Takım Kaptan Bora emekli olduğundan beri gelmiş geçmiş en kötü performansını gösteriyor. Saha içi lider bulmamız şart. Oyuncular sıkışınca kenara bakıyor orada Bora'yı göremeyince afallıyorlar. Son periyotlarda maçları vermemizin sebebi bu..sözüme geldin demek ki..bak ben Bora'nın basketbolü bırakması ile ilgili ne yazmışım bundan birkaç hafta önce: posterlerde Devlet'in üzerinden smaç vurduğu oyuncu" olarak bilinen Bora'nın basketbolü bırakması bizi de üzmüştür..Fab_Five takımının bir tek ruhu kalmıştı geriye, onu da sattı..bundan iki sezon önce Orçun'a söylemiştim, "Eser'i satmakla takımın ruhunu da sattın" diye..beni dinlemedi ve sonunda küme düştü..senin de sonun bu olacak..
Takım Kaptan Bora emekli olduğundan beri gelmiş geçmiş en kötü performansını gösteriyor. Saha içi lider bulmamız şart. Oyuncular sıkışınca kenara bakıyor orada Bora'yı göremeyince afallıyorlar. Son periyotlarda maçları vermemizin sebebi bu..
posterlerde Devlet'in üzerinden smaç vurduğu oyuncu" olarak bilinen Bora'nın basketbolü bırakması bizi de üzmüştür..Fab_Five takımının bir tek ruhu kalmıştı geriye, onu da sattı..bundan iki sezon önce Orçun'a söylemiştim, "Eser'i satmakla takımın ruhunu da sattın" diye..beni dinlemedi ve sonunda küme düştü..senin de sonun bu olacak..
2. maçlardaki 10 ribauntluk asist kralı Sezer Günalan'ın bu maçlarda 12 ribaunt toplayarak derecesini yükseltmesi ise önümüzdeki haftalara acaba TBL'nin 1 maçta alınan en çok ribaunt rekorunu kırabilir mi sorusunu akla getiriyor doğrusu...