MelkorMorgoth sen ne demek istiyorsun yaw.senin tuzun kuru tabi.elenmedin ya konuşuyorsun.yok efendim şansmış yok alt liglerde para kazanacakmış.yok öyle şey sayı tabanlı bir oyunsa doğru düzgün eşleştirecek.o zaman 5.ligler kendi arasında 4.ligler kendi arasında 2.ligler kendi arasında eşleşsin vs vs.o zaman lig birincileri oynasın senin dediğine göre.ben kabul etmiyorum böyle bir şeyi.yok beni 2.lig takımınla eşleştirirken tbl yi de 5. ligle eşleştirise ben bunda bir art niyet ararım.o zaman beni de ya 4.lig yada 3.ligle eşleştirsin tamam mı.hala bu turda daha bot takım varsa tabiki itiraz edicem.
oyuna reklam koymayı biliyorlar yok efendim taraftar olun premium üye olun diye.niye premium alayım ki ben haksız kuralarla eşleseceksem bot takım benden daha fazla tur atlayacaksa.ben böyle sisteme tabikide kızarım.seninde beni teselli etmeye hiç gereği yok.
Hocam çok boş konuşuyorsun, tuzun kuru ne demek yahu,ayrıca olayları saptırıyorsun.Bu sezon Gunnersla, Fab Five eşleşti hiçbiri mızmızlanmadı(3.tur).Geçen sene Carnivores, furkansla eşleşti(3.tur) deu aldı maçı ayrıca bana geçen sene swift bew geldi(5.tur) ÇT çıkmamın yardımıyla yendim ama ondan sonraki tur Boraspora yenildim.Öncedende belirttiğim gibi dediğin sistem gelene kadar bütün eşleşmeler kuraya bağlı, eğer değişim istiyorsan burada yazarak da olmaz, oyun yöneticileriyle konuşman ya da oyun geliştirme forumunda düşüncelerini belirtmen lazım.
iyi geceler.