Duma komuchów, bolszewików, SB, i ich popłuczyn po nich czyli PO i TVN ale parę punktów do rankingu może dostarczą jedyny + z tego. :)
kolego nie mam 5 lat i wiem jaka jest historia legii, wiem, że to klub wojskowy, który przez dziesiątki lat żył z tego, że wcielał siłą do klubu zawodników z całej Polski, ale to nie znaczy, że możesz wyzywać kibiców od TW, SB i innych... poza tym Legia dzisiaj to jest inna drużyna, poza tym stadion to jak mi się zdaje pania G-W klepneła kasę na to, a Polonii nie chce!
Ja od zawsze byłem za Legią na naszym podwórku i dla mnie jest dumą, ale to nie znaczy, że nie cieszę się jak inna drużyna awansuje, po prostu jestem kibicem. Jako, że jest dla mnie dumą to mnie obraziłeś swoja wypowiedzią, nie czuje się komuchem, komunizmu w Polsce nie było, tylko socjalizm, bolszewikiem też nie, byli ale w latach 20tych XXw, a służby bezpieczeństwa w PRL, mamy inny kraj w tej chwili, co do polityków nie chce się wypowiadać bo szkoda czasu.
to chyba nie miejsce na oskarżanie kto kim by,ł jest, skąd się wywodzi; bądź apolityczny.