Hocalarım herkese selamlar tekrar. Bugünki maçın zorluğu ve önemi düşünüldüğünde bi değerlendirme yapmak gerekli diye düşünüyorum.
Bir takımın başına gelebilecek tüm aksilikleri düşünmek gerek sanırım.
Hatalar silsilesi nasıl başladı?
Hiç alakasız oyuncularım Koç Planı Kesinlikle Takip Etsin seçiliyken alakasız pozisyonlardan sahaya girdiler.
Hadi bunu geçtim. Ligin en az top kaybıyla oynayan takımı nasıl oldu da 20 top kaybıyla oynadı?
Söyleyim, rakip ne zaman hücumdan boş dönse ''ki sayıyı bulana kadar hücum ribaundunu vs topladı zaten bi pozisyonda 3-4 kez'' Veyahut ribaunt mücadelesi ona kaldı.
Fark ne zaman 5in altına indi... O hücumda muhakkak hücum yapamadım. 48 dakika tabiri caizse bi maç nasıl katledilir onu izledim.
Hücuma çıkalı 5 saniye olmuşken 3 saniye çalınması da ayrı bir ironi. En kritik oyuncumun maçın başında sakatlanması tam bir komedi.
Uzun lafın kısası maç robotu çok güzel bir şekilde maçı katletti, ki bu da benim için artık bardağın taşması demek...
Rahatlıkla almam gereken bir maçtı diye görüyorum 3. periyottan itibaren maçı izlerseniz ne demek istediğimi rahatlıkla anlayabilirsiniz...
Şimdi elimdeki tüm oyuncuları satıp takımı boşaltıcam, hoşunuza giden oyuncular varsa eğer özelden haber verin bekleteyim. Ama benim için bitti artık.
Kazananlara tebrikler. Herkese iyi eğlenceler :)