BuzzerBeater Forums

BB Israel > אוקראינה - ישראל

אוקראינה - ישראל

Set priority
Show messages by
From: Warrior
This Post:
00
83429.14 in reply to 83429.1
Date: 3/30/2009 11:23:25 AM
Overall Posts Rated:
1010
הפסד די צפוי אפשר להגיד.. למרות ששלטנו מבחינת הטקטיקה בציוני החוץ מול התקפה גרועה של האוקראינים והגנה לא הרבה יותר טובה..

אבל הביתיות ויתרון ההתלהבות והגישה סידרו להם את הניצחון..

אני מקווה שכל הפסד שלנו ייראה ככה כשנקלע 16 שלשות ו110 נקודות..
נראה שהם גם שמרו 3 בפנים ומעניין אם זה היה מכוון כדי לקחת את יתרון הריבאונד שאולי גם עזר להם בניצחון וגם סגר מאוד את הגבהוים שלנו תחת הסל..

והוציאו ציונים מאוד יפים תחת הסל כתוצאה מהתלהבות אבל גם מתוצאה של כושר גבוהה ומזה שגם הסמול בראן צריך לדעת לשמור ברמה גבוהה מבפנים וכנ"ל עם הריבאונדים ולנו עדיין אין את האחד הזה..

בקיצור.. למרות שהפסדנו היה משחק מאוד טוב וכיף לצפייה עם הרבה התקפה והרבה שלשות והפסדנו לנבחרת פחות טובה אבל בנסיבות צודקות כשאסור לשכוח שאנחנו כנראה בדרך לאבד 2 גארדים הכי טובים בנבחרת וכנראה שכדאי להתחיל להשקיע בדור חדש לקדנציות הבאות ..

ובהצלחה לצעירה היום .

From: adomole

This Post:
00
83429.15 in reply to 83429.14
Date: 3/30/2009 12:05:42 PM
Overall Posts Rated:
22
שתי ההקבוצות נפלו על הטקטיקה-אי אפשר לתלות על זה הפסד.
הם ניצחו אותנו על הדברים הקטנים: ניצחו ב5 בריב'.
נתנו 11 בלוקים מול 4 שלנו.
קיבלו 9 נק' יותר מאיתנו מהקו.
הם שיחקו בבית...
ו... התאמצו יותר-שזה כן גורם מרכזי להפסד היום אולי..
לדעתי כשמשחקים נבחרת טובה עם המון התלהבות ועוד בחוץ-רגוע זה לא אופציה, אני חושב אגב שעדיף לחכות עם החילופים.
זה יכל אולי באותה מידה ללכת אלינו אגב...

This Post:
00
83429.16 in reply to 83429.15
Date: 3/30/2009 12:15:06 PM
Overall Posts Rated:
1010
אבל איך אנחנו יכולים להיות אשמים על ההפסד בריבאונד? גם שמרנו 3 בפנים עם ציפייה לשלוט בתחום אבל להפתעתנו גם הם שמרו ככה כשאולי היה עדיף שישמרו 3 בחוץ ויסגרו קצת שלשות אבל שנרוויח ריבאונד שהוא גורם לניצחון..
ובקיצור אפשר להגיד שאוקראיני פעל די בחוכמה ובאומץ והרוויח גם משאר היתרונות כמובן..

ידעתי שהרגוע יכול להיות כרוך בהפסד כשציפתי לקראנץ אבל גם בנורמל מול רגוע זה היה 21 הפרש כשכנראה שבנורמל הם היו נשארים המנצחים רק במשחק צמוד יותר.. בכל זאת הביתיות נותנת יתרון גדול..

אבל ההתלהבות פה היא קריטית לשלב הבא.. צפויים שינוים בסגל שיפגעו בהתלהבות אז צריך לגבות את זה.. חוץ מזה שנעדיף לבוא ביתרון התלהבות על כל יריבה בשלב הנוק-אאוט וכולם צוברים התלהבות בידיוק כמונו וזה יהיה קשה..

ההפסד פה זה לא העיקרון.. לשלב הבא נגיע ככה או ככה רק בלי ביתיות ואני משתדל בינתיים להקפיד על אימונים בדברים החסרים שזה הגנה חיצונית וריבאונד אז גם אם נגיע לשלב הבא בלי ביתיות אבל נשפר את הדברים האלה ונהיה עם התלהבות, אנחנו נוכל להגיע במצב טוב עם או בלי ההפסד הזה..

בחוץ קשה מאוד לנצח, כל נבחרת..
והמצב כרגע ממש לא טוב בלי אמיל ואסף אז עדיף להתמקד בעוד חודש וחצי לצבור את ההתלהבות ולהתמקד על האימונים..

This Post:
00
83429.17 in reply to 83429.2
Date: 3/30/2009 12:22:17 PM
Overall Posts Rated:
1010
אז שוב, המשחק היום היה יותר תלוי באוקראינים והמאמן ניצל את זה בצורה די יפה וכל הכבוד לו ..

כרגע אנחנו במקום 12 לפני עידכון הטבלאות של המשחק..
אני חושב שעם 3 נצחונות מ4 המשחקים הקרובים אנחנו עדיין נוכל לארח את משחק הנוק-אאוט הראשון ומשם אם נעבור, זה כבר לא תלוי בנו אם נארח עוד משחק וכמה..
תלוי בעיקר בקבוצות ובמשחקים האחרים..

אז כן שווה לדאוג להתלהבות שאנחנו כבר יודעים כמה היא תורמת..
ואם לא ננצח שבוע הבא בטורקיה נקווה לפחות לשמור על הבית מול שוויץ..

Last edited by Warrior at 3/30/2009 12:22:59 PM

From: adomole

This Post:
00
83429.18 in reply to 83429.16
Date: 3/30/2009 12:29:03 PM
Overall Posts Rated:
22
לא אמרתי שאנחנו אשמים בהפסד בריב' :)
שיחקת, עד כמה שידוע לי, עם החבר'ה שכן לוקחים ריב' טוב, אולי חוץ מבן יוסף שאמרת שהוא די חלש שם, ושלא תבין לא נכון-בלעדיו המצב היה יותר קשה היום. אני בעד הבחירה בו אם אתה שואל.
אגב-הפסדנו ב11, לא ב21... וזה פלוס מינוס כן ההבדל בין רגוע ונורמל... 10-15 נק' מנסיוני. מצד שני-זה גבולי, תמיד קיימת האופציה שהיינו מפסידים גם בנורמל, 11 זה גבולי-קשה לדעת איך היה נגמר בנורמל, בלתי אפשרי בעצם.

ושוב, בנוגע להתלהבות, אני חושב שצריך לעשות רק שינויים הכרחיים, אם זה לא בשביל שחקן שישחק קבוע ברוטציה- אני הייתי ממליץ לוותר, כי כמו שאמרת-התלהבות פה חשובה.
ו.. דיברת גם על ביתיות שאנחנו כנראה נגיע בלי והכל, ומיד אחרי זה אמרת "בחוץ קשה מאוד לנצח, כל נבחרת" - זה הכי נכון שיש.
אם נגיע עם ביתיות אפילו ל2 משחקים הראשונים של הנוק-אאוט, ונוכל לעלות בהם רגוע-אז אתה תרוויח את יתרון ההתלהבות שלך על נבחרות אחרות ותוכל להפתיע ולעשות דברים יפים.
כאילו.. לדעתי לפחות, זה בא ביחד.. לא או זה או זה, כי אם נשחק רק בחוץ יהיה לנו קשה מאוד גם להרוויח התלהבות וגם לנצח, ואז אחרי משחק-שניים אנחנו נהיה גמורים מבחינת התלהבות ותבוא נבחרת חזקה ותוריד אותנו.
המיקום, אגב, משפיע על איכות היריבה שנקבל בהתחלה, ככה שהמשחקים שנותרו חשובים מאוד מאוד.

סתם נקודה למחשבה....

This Post:
00
83429.19 in reply to 83429.18
Date: 3/30/2009 12:47:12 PM
Overall Posts Rated:
1010
לגבי ההפרש, טעות שלי..
על המיקום רציתי להוסיף אבל בסוף וויתרתי ואני דווקא על המיקום לא חושב שיהיה השפעה על היריבה שנקבל כי בטורניר התנחומים זה לגמרי אחרת מנסיוני..

כמו שאנחנו הגענו לטורניר בקדנציה הקודמת עם 0-2 אחרי שנשרנו מטורניר הזדמנות השנייה ככה גם צרפת וקנדה ואורגוואי, ועוד קבוצות טובות הגיעו העונה.. אז יש להם סיכוי להיכנס ל32 אבל סיכוי יותר גדול להיכנס בחלק התחתון..

אז ביגלל שאתה לא משחק מול כל ה78 זה קצת קשה להסתמך על זה שאם נסיים גבוהה יותר נקבל יריבה חלשה יותר.. זה לא מדוייק לדעתי ואני זוכר גם בטורניר האחרון שהיו מספר מפגשים מעניינים כבר בסיבוב הראשון..

תראה, אחרי שאנחנו מאבדים את אמיל ואסף וגם בלי אטיאס, לפחות נכון לעכשיו, קשה לי לדבוק בדברים שלי מתחילת העונה שיש לנו סיכוי להביא את האירוח של המוקדמות הבאים כי מדובר בשלושה שחקני מפתח שכולם יודעים מה החשיבות שלהם עבור הבוגרת..

וכמו שאמרתי אני עדיין חושב שיש לנו סיכוי לקבל ביתיות בסיבוב הראשון אם ננצח 3/4, גם אם ננצח רק 2, זה תלוי הרבה במשחקים האחרים.. אם יהיו "הפתעות" כששוב, נבחרת צרפת יכולה לסיים תחתינו ולקבל נבחרת שממוקמת גבוהה ולעבור אותה ונקבל אותה ויהיה לנו ביתיות עליהם.. תראה, זה מאוד יחסי ולא מדוייק כמו אליפות היבשות..

אני תמיד בעד לצבור התלהבות וכמה שיותר כי שוב, אנחנו יודעים מה החשיבות של זה, בטח בנבחרת ..
חוץ מזה, זה חשוב כבר לשבועיים הקרובים שככל הנראה לא נעלה בהם רגוע ונצטרך לנצח אחד מהם.. לפחות בבית ..

ובקיצור בטורניר הזה אנחנו ממש לא תלויים רק בעצמנו.. מצד אחד יכול להיות יתרון, מצד שני חיסרון..
אבל במצב הנוכחי של הנבחרת לדעתי זה יתרון די גדול שצריך לשחק עליו .