερι 89-69

Ευκολο απογευμα ειχαν οι Legends ομως δεν καταφεραν να χαρουν ιδιαιτερα την νικη τους. Αιτια φυσικα ο τραυματισμος του Umański που θα μεινει εκτος δρασης για 1 εβδομαδα. Ισως χρειαζεται να ενισχυθουν για να μην μεινουν πισω αφου η συνεχεια του προγραμματος ειναι δυσκολη. Το Περιστερι απο την αλλη την Τριτη παιζει ενα παρα πολυ σημαντικο παιχνιδι αφου με νικη θα κρατησει ζωντανη την πιθανοτητα να αποφυγει την 8η θεση. Με ηττα τα πραγματα θα ειναι μη αναστρεψιμα.

Last edited by τεράστιος at 6/21/2020 8:04:16 AM

This Post:
11
304877.154 in reply to 304877.151
Date: 6/20/2020 5:13:26 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Ψυχραιμία παιδιά όλα θα γίνουν!

Αετέ να ξέρεις το 100ό μπαλάκι σου είναι δικό μου για 2 λόγους:

1) Γιατί παρόλο που χάνεις ένα οριακό παιχνίδι το βλέπεις με χιούμορ (όπως πρέπει δλδ)!
κ 2) για το τιναφτορε! χαχαχα

Όποιος λοιπόν δεν το αντέχει τον παραπέμπω να διαβάζει ποστ του Αετού (όπως πχ την προ περασμένη σεζόν που έφτασε τελικούς με τραυματισμούς κλπ)...!

@Μάτσας:Το μόνο που είπα πριν το ματς ήταν ότι δεν ήμουν ξεκάθαρο φαβορί όπως έλεγες!
Κ αν με ξαναρωτήσεις το ίδιο θα σου πώ κ μετά το ματς...!

Στην τελική δεν φταίμε εμείς που μπορούμε να παίζουμε κ rng...!
Επίσης δεν φταίμε που σίγουρα δεν επικοινώνησες με τον 1ο στην Ελλάδα που μάντεψε εσωτερική /κανονικός κ κέρδισε....! :-PPPP

ps:Οση ώρα γραφω θα έχει γράψει κ ο τεράστιος μου φαίνεται σχόλιο κ αν με κουρδίσει κ αυτός θα επανέλθω...! :-)

From: Aimar 21

This Post:
00
304877.156 in reply to 304877.155
Date: 6/20/2020 5:46:52 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Χαχα. Μάθε του την... αλφαβήτα. Μου φαίνεται χρειάζεται φροντιστήριο.

Don: Άμα συνεχίσεις με τόσο πειστικές εμφανίσεις εντός έδρας βλέπω να... κατηφορίζει κι άλλο η απόδοση.

Advertisement