Şok bir haberle karşınızdayız sayın seyirciler Kıdıspor transfer ekibini çok ünlü bir oyunkurucu ile görüşürken yakaladık. Kıdıspor Eagle Paw ın sansasyonel transferine cevap mı verecek acaba yaşananları an ve an sizlere aktarmaya devam edeceğiz Buzzerbeaterfen ayrılmayın😊
Fakirin anca havası olur, gerçekte herşey bambaşkadır oysa. Ünlülerin gittiği gece kulübüne ön kapıdan girerken gazetecilerin çektiği karelere girmeye çalışan fakir biriyim ben. Kapıdaki güvenliğin eline gündüz kimseler yokken3-5 birşeyler sıkıştırıp "
Abi gece sadece içeri alıp sonra da transit şekilde arka kapıdan çıkar yeter. Girişte gazetecilerin çektiği pozlardan birkaçı basına düşse bana kâfi." diyen kişiyim ben.
İşte sen de basının çektiği o görüntülere bakıyorsun hocam. Herşey kurgu. Ünlü OK'ye rica ettik, abi seninle birkaç kare pozumuz basına yansısa yeter bizim için. Herkes cayır cayır transfer yapıyor, biz maaşları zor ödüyoruz. Taraftarın gazını almak için aklımıza bundan başka birşey gelmedi dedik, sağolsun kırmadı bizi. Sürekli benimle röportaj yapan arkadaşa ve kameramanına da rica ettik bizi çekmesi için. Onlara da sezon sonunda bir Nusret borcumuz oldu tabi bu sebeple. :|
Öte yandan o kurguya harcadığım parayla veteran bir oyuncu alınırdı, o da ayrı bir konu tabi. Asgari ücretle çalışmasına rağmen iphone'un en son modelini 3600 ay taksitle alıp kullanan ve daha eski telefonun taksidi bitmeden yeni çıkan iphone modelini de 4500 ay taksitle alan ve eskisini de ölü fiyatına elinden çıkaran kişiyim ben. Ühü! :`-(